Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2007, 23:38 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 0
Nic mnie tak nie wkurza w tej grze jak nie uczciwi gracze którzy szukają okazji jak zrobić nowych na parę ped.

Na początku mojej gry spotkałem kolesia który widząc że jestem nowy dodał mnie do disciples i został moim mentorem. Jako że nie grałem wcześniej stało się to zupełnie nie świadomie mojej strony. Po czym zacząłem grac dalej. Teraz kiedy się opamiętałem już nie mogę go wyrzucić a co gorsza żadnego pożytku a nawet kontaktu z tym Kolesiem nie mam. Z rozmów z innymi wynika że ten gracz oszukał mnie i kiedy zakończę szkolenie którego nie było !! on otrzyma spora nagrodę od MA

http://online.freeware.info.pl/swiat-marzen.html
Teraz moje pytanie po zagęszczeniu tematu. Kombinując wymyśliłem że jeżeli pozbył bym się skilli mógł bym się również pozbyć tego oszusta tylko jak to zrobić nie chciał bym żeby MA zabrało się za mojego awatara
słyszałem tez że można skile wymontować a nawet ładnie zapakować i sprzedać :lol:

może macie jakieś pomysły na tą patową sytuację proszę o pomoc!

Ostatnio edytowany przez Bezelix, 30 Cze 2014, 09:28, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2007, 23:42 
powiem ci tak, drogie intemy Mentro Edition nie da się już dostać, bynajmniej szansa na dostanie takiego jest mniejsza niż na dostanie ATH (większa szansa chyba jest na zlootwanie adj/imp fapa lol ) tak więc nic złego sie nie dzieje, on sie nie dorobi na tobie

Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2007, 23:44 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
No wiec tak.
Po pierwsze, nie mogl cie on sam dodac jako discipla bez twojej zgody, musiałes zaakceptowac jego propozycje.
Skille mozesz wyssac ale nie jak jestes disciplem. Jedyny sposób aby sie pozbyc mentora to jest to ze on moze cie tylko wykopac teraz.
Co do nagrody, w 99% przypadków jest to mało wartościowy przedmiot, baaardzo zadko zdazaja sie jakies fajne itemki.
Mozesz napisac do supportu, ze gosc ktory jest twoim mentorem nie udziela ci zadnej pomocy, moze jakos ich ubłagasz zeby cie usuneli z jego treningu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2007, 01:29 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Bezelix napisał(a):
nie chciał bym żeby MA zabrało się za mojego awatara

Czemu?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2007, 07:04 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
ostatnio kilku moich uczniów ukończyło mentoring i najlepsze co dostałem to tasmo me heh
szansa na cos fajnego jest naprawdÄ™ minimalna.

Jedyną opcją na pozbycie się mentora przed ukończeniem mentoringu jest Support, ewentualnie mentor może cię wykopać kiedy chce.

Całkiem niedawno znajomy chciał się pozbyć mentora bo dawno już ukończył trening a mentor nie odbierał nagrody. Support załatwił to bez problemu w 1 dzień ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2007, 19:09 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Dlatego jak sie wybiera mentora to trzeba chwilę pomyśleć - wybrać osobę która ma nie tyle wysokie skille, co wiedzę i chęć jej przekazania, stara się pomóc w poznawaniu gry. Oczywiście od ręki odradzam "naciągaczy" co bez pytania i rozmowy dają zapytanie o mentoring.
Nie należy też liczyć na finansowe wsparcie od mentora - nie taki jest cel dysciplingu/mentoringu. Jego celem jest szybkie poznanie realiów EU, pomoc z "trudnymi pytaniami" i podobne.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Skocz do: