Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lip 2005, 20:19 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
Witam wszystkich, mam pytanko, ktoś może zna osobę o xywce Lukasz Markuss Kamel?
Pytam ponieważ słyszałem że nie można wcisnąć w siebie skilla zakupionego dopóki mentor nie odbierze nagrody, więc chcę albo dowiedzieć się faktów czy to prawda bądź nie, lub dotrzeć do mojego mentora którego nie mam nawet w FL hehe, taki byłem młody jak zaczynałem grac, dzięki za wszelką pomoc.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lip 2005, 21:21 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
z tego co ja wiem to nie mozna
tak mi XII mowil bo sie go pytalem kiedys

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lip 2005, 21:33 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
być może tak, mam wiesz w 3 profesjach przeskoczonego discipla a jednak po naciśnięciu "k" wyskakuje mi że jest dalej moim mentorem, ehh, co za kaszanka, ludki z Calypso help :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lip 2005, 22:22 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Napisz do supportu :) w/g mnie to jest bug, skoro masz ukonczony trening to samo odebranie nagrody i info dla mentora o zakonczeniu szkolenia discipla nie powinno blokowac uzycia implantu.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 10:32 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Ja tak miałem :P w dzień zakończenia mentoringu chcialem władować sobie prospa (mentor jeszcze nie odebrał nagrody) i nie mogłem - typ co mi go sprzedawał powiedział że mentor musi odebrac nagrode zeby ukończyć trening więc to żaden bug :p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 10:59 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Tak jak pisął Marciol - dopóki mentor nie odbierze nagrody, lub cie sam nie wywali to nie mozesz używać skill implantów żadnych. Polecam ci jednak dodać sobie mentora do FL - a możesz to zrobić zawsze jak tylko jesteś online -
1. naciskasz k
2. po lewej stronie masz na dole okienka 3 przyciski - pierwszy z prawej to <disciple>- po nacisnieciu powinien wyskoczyć ci okienko z ksywka mentora - obok ikonka serduszka ktora jak nacisiniesz - dodajesz go do razu bez potrzeby potwierdzenia przez niego.
3. czekasz az będzie online a wtedy....

dalej juz wiesz :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 11:24 
W przypadku jak mentor już nie gra w PE, zaczynają się problemy. Ja również nie moge sobie władować implanta, gdyż mój mentor nie gra od ponad pół roku. Zastanawiam się, czy nie napisać o tym do MA, aby mi go zdjeli.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 12:42 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
po lewej stronie masz na dole okienka 3 przyciski - pierwszy z prawej to <disciple>- po nacisnieciu powinien wyskoczyć ci okienko z ksywka mentora - obok ikonka serduszka ktora jak nacisiniesz - dodajesz go do razu bez potrzeby potwierdzenia przez niego.

no chyba mam innÄ… wersjÄ™ PE bo nie mam tego serduszka :(

a tak poważnie to raczej jestem skazany na życie bez implantów, każdy zdrowo myślący człowiek od razu zgarnąłby nagrodę, wiec nawet jakby mi się udało wrzucić go do FL to jestem przekonany że ten ktoś po prostu skończył przygodę z PE, hmm, jak nic zostaje tylko support, ja sie juz boje :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 13:39 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
a moze masz go juz we FL? Albo poprsotu nie masz miejsca na liście to wtedy takowego serduszka nie będzie (tak jak w trade;))

A ja miałem szczęscie i mój mentor zaczoł grać jakies 2 tyg przed ukończeniem mentoringu przeze mnie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 22:09 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
serduszka nie bedzie jesli miales go w fl a potem wywaliles
wiem z wlasnego doswiatczenia 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 10:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nie prawda Lordzie - Marciol ma racje znow - jesli nie masz miejsca na fl to serduszka nie zobaczysz - zakladajÄ…c ze nie masz go na fl.

A z prosba do MA to powinniście wystapić jak najszybciej - jezeli wasz mentor nie gra juz dlugo - bo postać MA blokuja dopiero po 6 miesiącach nie logowania się - chyba nie chcecie czekać aż tak dlugo? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 11:34 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Ja nie mowie ze Marciol nie ma racji on tez ma racje.
chodzi mi o to, ze jesli miales go w fl a potem wywalies to serduszka juz nie bedzie,a to co mowi Marciol to tez jest prawda.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 14:16 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
ahh jak to miło mieć racje :D

Lord a Ci chodzi tylko o mentora czy ogólnie? Bo jak ogólnie to nie masz racji

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 14:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Lordzie - nie powiem, że nie masz racji, mówiąc, że Marciol ma rację. Nie masz racji jednak o tym co mówisz. Racja jest po stronie tego co mówi, że "serduszko" pojawia się w dwóch przypdakach ZAWSZE :
1. nie masz mentora na FL
2. masz jeszcze miejsce na FL

Jeżeli masz inaczej to albo nie masz racji albo masz buga :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 15:35 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
prawda jest taka że miałem go w FL na samym początku grania (ok 9 miesiecy temu), wywaliłem dość szybko z tego co pamietam bo nie ospowiadał na msg, FL wolne jeszcze na bank, wiec wygląda na to że nic nei da się zrobić eh :((( ma rację ten co napisał że juz raz serce dodane nie da się drugi, pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 15:40 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no i sprawa jasna
tak ja mowie wywalil z fl i teraz juz nie moze 2 raz serca uzyc :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 15:58 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Najlepsze jazdy się zaczynają, jak jakiś mentor z zagranicy bierze nas pod swoje "skrzydełka", a my wychodzimy z siebie, byle tylko ukończyć trening. I nagle po 6 miesiącach mamy wymagany poziom skilla, mentor zadowolony, odbierze nagrode... tylko jest jeden szkopuł, mianowicie gdzie jest nasz mentor? Okazuje się, że skończył grać, a my zostajemy na statusie "wieczny disciple" bez możliwości wkładania czegokolwiek w naszą pociechę ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 22:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
I wtedy nalezy napisac do supportu a oni oswobodza.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sie 2005, 15:00 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
LORD_VOLDEMORT napisał(a):
no i sprawa jasna
tak ja mowie wywalil z fl i teraz juz nie moze 2 raz serca uzyc :(

Nie chce juz mi sie pisac o tym kto ma racje a kto nie. Ja zrobilem z 6 prób na disciplu swoim z dodawaniem i usuwaniem z FL - w obie strony dziala u mnie non stop. Testy były też robione gdy druga postać była offline.

A może to ja mam buga?:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sie 2005, 15:54 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Nie chce juz mi sie pisac o tym kto ma racje a kto nie. Ja zrobilem z 6 prób na disciplu swoim z dodawaniem i usuwaniem z FL - w obie strony dziala u mnie non stop. Testy były też robione gdy druga postać była offline.

A może to ja mam buga?:)[/quote]

o rety, z tego co rozumiem co napisałeś to piszesz o swoim disciplu co oczywiste jest że możesz dodać bądź kickować, ja mam problem z mentorem swoim! po naciśnięciu "k" i "disciples" mam tylko dwie ikonki do wyboru: lista skill potrzebnych do ukończenia traningu oraz listę własnych discipli, nad nimi jedynie napis kto jest moim mentorem! nie ma serca ani innej możliwości dodania bo nic nie jest aktywne.

uff, rozpętałem dyskusję twórczą hehe, ale problemik nie rozwiązany, napisże na dniach do suportu, dziękuję i pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sie 2005, 17:19 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Chudy - a może Beliar robił te testy ze swoim disciplem, ale ten disciple sprawdzał właśnie te serduszka?

Cytuj:
...w obie strony...

Czyli chyba mam racjÄ™.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 08:41 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 112
Society: Kingsajz
Nick w grze: Diz
wiecie czy się coś w tej kwestii zmieniło, bo obawiam się że mogę mieć wiecznego discipla :evil: :?:

zna ktoÅ› : Teichou Atraxi Teichou :?:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 12:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
dizet napisał(a):
zna ktoÅ› : Teichou Atraxi Teichou :?:

i to samo po ang. w głównych miastach i może ktoś będzie znał :)
mnie tak odnalazł koleś, który jak czyścił listę to mnie przez przypadek wyrzucił więc jest to możliwe :) a jak jeszcze pamiętasz do jakiego socu należał to jeszcze łatwiej bo w ogłoszeniu można dodać "... albo kogoś z socu xxxx..."
pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 12:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
ewentualnie napisać do support, ze koleś się nie pojawia przez wiele tygodni i blokuje Ci rozwój

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 19:24 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 112
Society: Kingsajz
Nick w grze: Diz
napisałem do supportu,

a mojego mentora widziałem tylko raz grubo ponad 2 lata temu podczas pierwszych odwiedzin oil riga ;) i w pełni nieświadomy zgodziłem się żeby uczynny kolega wdrożył mnie w świat PE (nie wiedziałem nawet na co się godzę i co to mentoring :lol: )

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 230 gości

Panel
Skocz do: