Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 20:23 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Skupuje enmattery, i tka jak w temacie metal ignosts oraz molisks, fouls, paints: orange, blue. <<<<< http://www.ajatouznamzaniezgodnezregulaminem.pl

Ostatnio edytowany przez PAWIU 27 Cze 2007, 21:31, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 20:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Nie chce być wrogi ale:
1. Jakoś takie ogłaszanie sie na forum mi sie nie podoba. Chodzi o skupowanie wszystkiego po oplacalnych cenach... chyba mozna sie domyslic o co mi chodzi.
2. Twoja strona do złudzenia przypomina mi inną strone (pewnego rumuna...) tyle tylko, że jest mniej czytelna i ma literówki.

To tyle z mojej subiektywnej krytyki i niechęci do tego typu praktyk, ale żeby nie było, że jestem wrednym Naturkiem ;) troche rad :)

1. Popraw szate graficzna stronki bo naprawde mnie odstraszyła.
2. Nie chciała mi się wczytać za 1 razem, poskutkowały dopiero usilne odświeżania. Zmień hosta albo coś... nie znam się.
3. Dodaj sobie ceny innych materiałów, którymi handlujesz. Farbki, moliski itp.
4. Dlaczego Atlas Heaven i Minopolis ? Port Atlans i Twin Peaks zbyt... plebejskie ? ;)
5. Rozpocznij wspólprace z forum, jakiś baner czy coś w ten deseń - a nóż zdobędziesz stałych klientów, bo chyba o to ci chodzi :)

Powodzenia, bogać się bracie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 21:31 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
2.12. W postach, podpisach itp. nie można umieszczać treści reklamowych. Dotyczy to przede wszystkim reklam/linków do stron zewnętrznych oferujących komercyjne usługi w świecie Project-Entropia [...]

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Skocz do: