Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2007, 13:43 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 0
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
Troche mnie to wkurza, człowiek latami dorabiał sie doswiadczenia, a teraz mój kumpel przyjechał do mnie na 2 tygodnie, podjarał sie EU ,założył avka, zrobił 1 wpłate 10$, kupił opalo i wszystko co zlootował do tt (oprócz armour parts), nastepnie new ammo i tak do wyczerpania funduszy, zgadnijcie ile miał w rifle skill >>>>>>618<<<<<<< z 96pedów (kiedyś niedopomyślenia) oczywiście niemiał globów

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2007, 13:56 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
co VU jest kombinacja ze skillami.... MA miesza i to ostro z przyrostem

tendencja jest następujaca - od 0 do powiedzmy 2k skill leci BARDZO szybko
2k-4k przyzwoicie....
4k+ makabrycznie zwalniaaaaaaaa

dlaczego ?? to proste : żeby szybciej "wymaksowywać" bronie L i po to żeby MA nie musiało "oddawać" za dużo kasy przy wypłatach (wyjęcie i sprzedanie skilla ---> mało skila to i mało kasy po sprzedaży ---> średni czas "życia" avatara zanim odejdzie z gry w przeliczeniu na poziomy skilli itp i wypłatę środków, mało skilla da relatywnie mało kasy przy odejściu i wypłacie $) widać to wszystko na przykładzie napełniania ESI

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Cze 2007, 18:21 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 108
Society: Kanwo
Nick w grze: Marcjan Martinus Tydeusz
HduchC napisał(a):
średni czas "życia" avatara zanim odejdzie z gry w przeliczeniu na poziomy skilli itp i wypłatę środków, mało skilla da relatywnie mało kasy przy odejściu i wypłacie $) widać to wszystko na przykładzie napełniania ESI

dokladnie! - skill to jedyny sposob na ustalenie przez MA tego, ile gracz zainwestowal w postac bo czynniki takie jak ilosc pieniedzy na koncie, czy liczba przedmiotow ktore posiada avatar nic tak naprawde nie znacza

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: