Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2007, 07:23 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
Mam pytanie, do osob ktore hunca roboty, z ktorych z nich dropia Robot Power Amplifier i Robot Flare Filter.

Potrzebuje tych czesci dosc sporo i zastanawiam sie czy sam troche na to nie zahuncic :)

Na wiki patrzylem, pytanie jest do osob ktorym te czesci wypadly, zeby miec pewnosc :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2007, 12:44 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
to pierwsze leci jak wiesz z warriorow - spotkalem sie z tym raz i koniec nie , nie mam tego rzadkosc.

to drugie trooper - ale ja nie dostalem ani razu ciezko sie przebic do nic - zawsze kolo nich warrior oraz dron wiec zrezygnowalem - chociaz latwiejszy do ubicia od warriora

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2007, 15:49 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Society: Outsiders PL
Nick w grze: CronZero
Duzy problem z tymi czesciami. Sam chcialem pokrafcic te pisole ale nie ma z czego :D.
Może MA zwiekszy loot jak zobaczy co sie dzieje.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2007, 11:18 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 139
Society: The 3-Toed Sloths
Nick w grze: Mark Zeyo ZET
Witam,
Robot Flarre Filter faktycznie leciało z Trooperów lecz po 2 ostatnich VU nie wyleciał ani jeden Flare Filter z Troopera (tłukę ich sporo :) ). Jak zwykle MA maczało w tym palce ... , pozdrawiam, Zeyo.

PS. Dam znać jak wypadnie filter z troopera.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: