Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 18:56 
wiem, offtopic, ale pan sie tak długo ukrywał? czy to jakiś myk? nagle się uber nam odkrył :? :shock: (przecież nie będe robił nowego tematu żeby poruszyć tą kwestię...)

Ostatnio edytowany przez Level, 21 Kwi 2006, 06:49, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 19:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Level napisał(a):
pan sie tak długo ukrywał? czy to jakiś myk? nagle się uber nam odkrył :? :shock:

Masz na myśli piszącego powyżej ?
Nie znam osobiście - ale zerknij na soc a później listę top50 most skilled societies.
Jest sporo "mocnych" graczy z polski - i nie ujawniajÄ… siÄ™ na tym forum.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 19:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
On w ogole ukrywa ze jest Polakiem..aby potem nagle wyskoczyc z polskim tekstem :P
Kedzior cos o tym wie,hehe

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 20:07 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
O LOL

To kolega z tych Uniques na 5 miejscu w top 50?!
Jak stalismy pare miechow temu pod radarem w PA to myslalem ze jestes takim noobkiem jak ja :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 20:22 
tak ateush o tego pana mi chodzi:) he, dlatego zwróciłem uwagę, bo taki soc a cicho sza:P

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 21:38 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
E tam przesadzacie - kolega jest dobry i tyle a że sie ukrywa to jego sprawa ;) Cieszmy się że mam kolejnego uberka w polskiej społeczności

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 21:45 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
vincent to mój stary ziomek ... choć razem nie polowaliśmy, czasami pogadamy sobie o PE ... tak, jest to bardzo silny gracz, spoko ponad 120k w skilach z "impami" czyli 1 liga

powiem wam tak, a propo "polskich uberów" w skillach to jest paru :

-MepH z Shaolin
-MUG Mordalez z DNA
-Vincent z Uniques
-Radzio z Shaolin
-JOE XII z ... zapomniałem

..tych panów znam, to szlachta ... w Top 10 (no może top 15) poza nimi nie ma już rodaków

dziwny oftopik, MODY : a moze z tego temat zrobić ?!, sorrry i chyba podpadne że tak sie rozpisałem i wale nazwiskami :D :D :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 22:03 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Do tej paczki spokojnie trzech takich jednych z DASK możesz dodać :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 22:08 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Rozdzieliłem temat - jeśli ktoś uzna tytuł za nieodpowiedni - dajcie znać to zmienię.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 22:13 
komentarz aprpopo tematu: dziękuje władzom że to zrobiły.
z tych ludzi co duch wymienił tylko o vincencie nie wiedziałem...ponad 120k...ha..gratulować pozostaje i życzyć sukcesów 8)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 22:20 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
nazwa : POLSCY UBERZY może, albo Panowie Szlachta ... bez nazwisk w temacie lepiej :)

co do ludzi których wymieniłem, to ludzie których znam osobiście w PE, oriętuję się w ich skillach i HP ... są jeszcze na pewno inni ubery nasze wspaniałe ... jak chłopaki z DASK, resztki z SS choć tego nie wiem na bank bo np j23 to nie wiem czy gra ... generalnie powiem tak : nie ma nikogo naprawdę UBER ... z wszystkim adj/imp/mod i HP ponad 200 .... nawet chyba obecnie nie ma Polaka z dobrym armorem jak szadoł czy eon ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 22:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
vOiCeOfNiGhT z nad Wisły się wywodzi?! :ehh:
Huh, też mnie to zaskoczyło dzisiaj. A tu jeszcze Duch mówi, że MepH też. :o

Gratulacje dla naszych cichych uberów za odniesione sukcesy! :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 23:10 
Duch:nawet chyba obecnie nie ma Polaka z dobrym armorem jak szadoł czy eon ...

jest jest, udało mi się uchwycić niedawno pana J-23 stojącego w shopceinterze w Itaka, full shadow, przy storage coś maistrował, mam screeny dać? proszę bardzo:
Image
jeszcze mam drugi screen ze skillami ale nie pokaże bo to jego prywatna sprawa tak myśle, tutaj tez dltego cenzure zastosowałem.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 06:48 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Level napisał(a):
Duch:nawet chyba obecnie nie ma Polaka z dobrym armorem jak szadoł czy eon ...

Jest conajmniej jeszcze jeden prócz Agenta :) Może i screeny ktoś zaprezentuje
- ja nie mam a na razie nie zdradzÄ™ 8)
(Jest na naszym forum - jak zechce sam siÄ™ ujawni.)

Tytuł zmieniłem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 08:46 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ok, zatem robimy nie oficjalną, POLSKĄ LISTĘ UBERÓW, ujawnimy ich twarze i przeprowadzimy lustracje... kontrole majątku, badania lekarskie, wywiady, sesje zdjęciowe i wszystko co tam jeszcze się da, a tak na poważnie, dobrze by było wiedzieć kto jest kto :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 10:12 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Nick w grze: Simanth
a czy możemy zrobić listę przyszłych polskich uberów?

jeśli tak - to ja się wpisuję na taką listę :lol:

mogę nawet zdjęcie i screeny moich przyszłych skilli podesłać 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 11:45 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Ja nie wiem czym wy siÄ™ tu podniecacie...

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 13:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Simanth napisał(a):

teraz łatwiej autograf dostać, później może być trudniej ;)

ale przyznam, że mnie podobnie nie dziwią wymienione osoby z wyjątkiem voiceofnight
często widziałem ,a w hoflandii, ale nie przyszło mi do głowy, że Polak, dobrze się maskował :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 13:37 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Simanth napisał(a):

Jak takie coś powstanie to chyba przestane wchodzi na to forum i wogole poprosze o skasowanie konta. Przecież takie coś jak lista polskich uberów to sry ale kretynizm i totalne noobostwo (albo noobowstwo :P )
Jakby powstała taka lista to równie dobrze mogłaby powsta lista polskich noobów.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 13:50 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Marciol napisał(a):
Simanth napisał(a):

Jak takie coś powstanie to chyba przestane wchodzi na to forum i wogole poprosze o skasowanie konta. Przecież takie coś jak lista polskich uberów to sry ale kretynizm i totalne noobostwo (albo noobowstwo :P )
Jakby powstała taka lista to równie dobrze mogłaby powsta lista polskich noobów.

To ja poproszÄ™ o wpis na tÄ… druga listÄ™.

DziekujÄ™ i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 15:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Spokojnie - nie gorączkować się :)
Temat powstał z rozdziału wątku na giełdzie - szkoda było usuwać.
I napewno nie ma być listą uberów :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 16:22 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Ehh jakos widze ze pare osob podłapało pomysł z listą który jestem ehm poprostu głupi :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 18:44 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Cytuj:
ok, zatem robimy nie oficjalną, POLSKĄ LISTĘ UBERÓW, ujawnimy ich twarze i przeprowadzimy lustracje... kontrole majątku, badania lekarskie, wywiady, sesje zdjęciowe i wszystko co tam jeszcze się da, a tak na poważnie, dobrze by było wiedzieć kto jest kto :wink:

Fan klub załóżcie...

omg, gdyby oni chcieli żebyscie sie tak podniecali to by sie zachowywali jak gdrago.
Cieżko mi to zrozumieć serio : P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 20:45 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ja pitole !! panowie więcej luzuuu, to miało być bardziej w kategoriach żartów, tak nie oficjalnie i na luzie... :D a sie narobiło ...:D CHILL OUT MAN !!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 22:18 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Hehe, zróbmy liste Uberów, noobów, do tego top resellerow, minerów, hunterów, no i top guild liderów :roll:

Temat bez sensu, nie ujawniają się - ich sprawa, to nie jest obowiązek, żeby pisali na forum....

Wielu NIE uberów też się nie ujawnia, zrobimy o nich temat?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2006, 22:52 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
No w sumie można zrobić listę Uberów, bo każdy jest uberem na swój sposób:
Są uber nudziarze, uber posterzy, są uber śmieszni i uber upierdliwi. Ubermili i uber poje.bani...... może do kożdej xwki wybierzemy jakiś uberpodpis....

...lol to jest tak samo uber bez sensu jak dyskusje na temat lootów....

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2006, 14:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Drodzy UBERZY, Panowie, Użytkownicy tegoż Forum, RODACY !... Kochani moi przyjaciele... naprawdę śmieszy mnie takie gadanie o tak naprawde banalnych sprawach jak Uber

...w tej grze nie mozna wykreowac czystego pojecia UBER o jakims plajerze, poprostu to nie ma sensu w tym typie gry. Kazdy, nawet nowy gracz w ciagu paru godzin, dni moze zostac uberem, wystarczy ze w realu bedzie spal na kasie i uzna ze podzieli sie nia z chlopakami z MA czyli poprostu mowiac wplaci czesc swoich kieszonkowych do gry i nakupuje skili, armorow, pukawek, fapow... Powiadam wam moi mili to nie jest SZTUKA w tym przypadku wystarczy miec kase... SztukÄ… jest wplacic 10 dolcow a po roku HUNCENIA, MININGU !! (nie reselerowania!!) wyplacic 1000 dolcow... Nie sztuka jest wplacic 3k dolcow i przewalic to w ciagu miesiaca... nabijajac sobie troche skili i czuc sie za Boga (jak to sie mowi... wyzej sra jak dupsko ma), a sa i tacy. Wiem ze to co tu pisze niektorych zdenerwuje... ale taka jest rzeczywistosc...

...nastepna kwestja... ja za ubera sie nie uwazam, nigdy nim nie bylem i nie bede, nie mam na tyle kasy zeby ciagle wplacac w ta gre, niereseleruje (nienawidze tego i nielubie tez reselerow z wyrazami szacuknu)...aczkolwiek jestem czystym przykladem czlowieka ktory wplacil przyslowiowe ~10$ i troszeczke to pomnozyl.. i to nie z RESELEROWANIA ! tylko z huntu, HUNTU ! i jeszcze raz HUNNNTUUU... no i troszke z craftu i miningu... za ta kase ktora mialem z profitow w grze moglem kupic sobie super uberowe itemy ale pytam sie Was moi mili... NA CO MI TO ? Jest mi to zupelnie i wogole niepotrzebne ! nie lubie szpanowac i noscic sie, a w szczegolnosci zamrazac kasy w czyms co mi jest wogole nie przydatne... bo trzymac to na pozniejsze odsprzedanie za wyzsza cene to mnie to nie bawi... reselerzy jak pasozyt zniszcza PE (EU) jesli MA niezareaguje... ale z tego co da sie zaowazyc MA dosc dobrze reaguje... Chwala im za TO !

...a wnioski wyciÄ…gnijcie sami moi drodzy koledzy, kolezanki

Pozrowionka...

PS.
Przepis (wzor) na ubera w PE (EU):

(DUZA Kasa + czas)^2 / (DUZO chęci - Nerwy) = UBER + Ubytek na zdrowiu

dla wyjasnienia, ja do tej pory mialem tylko czas i duzo chęci

PS.2
Dodatkowo napisze, że niektorzy gadaja ze graja dla zabawy to tez mnie denerwuje bo wcale tak nie jest... np. reseler handluje, stoi przy aukcji 18h na dobre i mowi mi ze gra dla zabawy ...wolne zarty... to samo hunter czy miner biega, hunci, minuje i mowi ze gra dla zabawy a jak przegrywa (traci) to sie denerwuje... co do niektorych skonczcie sie sami OSZUKIWAC i innych wprowadzac w blad.. CO, boicie sie mysli ze to na serio ? TO NIE JEST o tak sobie dla zabawy... 99% ludzi gra dla kasy, dla uzyskania jak najwiekszej kasy, niektorzy nawet staraja sie utrzymywac z PE w tym tez polacy studeci i im to nawet wychodzi... 1% ludzi to tacy ktorzy naprawde niezaluje kasy wtopionej w grze... oni byc moze graja dla zabawy... sama reklama PE (EU) dziala na podswiadomosc nowego gracza w kireunku zrobienia fortuny wiec.. to nie zabawa.. niestety...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Kwi 2006, 15:26 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Rozdzieliłem temat. Ewentualną dyskusje o reselerach proszę kontynuować tu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2007, 12:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
XII napisał(a):
Powiadam wam moi mili to nie jest SZTUKA w tym przypadku wystarczy miec kase... SztukÄ… jest wplacic 10 dolcow a po roku HUNCENIA, MININGU !! (nie reselerowania!!) wyplacic 1000 dolcow...

No to moge zaliczyć sie do tych trzecich których nie wymieniłeś :) od 27:marzec do któregoś grudnia 2006 niewiem dokładnie bez wpłaty nawet 10 dolców wypłaciłem troche wiecej niz 1k dolców czysto zarobionych z huntu i miningu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2007, 12:14 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
sexy69 napisał(a):
No to moge zaliczyć sie do tych trzecich których nie wymieniłeś :) od 27:marzec do któregoś grudnia 2006 niewiem dokładnie bez wpłaty nawet 10 dolców wypłaciłem troche wiecej niz 1k dolców czysto zarobionych z huntu i miningu :)

No to jestes cholernym farciarzem jeslis zarobil tylko na huncie i miningu. Sa tacy farciarze. Kiedys demolowalem dronki na E od JC. Nawet szlo, po seri za 1000ped (wtedy majatek dla mnie) mialem moze 100 ped zysku. Kilowalem je tam z miesiac. Kiedys tamtedy przebiegal jakis noobek w pomarnczce i szczetkowym rascalu - biegl do JC i go zaatakowala dronka, na szczescie mial jakiegos guna, cos a la MK2 z ampem. Zabil jakos ta dronke (pytale sie go czy chce pomocy ale jakos chlopak dawal sobie rade, ledwo ale dal) i co dostal? Po jednym razie - silent HoF - angel harnes (m) z TT=ok. 10 ped (to byl ten okres, kiedy wypadaly fajne uber itemy, tylko z malym TT). Taaaaa.
W takim razie chyba nalezysz do tej fartownej grupy avatkow. 8) Ja niestety nie. :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 23:21 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Jest jeszcze grupa osób, które kupiły PEDy na tym forum. Ja osobiście w skromnej ilości 300.
Co do wydawania kasy, to ja jestem przyzwyczajony do tego, że raz na jakiś czas, powiedzmy raz na kwartał wydaję jakieś 150 zł na gry komputerowe. Więc dla mnie nie jest to jakiś straszny wydatek "na nic" i szczerze mówiąc tego rodzaju pieniędzy raczej mi nie szkoda.
A poza tym musze się przyznać. Jestem Uberem... LOL Ostatnio przebiegaliśmy z Jamalem koło jakiegoś outpostu. Cytuję fragment rozmowy dwóch newbies: "- Was that vigi part?" a drugi na to "- Uber players, they can afford that". Czy coś w tym guście. Tak że przepis na ubera podawany wyżej jest nie do końca słuszny. Wystarczy przemaszerować przed kimś nowym w kawałku vigi (Jamal ma jakieś parts vigi, ja chodzę w ghoście) i wdzianku o kolorze innym niż pomarańczowe.
A tak w ogóle, to trochę zabawny jest temat "Polscy uberzy". "Nasz" Kubica, "nasz" Małysz, "nasz" papież i "nasi" uberzy. A jakie to ma znaczenie, jakiej narodowości jest uber? Ta gra (pardon, virtual universe, jakoś nie mogę spamiętać) jest raczej internacjonalna. Znałem ludzi z Wenezueli, Kanady, USA, Szwecji, Holandii, Rumunii, Bułgarii... I troxy wiedzą skąd jeszcze. I jakie ma to znaczenie? Żadne. Ludzie są fajni i niefajni i tyle :) A wy wszyscy jesteście fajni, o :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: