Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 18:18 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Eol
Ciekawy bug, dobrze wiedzieć. Gratki dla developerów :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 18:36 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 104
Dzięki za info.
Jak mi się to przytrafi to pisze do MA żeby wycofali aukcję albo oddali przedmiot i kasę.
To ewidentny błąd z ich strony. Krótkowzroczność programistów i tyle. :evil:
Aż mi się przypomniał jeden tekst wypowiedziany przez jednego proroka od siedmiu boleści:
Cytuj:
640 KB ought to be enough for anybody!

:lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 19:18 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Bug do dupy bo wali w innych graczy, a nie w MA. Bugi które walą w MA wykorzystuje zawsze skwapliwie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 19:23 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
To że to jest bug to nie ma wątpliwości ale czy na pewno kradzież? Według mnie MA powinno naprawić bug ale nie karać tych którzy go wykorzystywali. To że tanio coś sprzedasz to jest twoja wina bo ty ustawiłeś taki bid początkowy, więc pretensje miej sam do siebie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 19:30 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
fakt ten bug wali po kieszeni graczy a nie MA ale tak czy inaczej jest bugiem/exploitem i każdy S K U R W Y S Y N który na nim jedzie powinien być bez wachania ZBANOWANY

amen :evil:

btw, jestem pewien że co bardziej cwani będą tak exploitować swoimi "entymi" awatarami, ale bez obaw, MA i tak dorwie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 19:33 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
Ale te osoby powinny być banowane za to że blokują bidowanie aukcji, a nie za to że kupili coś za grosze :roll:

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 19:38 
hmm Duch, gdybyś ty wiedział kto używał tego buga :roll: to tez byłbyś za banowaniem tych *****? :?
ciakwe jak reagowalibyście na ammobuga 3 lata temu...heh, jak tak jak dzisiaj to gratuluje...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 19:46 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Lvl nie zaragowalibyśmy tak ;) Dla nas bugi walące w MA są cacy :P Ale walące w innych graczy przez niedopatrzenie ze strony MA już jest bee :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 20:19 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
o takich bugach sie nie rozpowiada ...a tym bardziej nie mówi Adminstracji .
Nadia teraz nagle trzymasz się ostro regulaminu i wysylasz fotki , pamiętaj ze pewnie z podobnego powodu ktos wyslal raport w twojej sprawie do MA ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 20:37 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
A ja sie dziwiłem dlaczego ten implancik perception tak tanio schodził. Mysle, ze MA sie tym juz zajmie bo z teg co widziałem to niektorzy tam stracili ponad 0,5k.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 20:46 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Chyba developerzy do specjalnych poruczeń wzięli się za buga, wlasnie update idzie. Tzn przypuszczam, że o to chodzi, bo MA raczej nie lubi w niedziele pracować.

[ Dodano: Nie 03 Gru, 2006 20:50 ]
No zgadza siÄ™:), bug zniknÄ…Å‚. Gratki dla MA za sensownÄ… reakcjÄ™.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 21:06 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
zadnych konsekwencji nie wyciagna. mozna np nie widziec o tym bugu i sobie zalicytowac :P przeciez to nie jest zadne lamanie zasad lol za co maja tu kogokolwiek zbanowac. poporostu MA to dupy, jak w ogole takiego buga mozna bylo zrobic lol. ten bug jest chyba od poczatku VU (albo prawie) juz na poczatku miesiaca zaciela mi sie jakas tam aukcja - nie na moim bidzie :P no ale nie moglem wejsc i juz przebic. wtedy nie skojarzylem dlaczego, ale to ten sam bug.
tak wiec wielki LOL dla panow z MA zeby czegos takiego nie usunac przez miesiac. TAK ten bug ma prawo tyle czasu juz siedziec, zdecydowana wiekszosc aukcji nie dociera do ponad 100 bidow tak wiec ludzie tego nie zauwazali.
jestem przekonany, ze nikogo za to nie zbanuja bo to ten bug tylko swiadczy o lamerstwie MA, wiec po co maja naglasniac cala sprawe? usuna buga i tyle... sprawa ucichnie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 21:11 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
I tak przypadkiem ktoÅ› biduje o 1 PED co chwilÄ™ przebijajÄ…c sam siebie? :lol:
Jak ich nie zbanujÄ… to sÄ… !@$%^.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 21:17 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Mentat napisał(a):
I tak przypadkiem ktoÅ› biduje o 1 PED co chwilÄ™ przebijajÄ…c sam siebie? :lol:
Jak ich nie zbanujÄ… to sÄ… !@$%^.

nie no jak ktos tak "inteligentnie i dyskretnie" biduje 90 razy no to juz przegina, ale tez go nie zbanuja na 100% MA DO TEGO PRAWO. aukcja daje mozliwosc by sie przebijac samemu, wiec mozna to robic i juz. nie ma co tutaj naciagac regulaminu albo patrzec czy to jest etyczne czy nie. MA patrzy tylko z punktu regulaminu i tego czy jest to dla nich korzystne czy nie :P a naglasnianie sprawy na pewno nie jest :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 21:22 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Nie prawda :P Zawsze znajda jakis punkt pod ktory mozna to podciągać. A skanowanie zblokowanych mobow? Lamerstwo MA i inteligencji - a jednak bany poleciały.

Tutaj z aukcją jest inaczej - nikt nikomu nie zabroni bidować, tylko ze bidowanie samego siebie to rzeczywiscie juz nie halo ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 21:23 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Regulamin mówi wyraźnie, czym grozi wykorzystywanie bugów. Oczywiście teoretycznie ciężko będzie udowodnić złą wolę wielokrotnych bidderów, ale MA nie musi się w to bawić, oni zgodnie z licencją, mogą zablokować konto według własnego widzimisię i tak robią.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 22:27 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: DASK
Nick w grze: Franek Baczek Dzony
Bravo MA !!! ps. nikt nikomu nie broni bidować innych ani samego siebie nawet po 100 razy banów raczej nie bedzie !!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 23:07 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Przestancie sie juz podniecac :) bug naprawiony sa bidy ponad 102 ...
mozna sie tylko posmiac z miskow co sie napracowaly nad tymi 100 bidami :)))))))

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 23:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Niektóre miśki zdążyły zarobić. :wink: A niektóre nie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 00:06 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować banować BUHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha :P

no a co :twisted: czemu by nie

// joke mode off

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 06:52 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
Cześć.
Dzisiaj rano miałem małego updatinga który naprawił ten bug. Już jest wszystko ok.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 09:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mentat napisał(a):

Aż mi się przypomniał jeden tekst wypowiedziany przez jednego proroka od siedmiu boleści:
Cytuj:
640 KB ought to be enough for anybody!

:lol:

prorok nie prorok, ale całkiem bogaty heh

EULA wymaga od ludzi, aby byli przesiąknięci uczciwością ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2006, 12:48 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Problem wielokrotnego bidowania:
Gdzieś mi kalkulator zaginął i bidowałem na wyczucie po kilka bidów aby zbliżyć się do interesującem mnie ceny :)
pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2006, 22:32 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
I jak MA zbanowała kogoś w tej sprawie ? czy rozeszło się bez ofiar ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 00:29 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Loss_AdKos napisał(a):
I jak MA zbanowała kogoś w tej sprawie ? czy rozeszło się bez ofiar ?

O banach nie wiem, ale osoba która to zgłosiła dostała angel harness.

Pewnie kupione na aukcji za 101 ped, przez przedstawiciela MA :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 17:42 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
BANY są - nawet poważniejsi gracze dostali o których można by myśleć że nie połakomili by się na taki dziecinnie idiotyczny bug a jednak... kto dokładnie to nie wiem

sprawa w toku, trwa badanie przypadków, myślę że raczej będą to bany tymczasowe

co do nagrody to fakt, dostała Angela Har M pewna osoba - bardzo znany reseller :lol: nie z Polski :wink:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 17:44 
wszyscy wiedza kto...Alive Good Evli która napisała o tym na EF no i do supporta...eh żygać się chce tym wszystkim, za zgłoszenie ammobuga to ktośpowinien dostać impk2 w takim razie...debile

Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 18:33 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Phi ja zgłosiłem o tym jak prosto zduplikowac ampa a potem go komus odsprzedać - po relogu amp zostaje u wlasciciela razem z kasa za niego :)) - i GÓWNO ich to interesowało

Ale wku...iony dzis jestem >_<

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 20:17 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Posse napisał(a):
Phi ja zgłosiłem o tym jak prosto zduplikowac ampa a potem go komus odsprzedać - po relogu amp zostaje u wlasciciela razem z kasa za niego :)) - i GÓWNO ich to interesowało

Tzn. bug ciÄ…gle jest? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 20:45 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Posse napisał(a):

Ale wku...iony dzis jestem >_<

Bo to nie bug, tylko nowy sposób krafcenia przedmiotów :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 22:45 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: brak
Nick w grze: Angel
Postanowiłem napisać kilka zdań bo sytuacja moim zdaniem zaczyna być bulwersująca. Maxiums dostał zbroje. Słusznie, czy nie, trundo powiedzieć...może faktycznie powinni dać więcej prezentów wszytkim osobom które pisał, ale zrobili tak a nie inaczej. Co najważniejsze naprawili BUGa. W związku z tym wszyscy powinni być zadowoloeni. Ponoć są bany za kożystanie z niego - bardzo słusznie. Wszystko powinno być Ok. Ale teraz rozpętała się burza wokól postaci Maximusa. Stał się celem frustracji innych. Na EF sporo osób daje mu -rep, zmienili mu opis w avatarze na reseller [konkretnie DUB], itd...Według mnie sytuacja jest nie wporządku. To że zgłosił buga to chyba dobrze, a to że akurat jako jedyny dostał zbroje to sprawa dyskusyjna....ale nie należy go teraz za to karać i się na nim wyrzywać. Teraz chłopak ma przesrane bo już nawet dowcipy o nim krążą :P [w stylu, że nawet gdyby dał 1000 ped każdemu, żeby nie był na niego wkurzonym, to pewnie po to, że potem odebrać 1100 :P]. Tyle ode mnie. Nie bądźmy zawistni i dajmy przykład.

Tak pozatym kolejny raz w przeciągu miesiąca uber okazał brak szacunku dla innych graczy - najpierw Akoz, teraz Dub.... jakby mieli mało :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 23:12 
i dobrze robiÄ…, no respect for noobs!!!

Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 10:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
trochÄ™ delikatniej plz ;)

każdy ma prawo mysleć co chce ;)

imo jak zwykle problem w tym, że ludzie zazdroszczą, że ktoś dostał, a nie oni
mozliwe też, że Alive (kiedyś często z nim się biłem) dowiedział się o tym jak działa bug od innych ludzi i wykorzystał wiedzę, żeby się przymilić MA, chociaż myślę, że sam to wyczaił, za pomocą swoich kilku avatarów heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 11:20 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: brak
Nick w grze: Angel
coover napisał(a):

imo jak zwykle problem w tym, że ludzie zazdroszczą, że ktoś dostał, a nie oni
mozliwe też, że Alive (kiedyś często z nim się biłem) dowiedział się o tym jak działa bug od innych ludzi i wykorzystał wiedzę, żeby się przymilić MA, chociaż myślę, że sam to wyczaił, za pomocą swoich kilku avatarów heh

hehehe, nikt już nie wierzy w jego uczciwość? ale sobie reputacje wyrobił :P Nie to żebym go bronił, bo on sam jest dla mnie konkurencją i raczej wrogiem, niż znajomym, ale może on naprawdę chciał dobrze? :P Czy to jest coś w stylu dowcipu, rzeczy wykluczających się - Maxiumus chciał dobrze dla innych? :P lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 14:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Nadia napisał(a):
Level napisał(a):
i dobrze robiÄ…, no respect for noobs!!!

co czytam post tego czlowieka to bardziej sie dziwie. chlopaczyku jesli jestes az tak bardzo zakompleksiony, ze kazdy twoj post mowi tylko o tym jacy to wszyscy sa slabi - to juz na serio nie wiem jak ci pomoc. mowisz, ze dobrze ktos robi, ze jedzie noobow? a kim ty tu k..wa jestes?? jakos nie widze twoich globali, hofow, ath. nic tylko jeb.ac. zgrywasz sie tu od jakiegos czasu a wierz mi, ze ludziom z czasem przestaje sie to podobac. jak masz ochote cos napisac to najpierw pomysl chociaz 5 razy. tymsamym zastanow sie nad swoja postawa, bo nie jestes nikim wiecej nic dluzej grajacym noobem.

Twierdzisz, ze Level sie myli..ale przy tym sama potraktowalas go ''bez respektu''.
Poza tym.. noobowstwo jest sprawa dyskusyjna.Dla mnie jednym z glownych wyznacznikow nooba jest wiedza,nawet bardziej niz sprzet,skille czy staz. (vide Tropiciel mamutow, jest mniejszym noobem niz niektorzy grajacy w Eu nawet po kilka miesiecy)

Ale ogolnie zgadzam sie,rownie dobrze mozna by napisac ''no respect for Jews'',no respect for Niggers,no respect for Poles - i potem wiadomo,do czego to prowadzi.Tylko ze ja takich ortodoksyjnych postow Levela nie biore na serio :) :) :) Burn the heretics :twisted:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 15:12 
Nadia...powiem ci tak...to, że dorobiłaś się na handlu bóg wie ile...nie oznacza, że masz mnie traktować z góry jak jakiegoś nooba...co więcej...ubah nie oznacza niewiadomo ile na karcie, tony globali, hofów, ath...ubah polega na doświadczeniu, wiedzy jaką ta osoba posiada...akoz ma to i to...i może robić to co chce...jedni będą go popierać a inni bluzgać jego i tych co go popierają...przykład innej osoby: JC...Faustian...to są ubah...
A już nie wspomne o dodawaniu skrótu PL do nicka...tylko polaczki tak robią lol...powiedzcie czemu...po co wam to PL..dla identyfikacji?! toż to nie można się zapytać kogoś: Are you from poland?! lol

Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 15:37 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Wszyscy jesteście NOOBY :D buahaha

<mort pod wpływem żubrówki i żubrów> :D

A wszyscy co się użalają nad swoim losem to są uber nooby :P

looool ale ten świat jest śmieszny :D i wirujący;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 15:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Angel napisał(a):
coover napisał(a):
za pomocą swoich kilku avatarów heh

hehehe, nikt już nie wierzy w jego uczciwość? ale sobie reputacje wyrobił :P Nie to żebym go bronił, bo on sam jest dla mnie konkurencją i raczej wrogiem, niż znajomym, ale może on naprawdę chciał dobrze? :P Czy to jest coś w stylu dowcipu, rzeczy wykluczających się - Maxiumus chciał dobrze dla innych? :P lol

nie wnikam w jego reputację, mało mnie to obchodzi w tym przypadku, ale mam doświadczenia, co prawda sprzed kilku miesięcy i jestem prawie pewien że działał na 3-4 avy, ewntualnie był z kimś jeszcze w porozumieniu, nie będę się kłócił, za rękę nie złapałem

w sumie to on mi robił dobrze, nie mógł wyłapać wszystkich dobrych okazji, a windował ceny więc zewsze mogłem się podłączyć :)
w końcu za coś ten land kupiłem heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 15:22 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
MAmy oficjalne stanowisko MA w tej sprawie.
W skrócie:
- osoby zamieszane miały tymczasowe bany,
- zakupione przedmioty wrócą do sprzedających,
- kupujący nie dostaną zwrotu PED'ów,
- zamieszane konta będa bacznie obserwowane w przyszłości.

Marco|MindArk napisał(a):
All those involved in this activity were temporarily locked out from Entropia. The purchased items are to be returned to original seller, and the buyer will not get PEDs back. This is across the board. The accounts involved are also officially warned and are red flagged for future reference.

MindArk normally don't discuss this kind of acting in public, but I thought some insight into how we do things like this is okay.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 17:57 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Ups heh ;) No to nie chcialbym być w skorze tych osób. Ale to ciekawa sprawa, bo co jezeli juz odsprzedali ten przedmiot? ;p

Tzn ze MA jest w stanie wejsc na nasze konto i przeniesc przedmiot do innego? To dlaczego kur$# jest tyle problemów gdy dojdzie do jakiegos scamu? Tzn ze ten bug na auckji jest scamem a w bug w trade juz nie. Co za bullshit!! Tak samo gdy czyjes konto zostanie okradzione grr

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 18:16 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
spytaj sie ich pewnie powiedza ze to tylko lokalnie lub w takiej sprawie jak TA .

to jest jak z PiS-em zajmujemy sie tylko nieswoimi .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 18:20 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
W ogóle nie mam nawet zamiaru, zrażony jestem do suportu, dostane kopiuj-wklej olewcze i tyle. Nawet im nie bede dawal powodu na to zeby sie popisali swoimi tlumaczeniami. Jakie to ma znaczenie co mi powiedzą. I tak oszukują nas na kazdym kroku ;p

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 18:49 
więc szczęśliwi nabywcy VATA-100ME ucieszą się z faktu, że nie odzyskają 2500pedów, kasa poszła w pizdu nie wiadomo gdzie...może do lootpoola albo do pizzeri, która mieści sią pod siedzibą MindArka na parterze 8)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 19:54 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
Ja bym obstawiał na premie świąteczne dla pracowników - o ile zebrała by się odpowiednia sumka... :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości

Panel
Skocz do: