Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 08:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 155
Society: *****
Nick w grze: Aster Marchant WhiteMoon
Czesc,

prośba do "młodych graczy" (stażem gry, nie wiekiem) namiętnie strzelający opalo (i mających ponad 1k w riflu) którzy NIE UZYWAJĄ i nie używali guna, o zerknięcie na aukcję na pistolet Breer P2a i zobaczyć jaki HA (hit ability - x/10) pokazuje (i podać w tym wątku swój level rifla oraz pokazywane HA na p2a.

Zmierzam do tego aby ustalić przy jakim poziomie skilli nabitych riflem ten gun jest wymaxowany. (przy skilowaniu rifla rosną oboczne skille, które poważnie wplywają na HA guna, które rośnie mimo braku skilla handgun)

Zaznaczam ze chodzi tylko o osoby które Handguna NIE UZYWALY i mają go na poziomie 1 lvl

Chodzi o to, że część doświadczonych graczy (w tym moja skromna osoba) doradzają nowym aby nie stosować opalo tylko strzelać M2100 + amp a potem przesiadka na p2a (jako gun który przy cenie zakupu 110% z ampem ma takie samo econo co opalo a przy tym większe dmg/sec) i dalej p4a/p5a/korss h400.

Koncepcja ta jest częściowo dobra, niemniej w związku z 1 dniową przerwą w logowaniu na swoje konto, potestowałem te rady w praktyce i doszedlem do wniosku ze m2100 + a103 to jakiś koszmar ... co druga krewetka mnie zabijała ... co nie miało by miejsca przy opalo które ma 2xwiększy zasięg i 4 dodatkowe dmg.

Tak więc ścieżka opalo->p2a->mocniejsze wydaje się DUZO rozsądniejsza, zakladając ze do wymaxowania w ten sposób p2a nie potrzeba 3k rifla ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 09:11 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 99
Society: DASK-recruits
aster napisał(a):
Czesc,

prośba do "młodych graczy" (stażem gry, nie wiekiem) namiętnie strzelający opalo (i mających ponad 1k w riflu) którzy NIE UZYWAJĄ i nie używali guna, o zerknięcie na aukcję na pistolet Breer P2a i zobaczyć jaki HA (hit ability - x/10) pokazuje (i podać w tym wątku swój level rifla oraz pokazywane HA na p2a.

Ja tylko wtrące, że jeszcze nie miałem opalo w dłoni - i breer p2a jest wymaksowany przy ok. 1.5K HG

aster napisał(a):
Zmierzam do tego aby ustalić przy jakim poziomie skilli nabitych riflem ten gun jest wymaxowany. (przy skilowaniu rifla rosną oboczne skille, które poważnie wplywają na HA guna, które rośnie mimo braku skilla handgun)

Zaznaczam ze chodzi tylko o osoby które Handguna NIE UZYWALY i mają go na poziomie 1 lvl

Chodzi o to, że część doświadczonych graczy (w tym moja skromna osoba) doradzają nowym aby nie stosować opalo tylko strzelać M2100 + amp a potem przesiadka na p2a (jako gun który przy cenie zakupu 110% z ampem ma takie samo econo co opalo a przy tym większe dmg/sec) i dalej p4a/p5a/korss h400.

Powiem tak (mimo, że rifla nie używam jeszcze - ale widzę postacie o podobnym średnim lvl co ja i z opalo biegają) - IMHO rozpoczęcie skillowania pistolem w tej grze jest lepszym wyborem niż rifle. Mimo, że na początku dmg i zasięg jest żałosny to jednak przez to o wiele lepiej rosną skille obronne i pośrednio medyczne ;) Z moich obserwacji o wiele lepiej rośnie np. agility (przykładowo jedna osoba z teamu mająca 1.5K rifla przyznała mi się, że ma 25 agility, podczas gdy ja przy swoim pistolu i 1.6K HG mam 35)

Wadą pistola jest niestety to, że mało kto chce Cie wziąść do teamu - bo wiadomo, że większość umawia się na "opalo+amp 103" :)

aster napisał(a):
Koncepcja ta jest częściowo dobra, niemniej w związku z 1 dniową przerwą w logowaniu na swoje konto, potestowałem te rady w praktyce i doszedlem do wniosku ze m2100 + a103 to jakiś koszmar ... co druga krewetka mnie zabijała ... co nie miało by miejsca przy opalo które ma 2xwiększy zasięg i 4 dodatkowe dmg.

Tak więc ścieżka opalo->p2a->mocniejsze wydaje się DUZO rozsądniejsza, zakladając ze do wymaxowania p2a nie potrzeba 3k rifla ...

Cóż... Ja z krewetami (do providera włącznie) i 1K HG nie miałem praktycznie żadnych problemów (oczywiście z pixi i plate'ami 2a) - a mature w Argus bez plate'ów też padały.
Jak się walczy bronią zasięgowo większą, to się nie ma co dziwić, że przy przejściu na pistole mobki ładują w nas jak chcą :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 09:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Kuzyn prz 699 rifla (i 1 hg ) ma wszystkie statsy mniejsze o polowe :lol:
2,8-5,5 interval
21 (zamiast 47) att/min
0 ha i cha

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 09:43 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
niestety nie mam danych jakich szukasz Aster ale poprosze idscipli aby podzieli li się swoimi spostrzeżeniami odnośnie m2100+a103.
IMO rozwiązaniem jest dla newbie polowanie w timie 2-3 osobowym. Ja sam brałem discipli na kilk atakich huntów i zawsze byliśmy na łądnym plusiku (kilkanaście - kiladziesiąt ped) po wystzelaniu 30-50ped amma.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 09:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
marcoos napisał(a):
Ja tylko wtrące, że jeszcze nie miałem opalo w dłoni - i breer p2a jest wymaksowany przy ok. 1.5K HG

Dzięki za info, podaj jeszcze z ciekawości jakie statsy pokazuje u Ciebie opalo i zerknij m2a na aukcji.

z góry dziękuję :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 10:16 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
aster napisał(a):
doszedlem do wniosku ze m2100 + a103 to jakiś koszmar ... co druga krewetka mnie zabijała ... co nie miało by miejsca przy opalo które ma 2xwiększy zasięg i 4 dodatkowe dmg.

No bo to jest przecież dla zaczynających do skilowania, a nie do polowania na "poważne ;P" krewetki. Z tym m2100+A103 sie dobrze chodzi ....swatowac snable/daikiby (a strzelanie jest tylko dodatkiem).

Zgadzam się BARDZO z tym co napisał marcoos, że młody gracz NIE POWINIEN UNIKAC ATAKÓW moba - chowając się pod armourem (który musi naprawiać, a skille mu nie rosną - jednoczesnie nie jest na tyle sprawny skilowo w polowaniu, żeby wychodzic na plus, więc traci podwójnie) lub za dużym zasięgiem broni.
I dokadnie z tego powodu, że przez "chowanie sie" skille rosną dużo wolniej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 10:33 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
abyss napisał(a):
aster napisał(a):
doszedlem do wniosku ze m2100 + a103 to jakiś koszmar ... co druga krewetka mnie zabijała ... co nie miało by miejsca przy opalo które ma 2xwiększy zasięg i 4 dodatkowe dmg.

No bo to jest przecież dla zaczynających do skilowania, a nie do polowania na "poważne ;P" krewetki. Z tym m2100+A103 sie dobrze chodzi ....swatowac snable/daikiby (a strzelanie jest tylko dodatkiem).

Zgadzam się BARDZO z tym co napisał marcoos, że młody gracz NIE POWINIEN UNIKAC ATAKÓW moba - chowając się pod armourem (który musi naprawiać, a skille mu nie rosną - jednoczesnie nie jest na tyle sprawny skilowo w polowaniu, żeby wychodzic na plus, więc traci podwójnie) lub za dużym zasięgiem broni.
I dokadnie z tego powodu, że przez "chowanie sie" skille rosną dużo wolniej.

Jeszcze dodam tylko, że na początku najlepiej wogóle olać jakąkolwiek zbroje i z samym pistolem TT (+ amp103) i FAP5 znaleźć sobie stadko snabli i exa (osobiście lubiłem polować w Atlas Heaven N) i bawić się w sweat - a przy reakcji mobka ubijać go... tak bawiłem się do ok. 800 HG (z przerwami na hunt w teamie ofc) :)

Nie powiem, że jest to jakiś porywający i ciekawy sposób na skillowanie - ale dla lubiących ekonomiczne działanie jeden z lepszych :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 11:08 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
marcoos napisał(a):
Jeszcze dodam tylko, że na początku najlepiej wogóle olać jakąkolwiek zbroje i z samym pistolem TT (+ amp103) i FAP5 znaleźć sobie stadko snabli i exa (osobiście lubiłem polować w Atlas Heaven N) i bawić się w sweat - a przy reakcji mobka ubijać go... tak bawiłem się do ok. 800 HG (z przerwami na hunt w teamie ofc) :)

Nie doprecyzowałem, iż nie chodzi mi o zanudzenie moich kolegów na śmierć tylko o szybkie i bezbolesne wprowadzenie ich w dobrą zabawę, bez zbędnego tracenia czasu, jako ze ich godzina pracy IRL to często grubo ponad 500 ped na godzinę. Oczywiscie nie chodzi o to aby wplacic 20'000 ped (połowa na skille, połowa na zabawki), tylko aby mieszcząc się powiedzmy w 1000-2000 (na poznanie gry), móc co jakiś czas po pracy postrzelać do mobów.

Jako że opalo/m2100 maxuje się w kilka godzin gry (które akurat potrzebne są na to aby klawiaturę do końca opanować), to nie radzę im kupowac skilli militarnych, natomiast co do FA, to jest dla mnie oczywiste, że jedynym normalnym rozwiązaniem jest kupno pełnego implanta FA ... Od razu leczy się w 90% przypadków 10/10 - więc implant zwraca się bardzo szybko. A leczenie przy 1800 w FA czy 2900 FA wygląda właściwie tak samo, więc po pół roku gry ten implant można po prostu sprzedać, a inflacja w tym czasie spokojnie spowoduje, że pokryje to także koszty zakupu ESI i straty 10% skilla - tak więc zawsze wyjdzie się na tym lepiej niż skillowanie od zera.

Co do armoru to kompletnie nie rozumiem dlaczgo uważacie, że bez amora szybciej zdobywa się skille obronne .... (evade???) - bo jakoś kompletnie tego przez ostatnie półtora roku gry nie zauważylem.

Co do polowania na krewetki, w związku z tym, że jak na małe moby z małym dmg (a przynajmniej takim, przed którym można się tanio obronić stosując np pixie i 2a pożyczone od kumpla...) mają one całkiem sporo HP (podkreślam - jak na małe moby), więc gwałtownie wzrasta szansa zlootowania z nich ESI, co brutalnie podnosi szanse wyjścia na plus a co za tym idzie poprawia zabawę (i podkreślam, że nie chodzi tu o spektakularny plus, tylko raczej komfort psychiczny, iż nie dopłaca się za dużo do zabawy)

Dlatego też pytam o to co bylo w pierwszym mailu, jako że z opalo+a103 (właściwie 104) krewetki zabija się komfortowo (w pixie i 1800FA) a z m2100 już nie. Natomiast traktujemy to tylko jako okres przejsciowy prowadzący do błyskawicznego wyskillowania korsa H400 i rozpoczęcia prawdziwej zabawy.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 11:22 
lol 50$/h lol to dają tyle?! gdzie, jak omg...zarabiając tyle bym się nie przejmował niczym tylko wzioł maddoxsa4+dante i skillował lol albo kupił mod merca/imp m2870...nvm bo zaraz mnie ti zbesztają, że nie poważny jestem. :twisted: heheh.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 11:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
Level napisał(a):
lol 50$/h lol to dają tyle?! gdzie, jak omg...zarabiając tyle bym się nie przejmował niczym tylko wzioł maddoxsa4+dante i skillował lol albo kupił mod merca/imp m2870...nvm bo zaraz mnie ti zbesztają, że nie poważny jestem. :twisted: heheh.

lol ... trochę off-topic się robi ;) Tego może nie widać, ale średnia wieku osób grających w EU wynosi ponad 30 lat ....
Po 5 latach zabójczej pracy w audycie/consultingu/"przeterminowanych projketach IT"/i_innych_takich - pensje 4 tys Euro miesięcznie + 30% premii rocznej nie wydają się jakieś szokujące ... a to właśnie daje te 500 ped (zakładając ze oficjalny tydzień pracy to 40 godzin a pedu kupuje się od kumpli a nie od MA) ...

Patrząc z innej strony ... w wa-wie średnia cena mieszkań wynosi obecnie 6500 zł (za metr)... na co składają się mieszkania w dzielnicach znajdujących się połowie drogi z Warszawy do Gdańska (Tarchomin mam na myśli) takie po 3000 zł i na Żoliborzu/Mokotowie gdzie średnia cena przekroczyła 10tys/metr. A te mieszkania kupują raczej młodzi ludzie którzy często po ciężkiej pracy mają ochotę kogoś (w tym wypadku coś) zamordować ;)

Tak więc przy odrobinie wyobraźni można też potraktować MA jako doskonały sposób zaoszczędzenia na psychoanalityku ;)

Ostatnio edytowany przez aster, 13 Paź 2006, 11:44, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 11:41 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
aster napisał(a):
Jako że opalo/m2100 maxuje się w kilka godzin gry (które akurat potrzebne są na to aby klawiaturę do końca opanować), to nie radzę im kupowac skilli militarnych, natomiast co do FA, to jest dla mnie oczywiste, że jedynym normalnym rozwiązaniem jest kupno pełnego implanta FA ... Od razu leczy się w 90% przypadków 10/10 - więc implant zwraca się bardzo szybko. A leczenie przy 1800 w FA czy 2900 FA wygląda właściwie tak samo, więc po pół roku gry ten implant można po prostu sprzedać, a inflacja w tym czasie spokojnie spowoduje, że pokryje to także koszty zakupu ESI i straty 10% skilla - tak więc zawsze wyjdzie się na tym lepiej niż skillowanie od zera.

Przy założeniu że na początku gry wpłacamy dużo kasy - to pewnie, że wariantów jest wiele. Ja niestety na początku wpłaciłem tylko 30$ - a i tak ta kasa dosyć szybko wsiąkła :)

Zapominasz chyba jeszcze, że będąc disciplem nie ma możliwości zaaplikowania sobie dodatkowych skilii - wszystko trzeba wybiegać i wywalczyć (a przed byciem disciplem nie każdy nawet wie, że taka możliwość istnieje) ;)

aster napisał(a):
Co do armoru to kompletnie nie rozumiem dlaczgo uważacie, że bez amora szybciej zdobywa się skille obronne .... (evade???) - bo jakoś kompletnie tego przez ostatnie półtora roku gry nie zauważylem.

Przyczyna jest prozaiczna :) szkoda decaya (nawet na pixi) - zresztą... dla nie wpłacających kasy nawet na pixi nie szybko będzie stać.

aster napisał(a):
Dlatego też pytam o to co bylo w pierwszym mailu, jako że z opalo+a103 (właściwie 104) krewetki zabija się komfortowo (w pixie i 1800FA) a z m2100 już nie. Natomiast traktujemy to tylko jako okres przejsciowy prowadzący do błyskawicznego wyskillowania korsa H400 i rozpoczęcia prawdziwej zabawy.

Ja kończąc już niebawem discipla jeszcze długo nie kupie korssa - bo jest to dla mnie za droga broń - zresztą (może się myle) ale kończąc te minimum dla discipla lepiej już chyba sobie kupić np. EWE EP-13 Galactica (za 15PED w TT - w hadesie) i skillować pistole bez SIB'a (ale powtarzam - może się myle) :)

[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 12:49 ]
aster napisał(a):
[...] Tak więc przy odrobinie wyobraźni można też potraktować MA jako doskonały sposób zaoszczędzenia na psychoanalityku ;)

Faktycznie offtopic :) ale pouczajÄ…cy ;)
A to co napisałeś, to jest tylko częściową prawdą - bo jednak większość 30latków to już ma rodziny/dzieci - i wpłacanie po ileśtam setek $ na durne (w sumie) gry to już szczyt debilizmu :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 11:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
marcoos napisał(a):
Faktycznie offtopic :) ale pouczajÄ…cy ;)
A to co napisałeś, to jest tylko częściową prawdą - bo jednak większość 30latków to już ma rodziny/dzieci - i wpłacanie po ileśtam setek $ na durne (w sumie) gry to już szczyt debilizmu :twisted:

Ale ja nie napisałem że ktoś będzie wpłacał 500 ped na godzinę, tylko że z punktu widzenia alternatywnego kosztu czasu wolnego, taka osoba zamiast spędzić bez sensu kilkanaście godzin na zabijanie snabli, lepiej niech wpłaci 2000 ped (czyli 4 godziny pracy IRL) - czyli mówiąc inaczej kwotę, krórą miesięcznie część osób zarabiających znacznie mniej wydaje na papierosy

marcoos napisał(a):
Ja kończąc już niebawem discipla jeszcze długo nie kupie korssa - bo jest to dla mnie za droga broń - zresztą (może się myle) ale kończąc te minimum dla discipla lepiej już chyba sobie kupić np. EWE EP-13 Galactica (za 15PED w TT - w hadesie) i skillować pistole bez SIB'a (ale powtarzam - może się myle) :)

No to uważaj: przy HA 2.0 (czyli koło 3000 w handgun) na normalnejbroni masz nie więcej niż 30% minimal dmg, czyli avg dmg wynosi 65%, co jeszcze trzeba skorygować o fakt że z HA 2.0 masz około 18%missów co daje avgdmg tej broni na poziomie 53.3% maxymalnego.

Z przy HA 2.0 masz juz korsa h400 wymaxowanego, więc robisz 50% minimal dmg - czyli avg dmg wynosi 75% co korygujemy jeszcze o missy (8% przy HA 10/10) co daje 69%maxymalnego dmg...

jak jeszcze skorygujemy to o prawdopodobienstwo criticala przy CHA 2/10 a 10/10 to daje nam 55% vs 72%

i jeszcze skorygujmy o fakt iż strzelając bronią o duzym dmg/sec nie pozwalasz mobowi na regenerację, która przy wolnych broniach wynosi 10-20% HP moba ....

... i dalej juz mi siÄ™ nie chce liczyc ...

Ostatnio edytowany przez aster, 13 Paź 2006, 12:07, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 12:01 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 93
Society: było PL RANGERS i Enclave
marcoos napisał(a):
kończąc te minimum dla discipla lepiej już chyba sobie kupić np. EWE EP-13 Galactica (za 15PED w TT - w hadesie) i skillować pistole bez SIB'a (ale powtarzam - może się myle)

I to bardzo.
Porównaj eco EP-13 do chociażby wymaksowanego P3A:
http://www.entropiatools.com

marcoos napisał(a):
wpłacanie po ileśtam setek $ na durne (w sumie) gry to już szczyt debilizmu :twisted:

Myślę, że sporo osób ma inne zdanie na ten temat. I patrząc np. na kolekcję broni jaką posiada Neomaven jestem pewien na 100%, że na tym zarobi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 12:13 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Look napisał(a):
marcoos napisał(a):
kończąc te minimum dla discipla lepiej już chyba sobie kupić np. EWE EP-13 Galactica (za 15PED w TT - w hadesie) i skillować pistole bez SIB'a (ale powtarzam - może się myle)

I to bardzo.
Porównaj eco EP-13 do chociażby wymaksowanego P3A:
http://www.entropiatools.com

No ale ja mówiłem o skillowaniu broni bez SIBa (czyli bez bonusów do learningu) - bo z tego co kiedyś wyczytałem, to bronie z SIB maksują tylko bronie z SIB :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 12:30 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
marcoos napisał(a):
No ale ja mówiłem o skillowaniu broni bez SIBa (czyli bez bonusów do learningu) - bo z tego co kiedyś wyczytałem, to bronie z SIB maksują tylko bronie z SIB :)

nic podobnego ... no chyba że ktoś miał na myśli że skillując bronią z SIB nie wymaxuje broni BLP ... bo nie ma broni BLP z SIB (pomijając McCornik-terminatora ... ale to raczej ciężko będzie kupic ponizej 100'000 USD)

Bronie z SIBem (Skill Bonus jak rozumiem) po prostu maxują przy poziomie osiągalnym przez normalnego człowieka, a wszystkie pozostałe przy poziomie 10'000 lvl średnio z każdego skilla militarnego ... dlatego nie ma sensu skillowanie bronią inną niż wymaxowaną, no chyba że masz MKVME albo IMK2 i 8k w rifflu (czyli HA na poziomie 6.0 i min dmg na poziomie 42%) ze względu na econo i zasięg (a co za tym idzie decay armoru)

zresztą cała idea skillowania jest jakaś dziwna. Mnie bawi polowanie a nie skillowanie. A p5a czy korss pozwala mi na dobrą zabawę i nie ponoszenie strat (w długim okresie, bo w krótkim to minus 1k ped czasem się trafia ....)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 13:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
aster napisał(a):
Tak więc przy odrobinie wyobraźni można też potraktować MA jako doskonały sposób zaoszczędzenia na psychoanalityku ;)

LOST? ;)

aster napisał(a):

imo armor pozwala szybciej zarobić defence skills, zresztą miałoby to uzasadnienie ekonomiczne

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 13:10 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
siÄ™ temat rozwinÄ…Å‚ :shock:
a co do skilowania to wrto zwrócić uwagę, że często hunty które oceniamy jako przynoszące stratę dają wzrost skili (a co za tym idzie wartości skili) pokrywający ponoszoną na huncie stratę.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 13:20 
co nie zmienia faktu, że na EU można zarobic i to sporo...jednak potrzebny jest do tego kapitał, spory kapitał , bo bez niego za wiele się nie zdziała (jak choćby te 1k ped strat o których aster wspomina na korssie:) a mimo tego wychodzi na +) :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 13:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
Level napisał(a):
co nie zmienia faktu, że na EU można zarobic i to sporo...jednak potrzebny jest do tego kapitał, spory kapitał , bo bez niego za wiele się nie zdziała (jak choćby te 1k ped strat o których aster wspomina na korssie:) a mimo tego wychodzi na +) :)

ja akurat p5a uzywam, przy czym połowa z tej straty to na ep-41 była realizowana.

i dodam ze to -1k liczę w dość specyficzny sposób ... to znaczy od początku obecnego VU było już +2,5k ped z polowania, co stopniało do +1,5k w ostatnim czasie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2006, 14:58 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
marcoos ja cie bede bral do team. bo wiem ze bedziesz wielki w tej grze - trzymaj sie tego co zalozyles sobie i 'ciagnij ' pistola ile mozesz , a pozniej to sie zobaczy jaki kupisz - potradze ci nawet jaki :)

[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 16:03 ]
poradze Ci , chociaz Aster jest super analitykiem , a team z pistolami sa zabojcze , jak ktos ma 3 k w Hg i nie boi sie zaryzykowac to wezcie MPH +104 i na atroxy Y- oczywiscie team conajmniej 2-3 osoby - zobaczycie co to jest 0,7 relog bronii

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2006, 02:28 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 0
Co byscie poradzili dokupic do mojego zlomu ? Troche juz gram ale kasa topnieje, skile mizerne, grac sie nie odechciewa :(

Opalo + Amp103, Armor Goblin, Med Kit-5
Co to sa te SiBy, Jaki warto kupic ? :)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 230 gości

Panel
Skocz do: