Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 08:13 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 0
Society: brak
Nick w grze: Angel
Czy ktoś z was zauważył, żeby esi wypadały wczoraj i dziś częściej z mobów niż zazwyczaj? Od wczoraj są na aukcji braki w ESI i jestem ciekaw, czy istnieje związek między ilością wystawianych esi na aukcji, a ich częstością wypadania z mobów. W sensie, że im mniej ich na aukcji, tym częściej wypadają. Ktoś zauważył jakiś nadmiar esi w lootach?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 08:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
prawdopodobnie to jest tak ze jak ktos jedne esi zuzyje, to ktos inny "ten sam" zlootuje pozniej ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 08:48 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: brak
Nick w grze: Angel
Yekyl napisał(a):
prawdopodobnie to jest tak ze jak ktos jedne esi zuzyje, to ktos inny "ten sam" zlootuje pozniej ;)

Nie sądzę. Są dni, że ludzie wszczepiają mało esi, ale są też dni, że pojedyńczy uberzy wszczepiają po 100, 200 esi [+ inni] i nie widać wększych różnic w dostawach. Nie ma nagłych przypływów esi.

Przypływ esi podczas braków na aukcji może się wiązać z tym, że ktoś wystawia swoje esi zachomikowane w storage. Dlatego się pytam, czy istnieje coś takiego jak lepsze/gorsze okresy, kiedy wypada więcej esi, niż normalnie? Czy liczba ta jest stała, a aukcje uzupełniana jest w esi przez ludzie którzy mieli pochowane różne towary w storage na "czarną" godzinę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 08:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Angel napisał(a):
nadmiar esi w lootach?

Jakis tydzien temu duzo lecialy,ja w 2 dni mialam 2,a kolega z socu az 4 :P (dajmy graczom esi dziennie..codziennie! cała Polska czyta..ach, to nie to)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 09:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Nie wiem jak z wypadaniem ESI bo to raczej ciezko sprawdzic, niektorzy moga miec szczescie i im po prostu leca czesto...jak to z lootami :wink:
Co do chomikowania na czarna godzine to sie zgodze bo sam mam pare sztuk. Zauwazylem jakis czas temu jak liczba ESI zmalala do chyba 2 stron na aukcji i cena ladnie wzrosla (sam wystawilem 8) ) to na drugi dzien pojawilo sie ich mase...czyli ludzie obudzili sie z letargu zobaczyli ceny i wystawili. Watpie zeby w ciagu 2 dni wypadlo az tyle ESI zeby bylo pare stron na aukcji...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 11:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Ale rzeczywiscie z moich obserwacji wynika ze do ostatniego tygodnia lub dwoch w ogole Esi nie leciało (mi), potem zlootwalem chyba 4 z czego 2 prawie z rzedu. Teraz znowu lipa i mi nie wypadaja ;)

ps. Na pewno masa ludzi skupuje je na resell i trzymaja w storage az cena wzrosnie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 13:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
A nie uważacie ze MA przesuneło sówak na minus ?? tak jak było gadane o lotach w innym temacie 8)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 117 gości

Panel
Skocz do: