Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lip 2006, 10:35 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Czy ktoś trafił na jakieś sensowne dane dotyczące zależności liczy missów od:

- rifle skill
- laser
- BLP
- aim
- weapon handling
- inne? (no jakoś nie przychodzi mi do głowy)

Czy waszym zdaniem HA i CHA opisuje dokładnie to, czyli ilość missów, czy też TAKŻE poziom zadawanych obrażeń?

Będę wdzięczny za wszelkie uwagi poza takimi co mówią, że temat był już wałkowany :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lip 2006, 13:25 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Ciezko cos takiego sprawdzic ;/ bo missy to nie tylko gra ale np lagi, czesto tez moby w ogole nie znajduja sie w miejscu gdzie stojÄ….
Ja ostanio mam bardzo duzo missów, ale taka jest chyba cena za critici. Przynajmniej ja tak to widze

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2006, 08:41 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
Moim zdaniem missy zaleza od moba i jego agi lub cos podobnego oraz wartosci aim i MMS,

Jest to moje osobiste przypuszczenie, bo jakis czas temu zaimplantowalem sobie chipa aima i zauwazylem znaczny spadek missow (wyszlo ok 1k na plus w aimie). Moze byc to jednak tylko moje odczucie. Przed i po implancie patrrzylem na zmaxowane opalo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2006, 09:14 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Po przedostatnim VU opalo ma wiecej misów niż wcześniej, poszedł do tt, EP40 + MK.II + A105 starcza na większość mobów i wychodzi mi to na dobre (często plusik) . Z tego co widze zwiększyli wpływ skili moba na celność ich trafienia i zwiększyli celnośc moba w nas.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2006, 09:52 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
powiem tak:
nie wiem dla czego tak jest (wyliczenia pokazują co innego) ale na na zestawie m2910+a106 (decay ok. 50% wywalonego ammo) wychodzę lepiej niż na korsie 400 kupowanym po 200% (decay 60-70% wywalonego ammo). A skil niski - HA : 3,3 - inspiring pistolier.
usłużny
Lu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2006, 18:42 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Dzięki za odpowiedzi. Temat mi się pojawił, bo zaczęły pojawiać mi się missy , a używam opalo (10/10 - full). No i nie na MOCNYCH mobach, bo do sweatowania wybieram najsłabsze - czyli snable i exo (Y, M, troszkę O, a D od razu tluke bez sweatowania). Tak wiec nie do konca z tym wpływem sily mobow ma to sens...
No ale wracając do tematu - drażnią mnie missy przy full skilled opalo :( coś nie jest tak, jak byśmy chcieli... MA znowu pozmienialo, czyli jest to BUG z ktorym sie za bardzo nie da walczyc :/

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Skocz do: