Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2006, 17:56 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
POSZUKIWANI WOJOWNICY MELEE

Cel : wspólny hunt, rozwijanie kunsztu drogi miecza
Broń : preferowane Katsu H,V,D lub Katany L
Fap : minimum fap50
Armor : minimum raskal

Nawiążę kontakt z osobami walczÄ…cymi wÅ‚aÅ›nie w ten sposób, które sÄ… chÄ™tne na wymianÄ™ doÅ›wiadczeÅ„ oraz wspólne wypady na wiÄ™kszego zwierza ... w chwili obecnej posiadam znajomoÅ›ci w krÄ™gu „mieczowników” tych nawet najlepiej wyszkolonych jednak chcÄ™ tÄ… grupÄ™ poszerzyć i nie formalnie zwiÄ…zać znajomoÅ›ciÄ… by docelowo powstaÅ‚o swego rodzaju zgromadzenie MELEE ponad sockowe, coÅ› w stylu gildii, bractwa itp., gdzie poznajÄ…cy siÄ™ nawzajem ludzie mieli by okazjÄ™ wymienić siÄ™ doÅ›wiadczeniami, to nie ma byÅ› jakieÅ› takie statusowe zgromadzenie a jedynie „kółko przyjaciół z FL” machajÄ…cych mieczem ...

Jeśli chodzi o mnie : REMARKABLE SWORDSMEN, 3 x HONOR, EK2600, Armor różny, zawsze chętny do wspólnego polowania, służę radą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania związane z MELEE proszę pytać w tym temacie, postaram się odpowiedzieć na wszystkie w miarę możliwości.

Dodatkowo zapraszam wszystkich do dyskusji na temat tego rodzaju walki. PomysÅ‚y, pytania, sugestie – proszÄ™ bardzo.

CU IN PEU

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2006, 18:23 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 103
Society: RED LEGION CADETS
Heh :) Spełniam dokładnie minimum :)
Mam Honora FAP 50 i rascala :)
Mogę być w bractwie miecza :lol: :lol: :lol:

Ostatnio edytowany przez Kia, 23 Kwi 2006, 19:04, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2006, 18:43 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Nick w grze: Simanth
Pozwolę sobie zapytać kolegę Ducha - czy Katsushi jest Twoją podstawową bronią do huntu?
Jeśli tak.... to nawiązując do Twojej wypowiedzi na inny temat na tym forum.... jestem pod wielkim wrażeniem - bo mnie jest trudno korzystając z opala z ampem wyjść na "zero" w moich poczynaniach w PE - o "dochodzie" nawet nie wspomnę.
Jeśli zatem tłukąć gady mieczem wychodzisz jako tako (czyli nie dokładasz) to WIEEEEELKIEEEE GRAAAAATZ !!!
Ja niestety jakiś czas temu odłożyłem swoje Katsushi do storage i tylko czasami dla czystego zaspokojenia chęci zabawy posiekam nim co nieco. I nie ma to wtedy nic wspólnego z ekonomiką.
Jednak mając sentyment do mieczy - chętnie przyłączę się do grona miłośników :)

Pozdr.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2006, 19:45 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: P.L
Nick w grze: Damian Zdunciu Marcin
Spełniam dokładne wymagania,chętnię przyłączę się :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2006, 22:51 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Bardzo ciekawa inicjatywa DUCH-u :) zobaczymy co z tego wyjdzie, ja niestety nie spełniam minimalnych wymagań... do czasu :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 07:40 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
kilka zasad "korzystania" z mieczy i nie tylko :

1. zwrot : w moim przypadku (3 miecze,armor,fap) to decaj w sumie po huncie około ~240 ped, opracowany zwrot statystyczny to około 90% (na bazie obserwacji, notatek, wyliczeń, okres 6 miesięcy), jednak odchylenie od średniej to około 25% porcent średnio, zatem w pedach : średnio 216 zwrot (strata się rekompensuje w skillach), minimum zwrot 162 do max średni 270 ... czyli nie jest źle, pamiętając że dostajemy dużo dobrych skilli, sporo wartych ostatecznie ... wg trzeba założyć o czym wiele osób zapomina że JEST COŚ TAKIEGO JAK KOSZT UZYSKANIA SKILLA, zatem straty można czasem tak tłumaczyć ... dodam że kwoty itp są liczone po wartości tt

2. hunt : runda minimum 3 miecze w danym miejscu, to około 1.5 godziny huntu, nie trudno o globalka lub gsi co od razu poprawia ekonomie polowania... moi dordzy, zapomnijcie o huncie z jednym mieczykiem parę minut, to tylko strata kasy... podstawa to długi i drogi hunt - wtedy szansa na zwrot i profit jest względnie największa

3. próba/rozgrzewka : zanim znajdę miejsce gdzie będę siekał przez kolejne godziny robię próbę czyli siekam kilka, kilkanaście moobów, czasem do 1 całego miecza, obserwuję lootwindow i kalkuluje potencjalny zwrot, bardzo ważne jest obserwowanie ile i co wypada, ważne jest nie zamykanie tego okienka, to jak wróżenie z fusów, tak! wróżenie, po tym da się przewidzieć co może nastąpić, wytrawny hunter z dużym doświadczeniem jest w stanie z dużą dokładnością nawet określić zwrot z polowania w danym miejscu ... jeśli zwrot po próbie jest słaby to zmieniam miejsce na kolejne (sugestie : patrze z czego w danej chwili lecą globale i hofy, znam wszystkie miejsca gdzie znajduje się dany moob - wikicharts i mapka to podstawa, kto chce umiejętnie polować musi wiedzieć np gdzie znajdzie danego mona na całym calypso i gdzie są wszystkie jego respowny)

4. extrasy : dodatkowa kasa na pokrycie strat jest ze sprzedania itemków z zyskiem jakie zlootujemy, czasem to może być coś naprawdę dobrego... gsi przedstawia dodatkową wartość zcasem to lepsze jak global, surowce wpadające z mooba to wszystko można sprzedać z zyskiem, pamiętajmy zatem by wszystkiego pochopnie i od razu nie wywalać do tt, przydaje się do tego pewien zapas pedów na koncie by móc się wstrzymać ze sprzedaniem za szybko z małym zyskiem a dopiero jak się uzbiera wiekszą kupkę (np. 100 ped tt ironu) wystawić na aukcę, inna metoda to zaprzyjaźniony handlarz który zawsze i chętnie skupi wszystko po polowaniu po stałej cenie

5. ogólny bilans : patrzmy na przepływ kasy nie w skali dnia (róbmy notatki ile kasy +/-) a w skali tygodnia, miesiąca, naprawdę czasem potrafią być 3 dni po kolei i każdy -100 a potem 3 dni i każdy +100, tak to w PEU bywa, ważna jest skala, ja prowadzę zapis który dzielę na etapy : runda huncenia (zapisuję +/- ile po tt), zapis dzienny (zpisany bilans z całego dnia), zapis tygodniowy i miesięczny (widzę jak na dłoni bilans +/-), przydaje się do tego zawsze naprawiać po huncie wszystko na maxa bo wiemy dokładnie jak z kasą, w innych kolumnach zapisuje profity z handlu, po miesiącu zawsze operują dwoma liczbami : hunt/handel dzięki temu mam pełną kontrolę nad stanem kąta

6. szczęście/pech : czasem pierdykniemy dużo a czasem lipa totalna i mamy może 50% po huncie, tak bywa... zdaża się to różnie, co do czasu i okresy są różne hipotezy i teorie, radzę o tym nie myśleć w trakcie polowań, pamiętajcie podstawa to czysty umysł... nie oczekiwanie za wiele, nie wmawianie sobie czegoś... dajcie szansę losowi, sporo osób robi też tak że chwilkę zapoluje i straci kasę bo loot będzie słaby i rezygnuje...naprawdę musicie zrozumieć że o tym czy jest dobrze czy źle nie można powiedzieć dokładnie po kilku moobach, próba/rozgrzewka musi być odpowiednio duża

7. broń melee : toporki odradzam, era axe mineła bezpowrotnie, jedynie można pobawić się mieczykiem z tt, jakąś L-ką słabą a dla wsparcia axe01, axe02 odradzam z przyczyny swej szybkości lepiej od razu przejść na Katsu Honor, inne axe to pomyłka imo (od 03 w górę); co do serii KATSU : H jest super to podstawowa broń na bardzo długo, dobry do huntu jak i skillowania, V odradzam - za wolny i gorsza ekonomia, D super maszynka śmierci - kosisz jak oszalały jednak zabawa tym mieczem jest opłacalna przynajmniej gdy ma się na trafienie 4.5 (jeśli nie to tylko używać radzę gdy jest na prawdę gorąco albo chcemy zabić silnego mooba), P też lipa... bez rozwijania się, zatem polecam H i D... Katany - zwykła jak i DAI to rewelacyjne miecze, jeśli tylko macie okazję kupić je poniżej 120% to bez wachania kupujcie nawet jeśli macie słabe skille, miecze EN te świetlne inne niż L lub tt są lipne imo no chyba że lepsze niż E10.... rada praktyczna : polowania mieczem jako główną bronią nie radze zaczynać przed osiągnięciem przynajmniej 4k LB i odwarciu MartialArts oraz Melee D A

8. skille : tak, dają i to dają dużo... w oczach widać jak dmg zadawany się polepsza z rangi na rangę w profesji, co do wpływu na ekonomię, tu zmartwię - mały, może 10% ogólnego wpływu... wiadomo decaj armorka i fap, ilość nie trafionych ciosów, szybkość zabicia mooba - to wszystko się polepsza ze wzrostem skilli no i można zabijać coraz to silniejsze mooby, co do wartości skilli - to ciekawa uwaga : te skille zyskują na wartości ponieważ po "zepsuciu" axe01 skillowanie jest utrudnione a dodatkowo opalo mocno zmienił profil muśliwych - więcej osób strzela obecnie, to jest nie sprawiedliwe torchę imo, zepsuli nam axa kurde a opalo dali :) można to dostrzec analizując ceny skilli na aukcji - range systematycznie tanieją a melee rosną (w odpowiedniej skali czasowej)

9. wszystkich nowych bywalców forum zapraszam również do przeczytania moich wcześniejszych opracowań na temat polowania, tych starych co nie czytali też zapraszam, chociaż NIE SĄ ONE AKTUALNE to dają obraz mojej filozofii polowania oraz pokazują jak "naukowo" do tego podchodzę http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=474

miłego polowania i GL !!

Ostatnio edytowany przez HduchC 02 Lip 2006, 15:00, edytowano w sumie 4 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 07:53 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
Chwalebna inicjatywa Duchu, ja mam pytania następujące (mam nadzieje, że pytaniami nie naruszam Twojej strefy prywatności) :
1. masz remerkable - czy złapałeś taki standing po osiągnięciu ok. 6k w lb (bez kupowania sprzedawania skili bo to zaciemnia) czy na jakimś innym poziomie ?
2. masz pewnie odblokowane wounding i combat sense : czy ich odblokowanie i przyrost skila pomaga Ci jakoÅ› specjalnie ?
3. jaki masz średni dmg na katanach ?
4. Jaki masz HA i CHA dla broni LB ?
5. liczyłeś decay dla poszczególnych katsuichi ?
Ja sam mam tylko comeptent swordsment (1,7 HA) ale czesto używam katiusz (V ku ekonomice i D kiedy nie chce zginąć a mob jest naprawdę ciężki) ganiam w taniejącym ghoście w fap50 pod pachą i plazmą na plecach.
Cc mogę wnieść do Twojego projektu :
1. W środy i soboty wieczorami mogę obskakiwać jakiś wybrany teren i moba celem obadania jak sypie i dostarczania info pozostałym (parę razy polowałem w takich miejscach, które przez pewien czas były profitujące nawet przy fatalnej w moim przypadku economice katsuichi a pojawianie się innych graczy nie psuło lotów)
2. Piszę się na hunty grupowe z użyciem katan w środy i soboty wieczorami.
pozdro & gl

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 08:38 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion
Cytuj:
masz pewnie odblokowane wounding

To dopiero będzie miał, gdy osiągnie trafienie 5.4 w broni białej. :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 08:53 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 138
Society: FoxHunt (General)
Spełniam prawie wymagania.
Mam Honor i Valor.
Musze jeszcze kupic FAP (mam 28 i 35).

chętnię się przyłączę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 09:33 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Duch, bardzo ciekawy tekst - gratulujÄ™ :)

Zgadzam się też z tym, że analizować trzeba długofalowo - bo inaczej się nie da wyciągać wniosków.

Sam nie jestem i nie planuję meele - ale życzę powodzenia i dobrej zabawy :)

P.S.[OT] znowu jakieÅ› update leci zdaje siÄ™...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 09:53 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Pozwolę sobie dołączyć do inicjatywy.
Mój sprzęt:
Ghost, fap 80, Honor , Valor, Determination, survival 5ME (do dobijania). 4800 w lb, 1500 w sb (ranku nie pamiętam).

Co do strategii polowania to ja robiÄ™ jeszcze taki myk:
Zaczynam od najsłabszej broni czyli honor, potem valor i determination. Robię to tak kiedy poluję na mocne moby. Z czasem spada obrona zbroi i dostaję więcej obrażeń. Dlatego korzystam stopniowo po kolei z broni o większym dam/sec.

Obecnie już mnie szlag trafia bo nie może mi serendipty wskoczyć

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 15:45 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
- rozwinołem temat, edycja, poprawki jak i nowe punkty

- wszelkie pytania o moje skille proszę kierować prywatnie, a co do REMARKABLE to skoczyło dopiero przy ~7.3k w LB

- pomysł będę sukcesywnie rozwijał, narazie to nowe VU troszkę mi plany pozmieniało

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2006, 15:51 
no Duchu dobry poradnik, postaram się dostosować do niego przy kolejnym disciplu tylko zrobie te cholerne TP Runy:D hehe. Polecam tym którzy zaczynają jak i zaczeli zabawę z Meele 8)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Kwi 2006, 22:51 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 109
Chętnie się przyłacze choć jestem początkującym na drodze miecza :) narazie 2,2 K lb i jeszcze się nie dorobiłem 3 mieczy ale wszystko przede mną. Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 08:11 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
JASIOQ napisał(a):
Pozwolę sobie dołączyć do inicjatywy.
Mój sprzęt:
Ghost, fap 80, Honor , Valor, Determination, survival 5ME (do dobijania). 4800 w lb, 1500 w sb (ranku nie pamiętam).

Co do strategii polowania to ja robiÄ™ jeszcze taki myk:
Zaczynam od najsłabszej broni czyli honor, potem valor i determination. Robię to tak kiedy poluję na mocne moby. Z czasem spada obrona zbroi i dostaję więcej obrażeń. Dlatego korzystam stopniowo po kolei z broni o większym dam/sec.

Obecnie już mnie szlag trafia bo nie może mi serendipty wskoczyć.

Dziękuję i pozdrawiam

Determinacja to rzeczywiście maszynka do zabijania ale zmianyz honora na valora nie rozumiem dmg/sec wzratsta o 10% ale za to masz z valora 40 uderzeń/min zamiast 42 z honora.
A jaki masz prof.stand ? Powinieneś się do greate już chyba dochrapać z 4,8k w lb ?

Newsletter : ładnie sypia drony i moliski (o 1,5 tpniecia lesser TP chipem) na NE od Camp Echidna (ponad 100% zwrotu) nie zapomnijcie wziąć ze sobą bombek, dużo mobów a oresów jeszcze więcej (iron, blau), dalej na NE argo ale już nie sypie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 11:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
No cóż,
w walce z silnymi mobami V jest lepszy od H. Różnica w obrażeniach na sec wynosi 5,5 a eco tylko 0.04. Waląc Honorem dostaniemy większą ilość obrażeń (czyli wzrośnie decay i różnica 0.04 w eco się wyrówna)

Pride to rzeczywiscie porażka.

Nie rozumiem czemu odradzacie Valora.

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 11:21 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ja nie odradzam valora - sam używam tylko valora i determinacji - chyba Cię po prostu żle zrozumiałem - Ty zmieniasz broń w trakcie polowania a ja zrozumiałem, że w trkacie ubijanie każdego pojedynczego moba. EOT.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 22:09 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 93
Society: było PL RANGERS i Enclave
kupiłem determinatora ;-)
pytanie, jak mogę się przyłączyć do klubu ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 08:33 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
wpłacasz mi 200 ped ;)
kto sie pisze na hunt w dłuuuugi wekend ?
data, godzina, planownay czas huntu, propozycje mobów i miejsc
skoczyłbym w 3-6 osób na coś mocniejszego albo "kiling-amok" z jakimiś troxikami

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 09:48 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
DO WSZYSTKICH CHĘTNYCH : zrobimy ostry huncik z mieczami, Lunix dobrze gada :) ,proponuje niebieski obszar na lewym skraju kontynentu (atroxy domi, alfa, neconu, najsilniejsze armaxy i feffoidy... czasem hispidius ale mam na to bydle haka)

to świetny teren do polowań, taktyka : salwa z plazmy lub jeden taguje potem okładamy mieczem aż miło :)

wymagania : "dobry armor" i "dobry fap", kilka mieczy i plazma ... jak ktoś nie ma "dobrego" staffu to niech zabiera dużo ME do teleportacji

...inny wariant wypadu to świątynia thori na A, to by był ciekawy wypad i wyzwanie :)

dokładny termin podam po konsultacji z Lunixem

pozdrooo

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 10:52 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Heh Duch niebieski obszarek jest miodny pamietam jak 3 dnia przygody z PE przeleciałem przez niego - od razu wiedziałem, że tam moje miejsce. Daleko od cywilizacji, blusowy kolorek, wioski indian i przyjazne mało wymagające mobki :wink: .
CO do terminu mi wstęnie psauje od soboty do wtorku w godzinach 22.00-2.00 naszego czasu. Zbiórka w outpoście na S od omawianego obszaru albo w bardziej oddalonym na NE. Piszcie co komu i kiedy bardziej pasuje.
btw. chyba kupie fapa 2500deluxe na ten wypad - grunt to ekonomia :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 12:10 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Lu_NiX napisał(a):
Ja nie odradzam valora - sam używam tylko valora i determinacji - chyba Cię po prostu żle zrozumiałem - Ty zmieniasz broń w trakcie polowania a ja zrozumiałem, że w trkacie ubijanie każdego pojedynczego moba. EOT.

Chodziło mi o to, że wale honorem do końca aż się zepsuje( nie zmieniam na inną katane, chyba że np 2 argo huntery mnie dorwą to załączam D), potem V i D. Chodzi o to że spada mi obrona ze zbroi, ale rośną zadawane obrażenia. Wszystko się wyrównuje i nie muszę lecieć naprawiać zbroi co chwilę.

Dziękuję i pozdrawiam.

P.S. Na długi weekend nie ma mnie w PE :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 12:17 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
i tak też Cię JASIOQU zrozumiałem. Szkoda, że Cie nie będzie ekspresowy mentorze :).
Może ktoś poza Duchem i mną będzie mógł w 3-4 osoby pisze się na
troxy do alphy
neconu do mature
armaxy bule do domi
i dowolne fefy
(po namyśłe wycofałem się z Araneatrox'a)

Ostatnio edytowany przez Lu_NiX 28 Kwi 2006, 14:01, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 13:51 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 93
Society: było PL RANGERS i Enclave
i wypadnie z niego 15 ped do podziału na 6... :lol:

sobota od 22:00 jest dla mnie ok
gdzie zbiórka ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 14:04 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
na zbiórkę w sobotę o 22.00 proponowałbym outpost na NE od niebieskiej krainki
czerwona kropka w kwadrcie A-4
http://www.eudoria-geography.barrabas.org/mob100.php
czyli pisza siÄ™
Look
Lu
co z pozostałymi ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 14:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Byście na majówke pojechali a nie w domu przed kompem.....oczy wam spuchną, kręgosłup zwyrodnieje, palce reumatyzmu dostaną....wynocha na zieloną trawkę :)

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 14:28 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 138
Society: FoxHunt (General)
Na ten hunt sie nie pisze, jeszem teraz na 0 :(
Ale na nastepny 100%.

No chyba ze jakis HoF wpadnie, to bede :)

Ostatnio edytowany przez Szakal, 30 Kwi 2006, 22:27, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 15:42 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Lu_NiX napisał(a):
na zbiórkę w sobotę o 22.00 proponowałbym outpost na NE od niebieskiej krainki
czerwona kropka w kwadrcie A-4
http://www.eudoria-geography.barrabas.org/mob100.php

wstępnie pasuje

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: