Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 13:56 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Moja propozycja : zrobic intro do portal lub osobną stronkę w celu propagowania/reklamowania/pokazania/wprowadzenia/zachęcenia do gry. Otóż sporo osób na pewno chętnie grało by w PE jeśli by zostały odpowiednio zachęcone, jakieś slogany, fajne screeny, parę słów wyjaśnienia, wprowadzenia itp., całość musiała by być esencją PE przekazaną w zachęcający sposób tak by trafić od gusta zarówno młodszych jak i starszych potencjalnych graczy. Nie ma to być reklama firmy MA lecz po prostu info o PE choć na pierwszy rzut oka może to wyglądać na jakąś niby-reklamę. Takie intro może ściągnąć nowych polskich graczy do naszej społeczności. Wyobraźmy sobie taką sytuację że chcemy jakiemuś kumplowi pokazać naszą ulubioną grę PE, damy same linki do forum?(polskich i zagranicznych)strony głównej? Ludzie którzy nie mieli styczności z mmorpegami nie zrozumieją za dużo i się nie zainteresują grą. Dobry motyw to: http://www.calypso.prv.pl/ ale troszkę zaniedbany...(HOEK może byś cos tak zaktualizował pod tym kontem, :Dhę?)
Pozdro ALL !!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 14:22 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Ja powiem tak, wszystkich znajomych, którzy byli zainteresowani PE skutecznie do niej zniechęciłem. Wolałem żeby sie nie zawiedli.

Duch jak masz taki pomysł to go wykonaj, jestem pewny, że Ati może podpiąć coś takiego do forum.

Pewnie i tak wystarczyłoby zebrać linki do filmów stworzonych przez graczy, czy to zwykłych opowiadających jakąś historie czy tych z LG.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 15:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Powolutku :) Jakis opis gry ze screenami itp trzeba bedzie zrobic.
Na razie chcialbym dopiac do konca ksztalt i oprawe tego co juz jest.
Wtedy sprobuje strone pozglaszac do wyszukiwarek/portali itp.
-moze to przyciagnie ludzi.

Z drugiej strony - nie wiem czy mamy odwalac robote za MA
i napychac im graczy - zwlaszcza kiedy ja sam staram sie po
ostatnich zmianach grac jak najmniej...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 08:22 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
wow :D
ktoś oglądał moją stronę :)
tak tak wiem zaniedbana
czasu nie miałem
ale w planach jest zrobienie jej całkiem od nowa a wszystko zacznie się od 10 czerwca (przynajmniej na moim dysku) czyli tak około 20 czerwca strona bedzie na necie.
I bedzie uaktualniana już do końca świata i jeden dzień dłużej :)
Jak będe potrzebował jakies materiały zgłoszę się do was :)

I jeszcze jedno każda polska nowa czy stara strona poświęcona pe zamiast zakładać nowe forum mogłaby zlinkować wasze forum żeby było jedno a nie 10 :)

Tylko czy zgadza siÄ™ na to administrator.

Oczywiście gdybym mógł tak zrobić u siebie to zamieszczę tez odpowiednie info o autorze forum i kontakt.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 08:51 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nie wiem Hoek o czym piszesz ale oczywiscie linki do tego forum/portalu na swoich stronach mozecie dodawac smialo :) Ja oczywiscie moge sie tym samym zrewanzowac :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 23:58 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
ten pomysł jest wart realizacji, HOEK jak chcesz to CI pomoge z updejtem Twojej strony, możę przyczynimy się do rozpropagowania PE hehehe :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości

Panel
Skocz do: