Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2006, 19:21 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Od pewnego czasu XXXXXXXX pracowala u mnie sprzedajac rzeczy ktore mialem na sell (np. bronie, armory itp.) Pewnego razy dalem jej Kobolda (Full Seta <M>) na sprzedaz podalem jej cene ... 2 dni pozniej wrescie ja dorwalem w PE (na FL) pytam jej czy sprzedala Seta Kobold <M>, Ona mowi ze tak ja mowie spoko przyjdz daj kase zaplace ci za robote ... ona oke bede za 10-20 min jestem na Athmerze odkrywam TPka ... ja na to spoko ... jednak czekalem 30 min jak juz zagadalem kiedy wraca odlaczyla sie ...

czekam juz w sumie z tydzien lub wiecej ....
Jesli ktos ja ja Bedzie widzial (choc mam ja w FL ale jak by mnie niebylo) to niech z nia pogada ... qrde niewiem czy niewchodzi do gry ... czy ja nieumiem na nia trafic ... ale mniejsza o to ... Jesli odda mi kase (i poda powod dlaczego jej niebylo) skasuje ten post ... jesli nie to boj sie boga xxxxxxxxxx ....

.........................................................................................................................

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2006, 19:54 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: RLC
Nick w grze: Hermes
siemka ona/on jest umnie w soc i biega z moim full gnome ale jak narazie nie pytam o wiecej jasne jak ja zlapie to powiem zeby sie z toba rozliczyla i przy okazji zemna;p nie lubie takich akcji ale mowil cos o braku czasu wiec sam juz nie wiem jak nie odda ci kasy to daj mi znac na PM wysune konsekwencje w socu nic wiecej nie moge zrobic przykro mi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2006, 20:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Przypominam o regulaminie forum !
2.15. Na forum nie skarżymy się na złe zachowania konkretnych graczy - nie ma tu miejsca na "czarną liste" itp. Jeśli chcesz opisać jakąś przykrą sytuacje, czyjeś złe zachowanie itp. - rób to bez nazywania avatarów/graczy! Są to sprawy trudne do zweryfikowania a nie chcemy pozwolić na oczernianie kogolwiek.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2006, 21:01 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Hermes niema problemu :) (tak to jest ON pisalem ona bo mi tak wyszlo bo tak sie nick kojazy i avatar famele) dzieki za pomoc :)

Ateush sorka ... wiecej to sie niepowturzy ale udalo mi sie zlapac kogos z socu D*** wiec jestem zadowolony ... jeszcze raz sorka :oops:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2006, 21:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Mam nadzieje ze odzyskasz tego kobolda ;)
Ps . Lucek mieszkasz w jakiejs szafie ? Bo odczytuje to tak far(daleka) Shafa (szafa ) :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2006, 22:55 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nie ma co przepraszać :)
Na przyszłość po prostu opisz w czym rzecz a zainteresowanym rozsyłaj namiary np na priv
lub po prostu napisz, że szukasz takiej osoby - bez pisania z czym ci podpadła.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 110 gości

Panel
Skocz do: