Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2009, 21:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Frank na EF założył temat z pytaniem o porady jak zaczynać w EU i sobie radzić przy budżecie 15$ miesięcznie.
Temat i zebrane pomysły mają służyć do celów promocyjno marketingowych.
Czyżby koniec reklamowania EU jako darmowej rozrywki ? 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2009, 22:01 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
brzmi to jak:
inne wysokiej jakości MMOG wymagają 15$ abonamentu miesięcznego

Spójrz...jak doskonale możesz się bawić u nas za jedyne 15$ miesięcznie...cały świat soi przed tobą otworem. Jak wiele można zdziałać za tą kwotę...itp shit

niestety...Frank pomylił się z przeznaczeniem, albowiem 15$ daje nam pełen miesiąc nieograniczonego funa w każdym mmorpg.
W entropii...15$ starcza na 1 godzinÄ™ max...i to w dodatku na poziomie lowbie/newbie...

Jestem zażenowany ale jednocześnie ciekawy...cóż to mądre głowy z EF wymyślą :P

Gdybym miał wybierać...15$ miesięcznie w entropie...wolałbym już WAR/WoW/EVE itp...bo tam zawsze mogę się dobrze bawić. Ale to moje zdanie.
Owszem...wielu ludzi wybierze Entropie z racji łatwości nawiązywania kontaktów...albowiem z racji systemu 80% graczom pozostaje chatowanie i marnowanie swojego czasu na głupoty :D
"Poznawanie ludzi to nie głupota"...owszem, lecz...cóż, może za bardzo opisuję problem przez swój pryzmat...bo wiecie doskonale...jaki zjeb ze mnie, kto by mnie lubił ?:( Z resztą...nie każdy tego szuka w MMOG.

Dodatkowo pragnąłbym nadmienić, iż jakość rozrywki jaką gwarantuje PE za 15$ nie jest adekwatna do jakości rozrywki jaką gwarantują inne MMOG za taką kwotę. Owszem, dochodzi tu kwestia "czego oczekuję od MMOG" bo jeżeli ktoś uwielbia poznawać ludzi...jest na 100% pewne iż nie zgodzi się z moją wypowiedzią.

Tyle z mojej strony.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2009, 22:25 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
bez sensu dyskusja
15 $ miesiecznie w eu nie gwarantuje zadnej rozrywki, jedynie frustracje i zlosc
chyba, ze sa jednostki spaczone i zamiast komunikatorow, videokomunikatorow, uzywaja tej platformy do porozumiewania sie z otoczeniem tzw ludzkim

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2009, 22:44 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
...jak zwykle, MA kombinuje jak by tu sprawić, aby znowu ktoś odwalił za nich robotę...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2009, 22:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
wasooth napisał(a):
...jak zwykle, MA kombinuje jak by tu sprawić, aby znowu ktoś odwalił za nich robotę...

dokladnie to samo przyszlo mi na mysl, co jest, oni nie wiedza jak grac za 15$? faktycznie EU musi byc dynamiczne ;)

btw. oni chca, zeby napisac porady dla poczatkujacego gracza, ktory sciagnie EU, wplaci 15$ i mialby za to jak najdluzej pograc, na poczatku wiadomo, jest chwile zabawy za to, mozna chwile dajki pobic, na pozniejszym etapie tez wiadomo, klik klik klik, o -15$ :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Cze 2009, 17:37 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
Cytuj:
Jak mądrze sobie radzić na Calypso za 15$ miesięcznie ?

frank niech sie zbada a potem ***** wypisuje;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Cze 2009, 18:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ten temat na EF ma być poradnikiem wysyłanym jako link podczas rejestracji nowych kont na Calypso.
Frankowi chodziło o pokazanie, że w EU da się rozwijać przy standardowej kwocie przeznaczanej w miesiącu na inne MMO...
Do tego MA/FPC odchodzi od hasła "tired of killing monsters and not getting paid".

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sie 2009, 22:51 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Martre napisał(a):
bez sensu dyskusja
15 $ miesiecznie w eu nie gwarantuje zadnej rozrywki, jedynie frustracje i zlosc

A ja sie zastanawiałem czemu jestem taki zfrustrowany i złośliwy. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2009, 09:46 
Mediocre
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 101
Society: armia krajowa
Nick w grze: quent71 quent71 quent71
15$ miesiecznie???
to ja bym te daikiba musial chyba sila sugestii zabijac...
jak kupilem pierwszy noz w TT to moze z 15 minut za daikibami biegalem:P

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości

Panel
Skocz do: