Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 09:18 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: Fox Hunt
Nick w grze: JinX
Wczoraj tak czytałem sobie te ostatnie tematy. Gdzie pomysłodawcy starają się zrobić jak najbardziej rzeczywisty świat EU.
Pomijając to co już jest.Ma być ślub, pojazdy i dalsze pomysły twórców które kiedyś tam będą.
Ja się zastanawiam co by było i w jakim stopniu pewna zmiana położyła by graczy EU na kolana,i tu właśnie pomyślałem o Energii .Energii życia.Nie pisze tu o pasku HP ale o Energii która pozwalała by nam wykonywać dane czynności biegać strzelać itd. itd.Był by to osobny pasek który ładowany by był jedzeniem tak jak nutrio dla mobow z tym ze mogło to byc cos innego :).Bez jedzenia nie masz Energii czyli im bardziej zmęczony to "wolniejsze bieganie , -% w strzelaniu czy przy craftingu itd.
Takie moje zastanowionko :) co o tym V.U sadzicie???

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 10:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Pomysl sam w sobie bardzo dobry i ciekawy,ale obawiam sie,ze jakby sie MA za to wzielo,to cos takiego jak + na huncie pozostalby tylko wspomnieniem :P (koszty takiej 'energi''..)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 12:42 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
O tak świetny pomysł :P Kolejna rzecz za którą trzeba by płacić! ;) Dla dobra społeczeństwa nie wysyłaj im tego pomysłu, bo zapewne by przyjeli, zeby nas bardziej pograzyc.

Zdziercy to MA i tyle :P
<post pisany po 3 dniach wielogodzinnego huntu na minus>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 14:14 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 131
Nick w grze: Boran Nasirah Growl
Doc napisał(a):
Wczoraj tak czytałem sobie te ostatnie tematy. Gdzie pomysłodawcy starają się zrobić jak najbardziej rzeczywisty świat EU.
Pomijając to co już jest.Ma być ślub, pojazdy i dalsze pomysły twórców które kiedyś tam będą.
Ja się zastanawiam co by było i w jakim stopniu pewna zmiana położyła by graczy EU na kolana,i tu właśnie pomyślałem o Energii .Energii życia.Nie pisze tu o pasku HP ale o Energii która pozwalała by nam wykonywać dane czynności biegać strzelać itd. itd.Był by to osobny pasek który ładowany by był jedzeniem tak jak nutrio dla mobow z tym ze mogło to byc cos innego :).Bez jedzenia nie masz Energii czyli im bardziej zmęczony to "wolniejsze bieganie , -% w strzelaniu czy przy craftingu itd.
Takie moje zastanowionko :) co o tym V.U sadzicie???

Cos mi sie wydaje ze masz juz skilla odpowiadajacego za to tylko jest jeszcze nieaktywny

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 15:00 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 92
Nick w grze: Tom Gauko Gawer
No kiedyś przecież były aż cztery paski koło życia, na pewno było to działanie skierowane w przyszłość. Widząc jednak obecny pasek widzimy, że zmiany będą albo dyskretne, albo za wiele miesięcy. EU funkcjonuje bez takiego dodatku a jego wprowadzenie chyba nie odbiłoby się pozytywnie na użytkownikach. :wink:

A co do tego czy to musi być wprowadzone dla urealnienia wirtualnej rzeczywistości - skoro nasze avatary są po każdej śmierci odtwarzane z zapisanego materiału genetycznego, to czemu by nie założyć że przy każdej śmierci, loginie dostajemy trochę pokarmu np. dożylnie :wink:. Nikt nam też nie zagwarantuje że przy DNA kolonistów nikt nie majstrował :D.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 16:06 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Wszystko tylko nie to ;) Co to w ogóle za pomysł ;) Za dużo kasy masz czy jak? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2006, 10:05 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Fox Hunt
Nick w grze: JinX
hehhe problem w tym ze nie mam kasy i jestem pomaranczowym ziarenkiem na tej plazy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2006, 07:34 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
hehe ja myśle ze jeśli mialo by być jedzenie to wszyscy prędzej czy później pozdychali by z głodu :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Cze 2006, 23:55 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 103
zgadzam sie z przedmuwca :) przeciez nowo przybyli mieli by straszny problem zarobic niedosc ze na utrzymanie sie (jedzenie) to chcieli by sprubowac innych zeczy nap hunt
mysle ze MA nie wprowadzi tego w najblizszym czasie a jesli wprowadzi to bedzie jakis skil za to odpowiedzialny ktory edzie sie aktywowal po jakims czasie np po 100hp lub od czegos innego

pozdrowka

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Cze 2006, 17:31 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
Koszty to inna sprawa bo gdyby trzeba by nagle jeść jedzenie MA dostawałoby fundusze z zjedzonych porcji które przeznaczałoby np. na wspomaganie nowych :).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Cze 2006, 17:58 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
MA dawno już wpadła na ten pomysł ,całe szczęście nie doszło do realizacji ale,,,, nie wywołuje się wilka z lasu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2006, 03:41 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 118
Society: Kingsajz
Nick w grze: Bulber Boo Zembula
PrzedmÓwca...
Doc napisał(a):
Nie pisze tu o pasku HP ale o Energii która pozwalała by nam wykonywać dane czynności biegać strzelać itd. itd

... która jakby była to...
Doc napisał(a):
położyła by graczy EU na kolana

Być może nie wszystkich ale z całą pewnością sporą ilość (graczy) :P

Jeżeli chodzi o realizm to możnaby sprÓbować takiej RZeczy :
z moba po zabiciu mogłaby zostawać choć skóra oczywiście ze skill'em np: "tanning"

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Cze 2006, 11:11 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
Po co looty mniej wyskillowanym avatarom psuć...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Skocz do: