Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 17:03 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 98
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Fanthom
Takie myśli mi chodzą po głowie, dobrze by było by MA wprowadziło realizm walki w PE. Chodzi mi o wprowadzenie działań taktycznych takich jak czołganie, skradanie, osłona za przeszkodami terenowymi.
To wszystko oczywiście na PVP których by było więcej i zróżnicowane wliczając to tereny zabudowane a nawet wnętrza budynków.
Idea ta odsunęła by na bok (chociaż częściowo) stwierdzenie, że wygrywasz i jestes kimś mając wypas sprzęt lub dużą ilość kasy na karcie. Od tego momentu liczył by się spryt, umiejętność przewidywania oraz (większe) zgranie zespołu.
Nawiązując do realizmu dodam ze pozycje takie jak kucanie i czołganie miały by zablokowaną funkcje widoku zza pleców bohatera. Myśle ze po takich zmianach, większość ludzi wykorzystało by swoje doświadczenie nabrane z innych gier oraz poprawiło by to grywalność czytaj.(mniej nudy w PE).

Dzieki to wszystko , co wy na to ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 17:46 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Co ja na to ?
Do takich celow sluzy np Counter Strike.
W PE na to nie ma szans bo to nie ten rodzaj gry.
I MA zalezy na tym aby przewage mieli najbogatsi a nie najsprytniejsci
bo na tym zarabiaja.
MA zrobi wszystko aby dostarczac frajdy tym co najwiecej wplacaja
- taka jest ta gra i nie ma co liczyc na zmiany.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 18:09 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 98
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Fanthom
Będąc w PE nie myśle o innych rzeczach a juz tym bardziej o pustych strzelankach.(ps. CS nigdy nie mogłem uruchomić, mając nawet oryginała). Nie chciałbym kopiować pomysłów z innych gier tylko wprowadzić je do PE jako innego wymiaru, innej rzeczywistości.
Po drugie MA bogatszym daje frajdę? oni podobno się nudzą, a jeśli tak to było juz dawno od czasów jak zaczeli zabijać noobów dla samej satysfakcji, wymiernej korzyści z tego nie mają.
MA zarabia zgadza się, a ja póki co będa handlował, bo narazie nie ma tu profesji dla mnie. (nie kazdy wojuje "mieczem"). narazie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 21:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Daja frajde bogatszym: te wszystkie land graby, zarzadzanie ziemia, hangary i stacja kosmiczna - dla kogo to ?

Po ostatnim VU dla mnie tez nie ma profesji w PE i jak sie nic nie zmieni tez zajme sie handlem :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 21:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Prayer
Po ostatnim update version to ja się zastanawiałem czy kolesie z MA do końca nie zwariowali, czy może to przez LG? ;/

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 21:23 
W sumie to by było fajne te czołganie lub ukleknienie i strzelanie. Właśnie gdyby się klękało gracz by miał większą szanse że trafi, poza tym na koncynencie drugim to by się przydało, bo jak ostatnio z Primalem tak dla jaj otworzyliśmy do siebie ogień, to on schował się pod stragan ino właśnie gdyby było można klęczeć to by mógł mnie zastrzelić, a tak? Usiadł i nic dalej oprócz schowania się nic nie mógł zrobić :(.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 23:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
ateush napisał(a):
Daja frajde bogatszym: te wszystkie land graby, zarzadzanie ziemia, hangary i stacja kosmiczna - dla kogo to ?

lol to daje frajde im? :) chyba nie :D jak już gdzieś napisałem ( nie tylko ja )

MA to kretyni, nie znajÄ… siÄ™ na upodobaniach ludzi lub majÄ… dziwny gust ;)

Dali by jakiegoś DUŻEGO update, z wieloma nowymi pomysłami, a nie co update nowy gun lub armour - NUDA

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2005, 09:12 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Sebek napisał(a):
ateush napisał(a):

lol to daje frajde im? :) chyba nie :D jak już gdzieś napisałem ( nie tylko ja )

Chyba tak - z tego co slyszalem Deathier jest na przyklad bardzo zadowolony z mozliwosci hodowania mobow na swojej wyspie i calkiem ciekawie to planuje prowadzic. Podobnie inne soce co zdobyly ziemie ostatnio.
Wprowadznie zarzadzania ziemia to bardzo duzy update - ukierunkowany wlasnie na bogatych.

Wiec nie powiesz, ze tymi dodatkami sprawiaja frajde takim jak my ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2005, 10:22 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Tak sprawiają im frajde, zapomniałem o tej opcji nowej, ale zobaczymy jak długo im to frajde sprawi :) w sumie nie ma co :) pierwszy kontakt sprawi im radość, że będą mogli respawnować moby jakie wybiorą, ale potem to nudne będzie chyba, a jesli DNA nie będzie za tanie to poprostu będą polować tam gdzie są te moby, albo takie jakie mają na wyspach :D

Zobaczymy jak będzie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2005, 12:39 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Prayer
Dlaczego polacy żadnego claima nie próbowali przejąć? Kurde, fajnie by było hodować krzyżówki snabla z atroxem :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2005, 18:46 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
co do czolgania byc może taka opcja nastapi (obecnie możerz zbliżyc się do obiektu dość blisko funkcja losowa potwor może cie też zauważyć z daleka)narazie mamy opcje siadania i leżenia(czytaj opcja= funkcja).Krycie się za wzgorzystym terenem funkconuje.Niestety krycie sie za drzewami wymagaloby zbyd dużych zmian(grafika)(zlikwidowanie blokowania się potworków)
To nie jest takie proste

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2005, 18:53 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Potwory omijają takie przeszkody ( stań im na drodze to zobaczysz )

co do czołgania się :D jest takie coś jak slidowanie :) ( czytaj jazda na tyłku :P ) mozesz wolno i szybko, a jest nawet opcja pływania po londzie :D więc nie jest tak źle

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: