Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2014, 22:53 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2014
HP: 119
Society: www.*****
Nick w grze: Crystal MJ Diamond
Witam. Uważajcie proszę na tego osobnika bo na bank jest to przekręt. Dostałem zaproszenie do fl od użytkownika Entropia-promo a po dodaniu dowiedziałem się że dostane 100 ped jak się zaloguje na stronce któa jest praktycznie identyczna jak oficjalna strona eu http://imageshack.com/a/img23/9963/gygj.jpg

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2014, 21:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
robisz za szybkie postępy, CBA się Tobą zainteresowało ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2014, 22:39 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2014
A myślisz że dlaczego mieszkam w londynie... Nie jeden się już tutaj ukrywa ;D
Lepiej się pochwal co za mnie dostałeś i wpadnij do gry na jakiś hunt czy cuś :)

ps. Dzisiaj miałem taką samą sytuację. Zaproszenie do fl a potem pm z tym samym adresem www. Tylko avatar miał nick EU-help.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2014, 11:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wpadam, ale muszę kompa zmienić, nie wydala mi EU

ten scam zgłoś do suport na wszelki, z podaniem full avatar name

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2014, 11:58 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2014
do suppa pierwsze co napisałem. podziękowali i powiedzieli że mają odpowiednich "ludzi" od takich szumowin :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2014, 15:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
i dobrze,

hunter foot guards wpadły :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Mar 2014, 16:45 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2014
Cytuj:
Hi,

Your registered Entropia Universe account with username entropia8891@gmail.com has been temporarily locked for investigation according to the ToU §5. Note that you cannot reply to this email. Please direct any inquiries regarding this issue to the Entropia Universe Support Department at https://account.entropiauniverse.com/su ... q/contact/.

Kind regards,

Your Entropia Universe Team

Panowie z Mindark (kradniM) tyle potrafia zrobić, zablokować konto i tyle, od 2 lat nic nie potrafili zdziałać fakt jest taki że to tylko i wyłącznie głupota ludzka tutaj jest najsłabsza strona EU. Mówią że SecurityCard zabezpiecza EU prze włamaniami ale tak naprawde najsłabszą częscią tego wszystkiego jest człowiek.. Co to za problem poprosić kogoś żeby wam dał hasła i loginy emaile nr. kont adresy nr. tel.. Świat do tego zmierza że człowiek cofa sie w rozwoju.. okienkowe systemy sprawiaja że przestaje mysleć bo po co.. uświadomcie sobie wkońcu że EU was nie zabezpiecza bo najsłabszą częścia tego wszystkiego jesteście wy.. Może pomyślicie ze KID ze mnie, może i macie racje.. tyle że jestem mądrzejszy od tych 30% ludzi którzy wysłali mi swoje hasla, loginy itp. nawet nie zdają sobie z tego sprawy że ich kilkadziesiąt tyś. zł jest moje.. Zabawne to jest.. Pytanie czy lepiej zeby zarobił na tym kradniM czy ja.. hmm..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2014, 11:28 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2014
Na prawdę trzeba być głupim albo ponadprzeciętnie naiwnym żeby podawać swoje dane. Nie długo ludzie będą podawać swoje dane do konta bankowego. Nigdy się nie podaje hasła, nawet jeśli "administrator" prosi. A i jeszcze są Ci którzy ustawiają hasła typu własne imię. Porażka...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: