Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2013, 03:17 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2008
HP: 117
Society: Freelancer
Nick w grze: mARTini
a moze to tylko moje wrażenie. Nie grałem bez mała ze 3 lata jako że EU nie działała pod Linuxem od czasu przejścia na Cry-engine. Gdy wreszcie Linux dojrzał na tyle by odpalić nawet najnowsze tytuły i ucieszyłem się z uruchomienia EU pod tym systemem, oczom moim ukazał się obraz opuszczonej planety... Czyżby wszyscy wynieśli się z - kiedyś tętniącej zyciem - Calypso ? Bezkresna a zarazem bezludne (i bezmobowe) przestrzenie przerażają mnie. Już umiera ta kraina ??? Zakupiłem z 500 PED i leżą na koncie bo po prostu NUDA. A może warto przenieść się na inną planetę ?? Jesli tak to co polecacie ?? Tęsknię za team-huntami z ludźmi z całego świata - teraz spotkam pojedyńczą osobę raz na dwie godziny... Tragedia. :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2013, 09:38 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
to jeszcze napisz gdzie jesteś bo może w miejscu gdzie teraz nikogo nie ma przez 3 lata sie dużo pozmieniało

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości

Panel
Skocz do: