Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2010, 09:42 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Dear Entropians,

I'm Cyrus Chen, the Community Relations Manager of Planet Arkadia. I'm very pleased to share that Arkadia Studios has announced the development of Planet Arkadia.

Singapore – November 3, 2010 - ARKADIA STUDIOS DEVELOPING TREASURE HUNTING MMO PLANET WITH REAL CASH ECONOMY

Singapore game developer Arkadia Studios announced today that it has partnered with Swedish platform developer MindArk PE AB to create an exciting Treasure Hunting Planet. Planet Arkadia will be part of Entropia Universe, where it will be the first virtual Treasure Hunting environment.
Participants will have the chance to search for treasure that has a real cash value and have the option to withdraw profits back to their real life bank account.
Utilising the world class capabilities of the Entropia Platform, Arkadia’s new colonists will have the opportunity to immerse themselves in the outstanding graphics of a 3D world, interact with their friends, hunt, mine and explore together, and be entrepreneurs as they take a real part in the building of the new world.
Planet Arkadia CEO, David Dobson explains, “When colonists arrive, they will be able to explore Arkadia’s rich and intriguing history, and have the chance to become skilled treasure hunters, with ancient ruins to explore”.
Arkadia Studios brings together an international team of experienced game developers from Malaysia, Singapore, India, Korea, Australia and the USA.
“This experienced group of people who have worked in different studios around the world, all coming together, really adds to the creativity of the team,” says Dobson, “and I’m confident people are going to notice that.”
Of note is Planet Arkadia’s partnership with world renowned concept artist Feng Zhu (best known for his concept work on movies: Transformers, Avatar, Star Wars Episode 3 and on games: Guild Wars and The Sims 3). Zhu has created some breathtaking concept art, and this forms the foundation of the cities and themes being developed.
“David originally provided me general ideas on what he wanted,” says Zhu, “which are based on Eastern architecture, such as that of India, Mongolia, China, Thailand, these kinds of areas, that have very cool architecture, that’s rarely explored in the game industry.”
Planet Arkadia is set to launch within the first half of 2011. People are able to visit the website at http://www.planetarkadia.com to follow the production and get involved in pre launch competitions. Three instalments of the back story are being released on the website today, and there will be regular updates right through to launch.

About Planet Arkadia
Planet Arkadia Pte Ltd is based in Singapore and was founded in 2010. The company was formed to bring the virtual world of Planet Arkadia to life. Additional information about Planet Arkadia Pte Ltd is available at http://www.arkadiastudios.com

About MindArk PE AB
MindArk develops, operates, markets and provides Entropia Universe. MindArk is based in Gotenborg, Sweden and has 80 employees. Additional information about MindArk PE AB is available at http://www.Mindark.com
ENTROPIA UNIVERSE® and MINDARK® are registered trademark of MindArk PE AB. MindArk supports and monitors the services and maintenance of the Entropia Universe platform.

About Entropia Universe
Entropia Universe was launched in January 2003 and has grown to more than 950,000 registered accounts from over 200 countries. It is the only virtual universe with a true Real Cash Economy (RCE). The currency, Project Entropia Dollars (PED), has a fixed exchange rate of 10:1 with the U.S. Dollar. The business model is unique as it is based on micropayments, meaning that the client software is free to download from the Internet, and there are no monthly subscription fees, thus Entropia Universe provides a way for new players to immediately start exploring without having to deposit money. Virtual funds acquired in Entropia Universe can easily be exchanged and then withdrawn into real-world funds. The business model has been very successful; The 2009 turnover of Entropia Universe topped $422,000,000 U.S. For more information, visit http://www.entropia-universe.com
Entropia Universe © 2010 is created and owned by MindArk PE AB. All rights reserved.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2010, 10:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
To się nasz Project Entropia rozwinął... kto by pomyślał te 7 lat temu, że tak to sie wszystko potoczy. Moim skromnym zdaniem - im wiecej planet tym lepiej dla EU, więc i ta wiadomość mnie cieszy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2010, 10:30 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
If you're happy, I'm happy. :D

If you can, do check out our facebook page and sign up for the newsletter at our website to receive updates and developments of Planet Arkadia.

We also have a youtube channel where various videos would be uploaded in the next few months prior to launch.

Enjoy! :mrgreen:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2010, 12:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Thanks for info and welcome on our forum! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2010, 12:53 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Welcome.
It's nice to see that new planetary partner of MA has done good job and found our little polish-entopian place in web.
I hope you will be active user of our forum and visit us any time you wish.
Looking forward for more planet arcadia info from you.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lis 2010, 21:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
may I suggest a special section on this forum dedicated exlusively to PA :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lis 2010, 05:56 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
ateush napisał(a):
Thanks for info and welcome on our forum! :)

wasooth napisał(a):
Welcome.
It's nice to see that new planetary partner of MA has done good job and found our little polish-entopian place in web.
I hope you will be active user of our forum and visit us any time you wish.
Looking forward for more planet arcadia info from you.

coover napisał(a):
may I suggest a special section on this forum dedicated exlusively to PA :)

Thanks for the welcome. Its my pleasure to be here. I'll be sure to give updates on the Planet when i can =)

Have replied to your pm coover. Thanks for the offer.

Cheers!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lis 2010, 15:46 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
Very nice concept arts and very promising new Planet.
Good luck with launching of Arcadia!

Regards
Symu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 02:51 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Your introduction to this new virtual world is very intriguing, in my free time IRL I'm "digging" sometiemes in the ancient cultures, so I'm looking forward to see how this concept can be implemented within Entropia Universe platform, I hope, when You launch this planet I will spend there a lot of unforgetable hours, see you there

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 10:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
Podac wazeline ? Panowie nie dajmy sie zwariowac, MA ani żadna nowa firma wsp. z nimi nie ma na celu zapewnic nam latwych zarobkow, wiec nie rozumiem tu NADMIERNEJ uprzejmosci. If u want copy / paste it to the translator. ciao

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 11:27 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ja pierdykam! :D Gucio!!! zaimponowałeś mi :D fakt powyższe informacje mocno nawazelinowane :D masakra, czytając aż mnie ściska lol ze wstydu - nie wiem dlaczego tak jest - ot taka reakcja...

Co do samej planety - pomysł fajny jak każdy inny ;) - fajnie bo będzie nowe miejsce do zwiedzenia :D ale tak jak Gucio muszę stwierdzić, że używanie wazeliny nic nikomu nie pomoże :D wszędzie w tym świecie będą nas dybać ile wlezie, a takie cukrzenie moim zdaniem nie na miejscu... to tak jakbyście mieli zaraz oddać swoje własne życie, żeby tylko powstała ta planeta ... czy tylko ja tak to wszystko odbieram ? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 12:43 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2008
HP: 100
Nick w grze: Twirly Twinkle Twirl
Gucio napisał(a):
Podac wazeline ? Panowie nie dajmy sie zwariowac, MA ani żadna nowa firma wsp. z nimi nie ma na celu zapewnic nam latwych zarobkow, wiec nie rozumiem tu NADMIERNEJ uprzejmosci.

Polecam Ci poniższą linkę:
http://stres.namiary.info/frustracja.html

Istnieją jeszcze gracze, którzy poszukują dobrej zabawy i mile spędzonego czasu;) Ocenianie innych przez pryzmat własnych oczekiwań do niczego nie prowadzi, o krytykowaniu nie wspomnę, gdyż nikt tego nie lubi;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 12:53 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
twirly twinkle twirl napisał(a):
Gucio napisał(a):
Podac wazeline ? Panowie nie dajmy sie zwariowac, MA ani żadna nowa firma wsp. z nimi nie ma na celu zapewnic nam latwych zarobkow, wiec nie rozumiem tu NADMIERNEJ uprzejmosci.

Istnieją jeszcze gracze, którzy poszukują dobrej zabawy i mile spędzonego czasu;) Ocenianie innych przez pryzmat własnych oczekiwań do niczego nie prowadzi, o krytykowaniu nie wspomnę, gdyż nikt tego nie lubi;)

I tu sie mylisz kochana w 100 jak nie w 154%. Nie wiem czy zartujesz czy mowisz to powaznie ale mowiac ze "są jeszcze gracze którzy lubia być trzepani z kasy przez mindark" jestes w olbrzymim bledzie, nie sprawialo mi nigdy i zgaduje komukolwiek chodziazby z tego forum tracenie. A Co do podanej przez Ciebie strony to dziekuje, ale radze sobie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 13:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Gucio napisał(a):

I tu sie mylisz kochana w 100 jak nie w 154%. Nie wiem czy zartujesz czy mowisz to powaznie ale mowiac ze "są jeszcze gracze którzy lubia być trzepani z kasy przez mindark" jestes w olbrzymim bledzie, nie sprawialo mi nigdy i zgaduje komukolwiek chodziazby z tego forum tracenie. A Co do podanej przez Ciebie strony to dziekuje, ale radze sobie.

Gucio, a od kiedy to sie wypowiadasz za wszystkich graczy? ;) wlasnie namietnie robisz to co twirl napisala, oceniasz innych patrzac przez pryzmat swoich oczekiwan ;) co do nadmiernej reakcji, nikt nigdzie nie napisal, ze jest napalony na nowa planete, bo bedzie mozna tam zarobic, mi sie np. spodobal opis klimatu w jakim bedzie utworzona planeta i czekam, zeby sobie pozwiedzac ;) polowanie na skarby mnie nie rajcuje

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 13:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
JIIIS napisał(a):
Gucio napisał(a):

Gucio, a od kiedy to sie wypowiadasz za wszystkich graczy? ;) wlasnie namietnie robisz to co twirl napisala, oceniasz innych patrzac przez pryzmat swoich oczekiwan ;) co do nadmiernej reakcji, nikt nigdzie nie napisal, ze jest napalony na nowa planete, bo bedzie mozna tam zarobic, mi sie np. spodobal opis klimatu w jakim bedzie utworzona planeta i czekam, zeby sobie pozwiedzac ;) polowanie na skarby mnie nie rajcuje

JIIIS prosze Cie już. Przeczytaj jeszcze raz to co napisaliscie o tej planecie i powiedz mi ze z tego nie ocieka wazelina. Samo wyrazenie, ze masz nadzieje, ze spedzisz tam niezapomniane godziny, kto ci dal w lape :D? Jeszcze apropo wypowiadania sie za reszte odpowiedzcie sobie na pytanie : Lubie być obdzierany/a przez mindark? liczy sie pierwsza mysl.

Ostatnio edytowany przez Gucio, 06 Lis 2010, 13:48, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 13:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Gucio napisał(a):
Samo wyrazenie, ze spedzisz tam niezapomniane godziny, kto ci dal w lape :D?

napisał napisał(a):
I hope

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 14:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
nawet mi sie nie chce komentowac twoich postow Gucio, od razu w lape, no prosze cie :lol: i tak mam zamiar tam spedzic niezapomniane chwile, a ty sie dalej frustruj ;) eot

PS. plus dla pypka, miedzy "I hope" and "I will" jest pewna, niezauwazalna dla niektorych roznica ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 14:13 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
no w lape w lape. czuje tu spisek :-F

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 14:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Gucio - ktoś ci kieszonkowe przykrócił?

Ja się cieszę z kolejnej planety która zapowiada się ciekawiej niż np. Planet Michael.
Nikt tu przecież nie oczekuje, że zaczną rozdawać pieniądze - bo widać, że tylko taka opcja by cię ucieszyła ?
Wiadomo, że model ekonomiczny pozostanie taki sam i nikt tego nie kwestionuje.
Nie zauważyłem grama wazeliny a jedynie uznanie tego, że przedstawiciel developera pofatygował się aby osobiście umieścić tu informację co imho jest wyjątkowe i zasługuje na uprzejme potraktowanie.
Bo jeśli dla ciebie na uprzejmość zasługuje tylko ten kto da ci łatwy zarobek to jest taki bardzo stary zawód w którym możesz doznać spełnienia a Entropię sobie odpuść i skończ buraczenie w tym temacie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 14:40 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
ateush napisał(a):
Gucio - ktoś ci kieszonkowe przykrócił?

Ja się cieszę z kolejnej planety która zapowiada się ciekawiej niż np. Planet Michael.
Nikt tu przecież nie oczekuje, że zaczną rozdawać pieniądze - bo widać, że tylko taka opcja by cię ucieszyła ?
Wiadomo, że model ekonomiczny pozostanie taki sam i nikt tego nie kwestionuje.
Nie zauważyłem grama wazeliny a jedynie uznanie tego, że przedstawiciel developera pofatygował się aby osobiście umieścić tu informację co imho jest wyjątkowe i zasługuje na uprzejme potraktowanie.
Bo jeśli dla ciebie na uprzejmość zasługuje tylko ten kto da ci łatwy zarobek to jest taki bardzo stary zawód w którym możesz doznać spełnienia a Entropię sobie odpuść i skończ buraczenie w tym temacie.

Dobra, nie ma sensu dalej tego ciagnac - to co dla jednych jest oczywiste nie koniecznie dla drugich i trzeba to zrozumiec, dodam tylko ze nie ucieszyla by mnie żadna forma latwego zarobku, ale po Waszych postach widac jakby wlasnie cos takiego sie stalo(wprowadzenie latwej mozliwosci zarobku) tak jak muta powiedzial, az ciarki przechodza ze wstydu jak czyta sie co piszecie, nic sie nie stalo - rozumiem wprowadza nowa planete : lal, super ale takie za przeproszeniem lizo******* jest nie na miejscu, co? on Wam jesc daje ? Przepraszam, ale mi mowisz zebym oduscil sobie entropie ? Nie jestem osoba nowa ktora zaklada temat : Slyszalem ze można zarobic tu kupe kasy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 15:19 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Cytuj:
...dodam tylko ze nie ucieszyla by mnie żadna forma latwego zarobku...

Dobre ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 15:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
hahahaha nie no Wy to potraficie :D z niczego aferę rozpętać :P

BRAWO ! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 15:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
To jest to, na co czekałem, zajebista sprawa, super smaczne MNIAM, tak trzymać !!!
:( szkoda ze to nie planeta Tibia gdzie by można było kapuśniak pojeść, fajne są po nim pryki :taniec:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 15:41 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2008
HP: 100
Nick w grze: Twirly Twinkle Twirl
Gucio napisał(a):

Należę do grona wplacających i mam na tyle odwagi by przyznać się iż uwielbiam przewalać kasę w grze. Przyczyna jest prosta - istnieje dużo form zarabiania, niekoniecznie ingame, więc każdy ma prawo bawić się na swój sposób.

Poza tym cieszy mnie fakt że coraz więcej inwestorów zainteresowanych jest EU, gdyż tak jak już ktoś wspomniał, większa konkurencja oznacza walkę o gracza i szybszy rozwój mojego ulubionego pochłaniacza wolnego czasu. Dlaczego zatem mam nie wyrażać swojej aprobaty w momencie kiedy powstaje nowa, ciekwie zapowiadająca się planeta?

XII napisał(a):
hahahaha nie no Wy to potraficie :D z niczego aferę rozpętać :P

BRAWO ! :)

Tak naprawdę to wszystko dla Ciebie XII, po prostu dbamy o Twój poziom rozrywki na forum <3

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lis 2010, 19:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Gucio napisał(a):
żadna nowa firma wsp. z nimi nie ma na celu zapewnic nam latwych zarobkow, wiec nie rozumiem tu NADMIERNEJ uprzejmosci

To znaczy, ze nie dosc, ze maja stworzyc planete (tak charytatywnie), to jeszcze umozliwic nam czerpanie z niej dochodow (taki wolontariat, innymi slowy)? Frytki do tego tez chcesz, Guciu? :P

PS A tak naprawde sadze, ze Gucio albo ma swoj swiat, albo po prostu nie do konca zrozumial teksty po angielsku :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2010, 12:59 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
faktycznie ktoś czegoś tu nie załapał :P

UWAGA KONKURS!! :D

Pytanie konkursowe: Kto! i czego nie załapał? :D

NAGRODA: 1 PED ufundowana przez związek ludzi lekko głupich :D

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2010, 13:09 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
dozrucam do puli 1 ped

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2010, 16:11 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Symu napisał(a):
Very nice concept arts and very promising new Planet.
Good luck with launching of Arcadia!

Regards
Symu

JIIIS napisał(a):
Your introduction to this new virtual world is very intriguing, in my free time IRL I'm "digging" sometiemes in the ancient cultures, so I'm looking forward to see how this concept can be implemented within Entropia Universe platform, I hope, when You launch this planet I will spend there a lot of unforgetable hours, see you there

Thanks Symu and JIIIS. I'll continue posting updates on the planet to keep you guys informed of anything new.

Gucio napisał(a):
Podac wazeline ? Panowie nie dajmy sie zwariowac, MA ani żadna nowa firma wsp. z nimi nie ma na celu zapewnic nam latwych zarobkow, wiec nie rozumiem tu NADMIERNEJ uprzejmosci. If u want copy / paste it to the translator. ciao

Hey Gucio, you're right. No matter which new planet is introduced, it will still be using MA's platform. That will be the only similarity. What differs will be the approach to it, the missions, the storyline, the npcs, the teleporters. the mobs, the guns, the infrastructures, the terrains. the clothes and etc. It's like playing a different game in the same environment (i.e same keyboard setiings, same user interface) that you are used to and using the same currency. What I've learnt in life is that its hard to please everyone, but that doesn't stop us from trying and changing the conventional way things work. Nevertheless, I do hope you enjoy your time in EU and if you've got the chance, do visit Planet Arkadia when we launch. :D

XII napisał(a):
ja pierdykam! :D Gucio!!! zaimponowałeś mi :D fakt powyższe informacje mocno nawazelinowane :D masakra, czytając aż mnie ściska lol ze wstydu - nie wiem dlaczego tak jest - ot taka reakcja...

Co do samej planety - pomysł fajny jak każdy inny ;) - fajnie bo będzie nowe miejsce do zwiedzenia :D ale tak jak Gucio muszę stwierdzić, że używanie wazeliny nic nikomu nie pomoże :D wszędzie w tym świecie będą nas dybać ile wlezie, a takie cukrzenie moim zdaniem nie na miejscu... to tak jakbyście mieli zaraz oddać swoje własne życie, żeby tylko powstała ta planeta ... czy tylko ja tak to wszystko odbieram ? :)
Gucio napisał(a):

JIIIS napisał(a):
Gucio napisał(a):

Thanks for the defense guys. Just a short update, VanBuren from entropiaforum polish has got Planet Arkadia's permission to translate the our stories to polish. A job well done to him in creating this awesome translation. The first chapter is already done up. Enjoy! :mrgreen:

Arkadia: 1.1 Toán na wygnaniu - wstęp do fabuły

Cheers,
Cyrus

Ostatnio edytowany przez Cyrus Chen, 07 Lis 2010, 16:26, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 07 Lis 2010, 18:38.
Nie podano
PostWysłany: 07 Lis 2010, 22:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
translation is not awesomoe, it is simply directed to bring new custumers to FPC, welcome to EU Chen ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2010, 09:10 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hey Guys!

The 4th installment of Chapter One, To Risk The World, is out. Do read it when you've got the time. :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2010, 10:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
JIIIS napisał(a):
polowanie na skarby mnie nie rajcuje

Czy ja wiem... jak będzie fajnie zorganizowane to czemu nie? Zawsze to jakaś alternatywa dla miningu, hunta czy craftu. Tak jak wcześniej mówiłem - kolejna planeta to dla nas plus. Więcej graczy w uniwersum, więcej wpłat, wiecej itemów, więcej możliwości - nie widzę powodów do narzekania (choć nawet ja muszę przyznać, że pierwsze wypowiedzi adminów wydawały się z deczka, hmm... śliskie). :wink:

I wygląda na to, że Arkadia w przeciwieństwie do cocktropii będzie trzymała się w ramach wyznaczonych przez MA/FPC - żadnych zombie, smoków popu czy orgazmo-masturbatronów. Jakby nie było jest to lepsza propozycja (przynajmniej dla mnie) niż Planet Michael :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2010, 10:48 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Hmmm ( i tym podobne: ehhhh, eeee, uuuu aaaa - ostatnio była silna dyskusja nad Hmmmchami :) bo zaczęliśmy sie zastanawiać co oznacza takie spokojne, zamyślone, z iskra w oku, (uwaga: jeśli masz poniżej 18 lat nie czytaj kolejnego wersu) z kuflem w ręku: "Hmmm" )

Weźmy na przykład takiego Ateusha. Zrobił nam pole do popisywania się językiem polskim i nie tylko a do tego ma to związek w większości z jedną grą... i teraz: Czy Ati pozwala nam czerpać z tego przyjemność (przyjemność jako walutę :) ) - tak. I co on ma powiedzmy ze mnie? Hmmm (to samo hmm co na początku)?... Kasiory mu nie wpłacam.

Gra jest darmowa więc i nie kosztuje "nic". Nie nalałem do szklanki więc się nie napiję. Co prawda zachęciłem MA za pomocą swojego banku aby mi nalało do szklanki za mnie ale porozlewali chłopaki bo jakoś nieudacznie nalewają ale co tam - może kiedyś się nauczą nalewać.

pozdro

PS: super że Arkadia :) to tak trochę do mojego imienia i nicka avka Arko :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2010, 11:45 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Uważam, ze Arkadia ma szanse odnieść sukces ( przynajmniej z początku). Same zapowiedzi przyciągaja uwage w przeciwieństwie do Rocktropii.
Tak więc ja czekam z niecierpliwością.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2010, 14:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Sivy napisał(a):
JIIIS napisał(a):

Czy ja wiem... jak będzie fajnie zorganizowane to czemu nie?

nie nie, nie to mialem na mysli, polowanie na skarby jako zajecie w grze mnie bycmoze bedzie rajcowac, zobaczymy ;) natomiast nie rajcowala mnie rzekoma wg niektorych obietnica (ponoc zamieszczona w opisie Arkadii) znalezienia skarbow na tej planecie, czytaj kasy, zlota, dolarow, dukatow, whatever :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lis 2010, 15:04 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
O, taka perspektywa rajcuje mnie jeszcze bardziej :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 10:06 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Ja z kolei na pewno odwiedzę Arkadię, wg mnie, jest to po pierwszych informacjach, przynajmniej obiecujące miejsce.
Koncept na planetę który trafia do mnie, poszukiwanie skarbów może być ciekawe. Oby tylko nie spieprzyli pomysłu.

Samo to, że wieści dotarły na zapomniane przez Boga polskie forum, dobrze świadczy. Pierwsza planeta, która chociaż stara się rozreklamować poza EF. Profesjonalne podejście, które dobrze wróży.

Życzę powodzenia, czekam z niecierpliwością ii niech nie wyjdzie tak jak z Rocktropią.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2010, 11:06 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 105
Society: KingSajz
Nick w grze: Lola Farfala Bobek
Następna będzie Planet Blue City. :mrgreen:

Co trekkies mają powiedzieć? Jeden scenarzysta Voya sam się wprosił na przyszłoroczny konwent i jeszcze sam płaci za przelot. :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 05:31 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Sivy napisał(a):
JIIIS napisał(a):

Czy ja wiem... jak będzie fajnie zorganizowane to czemu nie? Zawsze to jakaś alternatywa dla miningu, hunta czy craftu. Tak jak wcześniej mówiłem - kolejna planeta to dla nas plus. Więcej graczy w uniwersum, więcej wpłat, wiecej itemów, więcej możliwości - nie widzę powodów do narzekania (choć nawet ja muszę przyznać, że pierwsze wypowiedzi adminów wydawały się z deczka, hmm... śliskie). :wink:

I wygląda na to, że Arkadia w przeciwieństwie do cocktropii będzie trzymała się w ramach wyznaczonych przez MA/FPC - żadnych zombie, smoków popu czy orgazmo-masturbatronów. Jakby nie było jest to lepsza propozycja (przynajmniej dla mnie) niż Planet Michael :lol:

rogaloo napisał(a):
Uważam, ze Arkadia ma szanse odnieść sukces ( przynajmniej z początku). Same zapowiedzi przyciągaja uwage w przeciwieństwie do Rocktropii.
Tak więc ja czekam z niecierpliwością.

JIIIS napisał(a):
Sivy napisał(a):

Czy ja wiem... jak będzie fajnie zorganizowane to czemu nie?

nie nie, nie to mialem na mysli, polowanie na skarby jako zajecie w grze mnie bycmoze bedzie rajcowac, zobaczymy ;) natomiast nie rajcowala mnie rzekoma wg niektorych obietnica (ponoc zamieszczona w opisie Arkadii) znalezienia skarbow na tej planecie, czytaj kasy, zlota, dolarow, dukatow, whatever :mrgreen:

Sivy napisał(a):
O, taka perspektywa rajcuje mnie jeszcze bardziej :D

Hahahaha. Well, much of what is going to be seen in Planet Arkadia would be hinted/reflected in the story. We'll be releasing new parts of the story every week until we launch. So do follow it closely if time permits. Thanks!

Arkadia: 1.1 Toán na wygnaniu - wstęp do fabuły
Arkadia: 1.2 Pamiętnik Milton'a Lee

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 05:33 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Leon napisał(a):
Ja z kolei na pewno odwiedzę Arkadię, wg mnie, jest to po pierwszych informacjach, przynajmniej obiecujące miejsce.
Koncept na planetę który trafia do mnie, poszukiwanie skarbów może być ciekawe. Oby tylko nie spieprzyli pomysłu.

Samo to, że wieści dotarły na zapomniane przez Boga polskie forum, dobrze świadczy. Pierwsza planeta, która chociaż stara się rozreklamować poza EF. Profesjonalne podejście, które dobrze wróży.

Życzę powodzenia, czekam z niecierpliwością ii niech nie wyjdzie tak jak z Rocktropią.

Hey Leon, thanks. My role is to communicate to the players, no matter which community they are in and for sure, once we launch, our players would come from all walks of life, in every community. And it is with this basis that I've registered for almost every entropian community forum there are to lay the groundworks for our launch. Knowing what the different communities like/dislike is essential for reaching an equilibrum/balance for the game to be enjoyable for the masses. So please do share how with us how the game could be improved.

Thanks on behalf of the Arkadian Team! :mrgreen:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 05:45 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Okta napisał(a):
Hmmm ( i tym podobne: ehhhh, eeee, uuuu aaaa - ostatnio była silna dyskusja nad Hmmmchami :) bo zaczęliśmy sie zastanawiać co oznacza takie spokojne, zamyślone, z iskra w oku, (uwaga: jeśli masz poniżej 18 lat nie czytaj kolejnego wersu) z kuflem w ręku: "Hmmm" )

Weźmy na przykład takiego Ateusha. Zrobił nam pole do popisywania się językiem polskim i nie tylko a do tego ma to związek w większości z jedną grą... i teraz: Czy Ati pozwala nam czerpać z tego przyjemność (przyjemność jako walutę :) ) - tak. I co on ma powiedzmy ze mnie? Hmmm (to samo hmm co na początku)?... Kasiory mu nie wpłacam.

Gra jest darmowa więc i nie kosztuje "nic". Nie nalałem do szklanki więc się nie napiję. Co prawda zachęciłem MA za pomocą swojego banku aby mi nalało do szklanki za mnie ale porozlewali chłopaki bo jakoś nieudacznie nalewają ale co tam - może kiedyś się nauczą nalewać.

pozdro

PS: super że Arkadia :) to tak trochę do mojego imienia i nicka avka Arko :)

The google translation of this seems weird. Don't really understand it. :shock: Could anyone let me know the gist of this post? Thank you!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 10:42 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Cyrus Chen napisał(a):
The google translation of this seems weird. Don't really understand it. :shock: Could anyone let me know the gist of this post? Thank you!

It seems weird even without google translation and i dont understand it either :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lis 2010, 15:36 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

Panie Chen , Cyrus Chen , będziesz musiał się przyzwyczaić do naszego skomplikowanego wyrażania myśli. Są to niuase języka oraz autora - ja zrozumiałem co napisał Okta, ale to nie da się tak prosto przetłumaczyć ,tak ja Ty Mr.Chen nie wytłumaczysz dlazcego w Twoim języku jest tyle znaków, których i tak nie używacie na codzień( pisze o języku chińskim).

Co do powstania nowych planet każdy z nas ma odrebne zdanie . Gra jest chyba jedną z najdoższych na rynku dla uczestników gry, można w dwie godzinny stracić dużo pieniędzy . Wiekszość polskich graczy gra za mały wkład lub wcale nie wpłaca ,kombinując jak przeżyć w tej grze nie mająć nic na koncie . Sam wiesz że będziesz musiał przyciągnąć nowych graczy bo inaczej nie będziesz miał dochodów ,a własnie o to napewno Ci chodzi. Rynek azjatycki jest duży z tym że bardzo specyficzny i wiel gier powstających tam lub już istniejących jest odmienna niż na rynku europejskim lub amerykańskim. Życze Ci powodzenia w pokonaniu wszelkich trudności jakie napotkasz ,a będzie bardzo dużo ,choćby rozwiązanie taniego transportu na twoja planetę aby każdy mógl bez dużych kosztów tam przybyć już z istniejących planet.
Wielu z nas gra bardzo długo w EU (lub PE :P ) i jesteśmy trochę zmęczeni ciągłymi zmianami oraz ilością możliwości , których nie wykorzystujemy w tej grze.
Można pisać i pisać ,ale najważniejsze jest żeby móc grać dla satysfakcji.

denton JC krakow

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Lis 2010, 09:47 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Ja również mam niemałe problemy ze zrozumieniem Okty bez znacznej ilości alkoholu we krwi :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2010, 07:13 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
JC Krakow napisał(a):
witam

Panie Chen , Cyrus Chen , będziesz musiał się przyzwyczaić do naszego skomplikowanego wyrażania myśli. Są to niuase języka oraz autora - ja zrozumiałem co napisał Okta, ale to nie da się tak prosto przetłumaczyć ,tak ja Ty Mr.Chen nie wytłumaczysz dlazcego w Twoim języku jest tyle znaków, których i tak nie używacie na codzień( pisze o języku chińskim).

Co do powstania nowych planet każdy z nas ma odrebne zdanie . Gra jest chyba jedną z najdoższych na rynku dla uczestników gry, można w dwie godzinny stracić dużo pieniędzy . Wiekszość polskich graczy gra za mały wkład lub wcale nie wpłaca ,kombinując jak przeżyć w tej grze nie mająć nic na koncie . Sam wiesz że będziesz musiał przyciągnąć nowych graczy bo inaczej nie będziesz miał dochodów ,a własnie o to napewno Ci chodzi. Rynek azjatycki jest duży z tym że bardzo specyficzny i wiel gier powstających tam lub już istniejących jest odmienna niż na rynku europejskim lub amerykańskim. Życze Ci powodzenia w pokonaniu wszelkich trudności jakie napotkasz ,a będzie bardzo dużo ,choćby rozwiązanie taniego transportu na twoja planetę aby każdy mógl bez dużych kosztów tam przybyć już z istniejących planet.
Wielu z nas gra bardzo długo w EU (lub PE :P ) i jesteśmy trochę zmęczeni ciągłymi zmianami oraz ilością możliwości , których nie wykorzystujemy w tej grze.
Można pisać i pisać ,ale najważniejsze jest żeby móc grać dla satysfakcji.

denton JC krakow

Hey Denton,

I see where you're getting at and indeed, too much writing is not much good either. We'll have to prove using actions then :mrgreen:

Anyway, guess what, the fifth instalment of Chapter One is out! So far we have met Commodore Toan Harvir, Professor Milton Lee and Doctor Sundari Zhen, and witnessed their early involvement in the discovery of The Signal - Harvir from Space Station Vigilant, Lee from his laboratory as he translated parts of The Signal, and Zhen from her research module in the desert. Now we see what happens next in Converging Paths. Enjoy! :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2010, 23:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Bardzo ładnie to podsumowałeś JC. Grać dla satysfakcji. Niekoniecznie dla pieniędzy ja mogę wpłacić
od czasu do czasu ale żebym z tego miał jakąś radość. Owszem powiecie że wszystko zależy ile się
wpłaci i radość można mieć. Tyle że ten próg jest chyba dla mnie za wysoki obecnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2010, 08:14 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hey guys,

The polish version of the Arkadian Frontline News has been translated up to Chapter 1.5. Here's the link to it. Hope you enjoy it. Thanks to Vanburen for the translations.

If you like the story and wish to know the team behind it, we've got an exclusive interview with the Lead writer, Alex Chapman-Clements, here.

Not sure if you've seen this, but here's some sneak peek for Arkadian weaponry:
Herman ASI-10 Hand Gun
Herman ARK-10 Assault Rifle

More updates coming up next month! :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2010, 10:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Nice models, but what about mele weapons?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2010, 14:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Hi.
How big will the weapons be ? My avatar is pretty tall and has wide shoulders and most of the current weapons look just silly on him.
I hope you'll either make them big or make weapons like the existing Lagnasus cannon ( there are only 2 weapons in the cannons category anyway, would be nice to make more of them :) ) .

Nice models, although the pistol looks a bit like a flare gun :P .

Edit: Oh, and what kind of vehicles will you have at Planet Arkadia ?

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 06 Gru 2010, 21:47.
Powód: Nie na temat
Nie podano
PostWysłany: 20 Gru 2010, 07:12 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
michalpypek napisał(a):
Hi.
How big will the weapons be ? My avatar is pretty tall and has wide shoulders and most of the current weapons look just silly on him.
I hope you'll either make them big or make weapons like the existing Lagnasus cannon ( there are only 2 weapons in the cannons category anyway, would be nice to make more of them :) ) .

Thanks for your suggestion Michalpypek. Just a question, do you tower against most avatars?

Sivy napisał(a):
Nice models, but what about mele weapons?

Hey Sivy, more screenshot and pictures will be revealed in the next few months. :)

We also have a new video up. Check out the Herman ARK - 10 in 3D:

Herman ARK-10 Assault Rifle

Hope you guys enjoy the videos. There'll be more videos being put up in the coming weeks, so do remember to subscribe to our youtube channel. :)

Cheers,
Cyrus

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Gru 2010, 18:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Cyrus Chen napisał(a):
Just a question, do you tower against most avatars?

Hi, I'm not sure if that's what you meant, but yes, I am taller than most of avatars :P .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Gru 2010, 23:05 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Nie dajmy się zwariować, takie pukawki są dostępne już na naszym rynku, a na pewno w moim miesicie. Zadawane obrażenia bardzo małe; ilość pożeranego ammo: straszna; częstotliwość uszkodzeń broni - armagedon ;p
pozdrawiam wesołych świat i H.N.Y :D

PA.. :myślę: , oj już widzę jak co poniektórzy snuja rozmaite marzenia związane z ta para literek ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sty 2011, 07:40 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
michalpypek napisał(a):
Cyrus Chen napisał(a):
Just a question, do you tower against most avatars?

Hi, I'm not sure if that's what you meant, but yes, I am taller than most of avatars :P .

We'll be making sure the guns will look right when armed. =)

Enrod napisał(a):
Nie dajmy się zwariować, takie pukawki są dostępne już na naszym rynku, a na pewno w moim miesicie. Zadawane obrażenia bardzo małe; ilość pożeranego ammo: straszna; częstotliwość uszkodzeń broni - armagedon ;p
pozdrawiam wesołych świat i H.N.Y :D

PA.. :myślę: , oj już widzę jak co poniektórzy snuja rozmaite marzenia związane z ta para literek ;p

The HERMAN ASI - 10 and HERMAN ARK - 10 are the beginner guns. Check out our latest video for the HERMAN ASI Series. Do stay tune to the last few secs. :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sty 2011, 07:54 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hey guys, I know this is old news.......but......

Hey, we've got a great competition where you can win a set of clothing worth approximately 5000 PEDS.

There's still a number of spots left, so please do hurry and post your guess if you haven't already.

Click here to find out more. :D

Cheers,
Cyrus

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sty 2011, 10:12 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Free to enter competition is what we like the most :wink:

Registered, submited, my guess is 9th of April. Hope to see more contests like this one in the future.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sty 2011, 10:31 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Arkadia coming :) in this week I think :D 20-21 Jan 2011 or next week 27-28 Jan 2011 :mrgreen: strongly prefer next week :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sty 2011, 10:35 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Muti, nie pospieszaj tak nowego Planet Partnera bo nam zrobią drugą Cocktropię a tego byśmy nie chcieli :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sty 2011, 10:44 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
ja nie pospieszam :D jedynie przewiduje datę w której się okaże premiera, otwarcie, VU :D z nową planetą :D biorąc pod uwagę ostatnio ciszę - myślę tu o jakichkolwiek aktualizacjach, których brak - i sądzę, że to nastąpi w tym tygodniu lub w przyszłym :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Sty 2011, 14:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
ja tam obstawiłem na 1 luty :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2011, 05:09 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hey Guys,

Thanks for your support in the Launch Date Competition. I wish all the participants good luck.

We've got a new video up on our YouTube channel and I'm happy to present to you the MAKO FAL-1 Test Sequence.

The MAKO FAL-1 is part of a series, just like the HERMAN ASI Series. There'll be certain modifications the higher the number in the series.

Next week, it'll be something different from weapons, so do read the next newsletter for the latest updates.

Also, Van Buren has been translating the story of Planet Arkadia into polish. Do check it out here if you're interested in reading.

Cheers,
Cyrus

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2011, 10:51 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Nice! Finally we will get new mele longblade, thats what I wanted to see :)

I just hope it's not an (L) weapon and statistics wont suck too much :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2011, 13:51 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
There are very nice weapons, at least nice looking ones. Can you tell us more about the landscape of planet?
Just some general info. Do you plan to have planis, mountans, forest, lakes?

Ostatnio edytowany przez Garwen, 02 Lut 2011, 16:31, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 31 Sty 2011, 10:22 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Garwen napisał(a):
That's very nice weapons, at least nice looking ones. Can you tell us more about the landscape of planet?
Just some general info. Do you plan to have planis, mountans, forest, lakes?

Hey Garwen, I'll be posting some screenshots soon, so do sign up for the newsletter if you haven't to catch Planet Arkadia's latest updates.

As promised last week, here's a video that's slightly different from the ones you have seen so far. Enjoy! :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 31 Sty 2011, 12:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Cyrus Chen napisał(a):
As promised last week, here's a video that's slightly different from the ones you have seen so far. Enjoy! :)

this video was made ingame (so we can expect something like this), or it is just a concept video :) cheers

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Lut 2011, 11:32 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hi JIIIS,

Yes, you can expect something like this. =)

Here's another weapon video, the Herman LAW - 101 (Laser Assault Weapon).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lut 2011, 04:48 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hi guys,

Here's a new video up on our YouTube Channel, the Herman ARK - 40 Arctic:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Mar 2011, 08:13 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hi Guys,

We've got some in-game screenshots up on our facebook page.

Also, Celeste Harbour wallpaper is now available for download. Enjoy!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Mar 2011, 10:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Nice looking landscapes. Hurry up guys! You have to launch this planet on 9th of April, couse its the date I submitted on your competition :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Mar 2011, 11:07 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
Yes, hurry up!

I need my Herman Arctic asap! ;)
I like design of this weapon

Regards,
Symu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Mar 2011, 21:11 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Thats nice :) Looking forward for some hunting there ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Kwi 2011, 11:10 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Hi guys,

Not sure if you've heard about it but we have announced a launch date! Yes, Planet Arkadia will launch on the 24th May 2011.

Alienware has also sponsored some great prizes that participants can loot. This means that participants engaging in hunting, mining and crafting activities stand a chance to loot the Alienware gear. You can check out the items here.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Kwi 2011, 17:05 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
Witam

Nagrody na poczatku !! ciekawe co póżniej . Nie ufaj nieznajomemu kiedy daje Ci prezent na pierwszym spotkaniu , póżniej zapłacisz za niego wiecej.

Chen nie umiem pisać po angielsku ,może ktos z moich znajomych przetłumaczy Ci sens tego co napisałem ( translatory żle tłumaczą) .
nie obrażaj się na mnie za tą wypowiedz ale już duzo w swoim życiu widziałem oraz doświadczyłem .
moim zdanie nie daje się na poczatku zachety bo to powoduje ,że uczestnicy będa stale tego oczekiwać a jak nie będa dostawać to Ci co dostali uciekną pierwsi. Lepiej będzie jeżeli uczestnicy będą nagradzani w zależności jak są zangażowani w grze - nie tylko ile wpłaca ale ile przetwarzają . Pomyśl nad takim rozwiązaniem. Kto nie pracuje -czyli w tym wypadku nie gra czynnie nie powinien dostac "nagrody" , przypadkowi gracze nie są grze potrzebni bo to zniecheca tych co sa stale w grze. Przykład juz EU był -przedmioty SGA i ich "rozdanie ". Wiem że się narażam za krytykę MA .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2011, 10:09 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
Cyrus Chen napisał(a):
Hi guys,

Not sure if you've heard about it but we have announced a launch date! Yes, Planet Arkadia will launch on the 24th May 2011.

Alienware has also sponsored some great prizes that participants can loot. This means that participants engaging in hunting, mining and crafting activities stand a chance to loot the Alienware gear. You can check out the items here.

Hi guys, as Dave has mentioned in this post [url="http://www.arkadiaforum.com/showthread.php?548-Planet-Arkadia-Launch-25th-May"]here[/url], at this time, the Alienware products are not able to be looted from Crafting, only Hunting and Mining. We will work to bring another event for the Crafters as soon as we can.

On a side note, we are launching today. Thank you for your patience and understanding all these while. If you haven't had the chance to catch our game trailer, here it is:

[youtube]cBpuI3phF6A[/youtube]

I hope to catch you soon.:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2011, 10:11 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2010
[quote="Cyrus Chen"]Hi guys,

Hi guys, as Dave has mentioned in this post [url="http://www.arkadiaforum.com/showthread.php?548-Planet-Arkadia-Launch-25th-May"]here[/url], at this time, the Alienware products are not able to be looted from Crafting, only Hunting and Mining. We will work to bring another event for the Crafters as soon as we can.

On a side note, we are launching today. Thank you for your patience and understanding all these while. If you haven't had the chance to catch our game trailer, here it is:

I hope to catch you soon.:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Maj 2011, 14:13 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Nice looking armors you've got there :D.

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: