Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 13:59 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Niestety MA nie przewidział w tym VU odkrycia DNA Proterona (chyba celowo lol - gdyby to był jakiś gracz z USA... :D) i nie było to dość pokazowe no ale DNA już jest, jest w posiadaniu Polskiego gracza!

855

GZ :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 14:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
gratki shoti, oby bylo to warte tych pieniazkow ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 14:30 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
hyhy, XII, tak jak mówiłem :) to ta polityka :evil:

shoti, z mojej strony respect, dostałeś jedno z tych "money maker" DNA, teraz grunt, aby community dopisało i loot system :) (tak, wiem wiem, co MA może zrobić z lootem itd pod moba, specjalnie itd)
Ile wydałeś total i jakie rokowania ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 15:43 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Level napisał(a):

rozwiń temat plz :) bo nie rozumiem o co Ci chodzi... znowu :)
Jeśli sam tego nie zrobisz ja napiszę swoje domysły o co możne Ci chodzić :) więc... byś się nie skompromitował napisz coś konkretnego ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 17:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):
Level napisał(a):

rozwiń temat plz :) bo nie rozumiem o co Ci chodzi... znowu :)

jak znowu ? nie rozumiem
XII napisał(a):
Jeśli sam tego nie zrobisz ja napiszę swoje domysły o co możne Ci chodzić :) więc... byś się nie skompromitował napisz coś konkretnego ;)

kto skompromitował i za co ? kompletnie nie rozumiem posta

piszesz, jakbyśmy nigdy się nie znali albo nagle stali się wrogami. eh, nie warto jest pisać na tym forum

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 17:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
grat Shoti, sporo to kosztowało

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 18:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
lev znamy się i nie jesteśmy wrogami tylko Ty sugerujesz coś... napisz więc co - proste.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 19:27 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):
lev znamy się i nie jesteśmy wrogami tylko Ty sugerujesz coś... napisz więc co - proste.

ale żeby było śmiesznie, ja na serio nie wiem ocb :crazy: :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 20:27 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level napisał(a):

chyba tutaj cos sugerujesz o jakiejs polityce :P ja tez nie wiem o co chodzi ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 20:42 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Cisza wyborcza trwa, a wy tu o polityce... na policję was podam i zapłacicie sobie po 5k zł grzywny ! :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 20:47 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
michalpypek napisał(a):
Cisza wyborcza trwa, a wy tu o polityce... na policję was podam i zapłacicie sobie po 5k zł grzywny ! :P

w mlodziezy pokladam nadzieje hehe
***** ich pypol :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2010, 21:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
michalpypek napisał(a):

o wirtualnej polityce, wiec bedziesz musial znalezc wirtualny komisariat i wirtualnych policjantow, zeby nas podkablowac :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 08:50 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Society: Ex Cons
Nick w grze: shogomad shoti 1st
coover napisał(a):

dokopanie zarozumiałej star....bezcenne.

wszytkie jej posty w których się odgraża, ze bedzie mnie PKować w pvp, że bedzie bojkotowac protka, wszytskie jej wyzwiska pod moim adresem, jako oznaka jej aktualnej bezsilności są najlepszą zapłątą :)

najbardiej się cieszę, że pokazałem ,że nie wszytko w EU co fajne musi należeć do UU/m2s.

co do samego procesu robienia to były cięzkie prawie 3 miesiące, codzienne analizy, sprawdzanie rynku, transkcje ze sprzedawcami. Wstawanie w środku nocy zeby przybyć na jakieś spotkanie z kims z innej strefy czasowej. Całe te nerwy z wiązane z ryzykiem i srachem o zainwestowane środki - cięzko to opisać ,ale to były najbardziej wyczerpujące i stresujace 3 miesiące w mojej karierze. Frustrujace sytuacje jak ta z mojo (kiedy mimo wygranego pierwszego ribsa sprzedała go qeteshowi) albo z marijuaną (kiedy zapłąciłem 5 k za tootha i zostałem wyzwany od scamerów). Na szczęscie to wszytko juz za mną.

Chciałbym jeszcze serdecznie podziękować Gandalfowi i Mutakowi. Chłopaki ratowali mnie z kasą w podbramkowych sytuacjach i generalnie podtryzmywali na duchu cały ten czas. Dzięki - gdyby nie wy tego protka mogło by nie być !

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 09:01 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
gratki ;) no wiec kiedy protki bedzie mozna zobaczyc na farmie? :) przydal by sie jakis ath na wiwat :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 09:22 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 100
Society: PEDirectory
Nick w grze: Dobra Rada
GratulujÄ™ sukcesu!
Zawsze to miło widzieć, że się rodakowi takie przedsięwzięcie udaje. Zwłaszcza, że okupione ciężkim stresem i niemałym ryzykiem. Mam nadzieję, iż wszystkie te przejścia zaowocują dużym i szybkim zwrotem finansowym.

GratulujÄ™ raz jeszcze nie lada wyczynu.

P.S. Na pohybel Star! ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 10:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
shoti napisał(a):
coover napisał(a):

dokopanie zarozumiałej star....bezcenne.

wszytkie jej posty w których się odgraża, ze bedzie mnie PKować w pvp, że bedzie bojkotowac protka, wszytskie jej wyzwiska pod moim adresem, jako oznaka jej aktualnej bezsilności są najlepszą zapłątą :)

najbardiej się cieszę, że pokazałem ,że nie wszytko w EU co fajne musi należeć do UU/m2s.

ps. Star to facet...i to u niego normalna reakcja a nie wyzwiska :) kompletnie nie zczaiłeś, że ten gość ma fun z "wyzywania" ciebie, gadania iż dokopie na pvp + bojkot moba :wink: sam by zrobił tak samo, mając jego środki :D ba, nawet event organizował z cyklu "kto zapieprzy więcej moba z landa, co by było pusto" :P tak o na złość, bo to daje dzikie, gówniarskie poczucie spełnienia :twisted:

Ba...ja sie nawet nie zdziwię, jak dla fun zapieprzą ci all moby z landa gdzies hen poza teren :D i robią to tylko pod fun, nie z zawiści, bo to nie polacy panie shoti, tylko amerykanie :) zbyt poważnie chyba traktujesz jego reakcję 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 11:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level napisał(a):
ba, nawet event organizował z cyklu "kto zapieprzy więcej moba z landa, co by było pusto" :P tak o na złość, bo to daje dzikie, gówniarskie poczucie spełnienia :twisted:

:mrgreen: nie podpowiadaj im ;)

PS. wszystkiego najlepszego Level :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 12:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
omfg! level! i ty ich popierasz? bronisz? i to, że wyprowadzą moba z LA to jest OK? Ja bym nic innego nie zrobił tylko do suppa pisał w tej sprawie, a poza tym jeśli wyprowadzą moba poza LA to i tak jeśli ktoś je znajdzie i ubije to podatek trafi gdzie ma trafić - a hunter będzie myślał, że to dziki spawn ;) i to, że ma w sumie wyłączność do huncenia tego wyprowadzonego spawnu może jedynie spowodować to, że to on trafi atha ;) ... ja Twoich słów level nie popieram mimo wszystko, a po tym co wypisują niektórzy amerykańce stali się dla mnie jedynie zerami, świniami takimi co spod siebie zżerają... i ja na Twoim miejscu nie liczyłbym, że taki star będzie twoim sponsorem kiedyś ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 12:34 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

Gratulowac nie gratulowac sam nie wiem ,Shoti liczy sie ze wytrwales w osiagneciu celu , oraz wygrana.
co do Star do jest dosc zarozumialy facet z duza kasa,ale chyba to nie wszystko co sie liczy w zyciu.
off topic
Najlepiej takie osoby ignorowac ,nawet jak rzucaja wyzwiskami i robic scriny , i naprawde wysylac do Mindarka ( jest odpowiedni punkt w Eula ), az do oficjalnych przeprosin -byl taki przypadek osoba musiala przeprosic , kazda taka "akcje " Star lub kogo innego tylko zapisac nie odpowiadac chamsko , tylko rzeczowo i wysylac do Mindarka ,a jakby to nie pomoglo i Mindark nie zareagowal , to zrobic temat na EF.com , wkleic fotki i bez zbednych komentarzy oficjalnie sie zapytac poprzec cytowanie odpowiednich punktow z regulaminu Mindarka czy jakas osoba moze wyzywac lub ponizac innych ,czy regulamin dla wszystkich jest rowny.- pisze to tutaj dla wszystkich , naprawde uwazam ze chamstwo nawet w grze trzeba tepic , ja osobiscie tak uwazam i to stosuje w tej grze .

Co do wyciagania moba za obszar to nie pomaga bo jak mob jest przypisany do danego landu ( oprocz tego to jest mob unikalny) to i tak zaliczy % z loota dla uzytkownika DNA - tak to kiedys ktos na Ef.com opisal ( teraz nie wiem jak jest ) problem by byl jakby ciagle sciagali pod wiezyczki ,ale dlugo by nie pociagneli -nuda.

jeszcze raz wszystkiego dobrego .

ale ja tego nie bede zabijal ,chyba ze mi ktos da min gun z 200 dmg , 1 sek relod i ekonomie na pozimie chociaz mk2 :P

JC

p.s. Mutak ,zle zrozumiales Levela ,Level nigdy nie liczyl na sponsora ani nigdy nie byl w tej grze lizusem kogokolwiek , Level opisuje to co wie o innych ,a wie o wielu graczach duzo . temat o "innych" zamykamy , bo to jest temat gratulacji dla Shotiego :P

Ostatnio edytowany przez JC Krakow 04 Lip 2010, 12:54, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 12:50 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):
omfg! level! i ty ich popierasz? bronisz? i to, że wyprowadzą moba z LA to jest OK? Ja bym nic innego nie zrobił tylko do suppa pisał w tej sprawie, a poza tym jeśli wyprowadzą moba poza LA to i tak jeśli ktoś je znajdzie i ubije to podatek trafi gdzie ma trafić - a hunter będzie myślał, że to dziki spawn ;) i to, że ma w sumie wyłączność do huncenia tego wyprowadzonego spawnu może jedynie spowodować to, że to on trafi atha ;) ... ja Twoich słów level nie popieram mimo wszystko, a po tym co wypisują niektórzy amerykańce stali się dla mnie jedynie zerami, świniami takimi co spod siebie zżerają... i ja na Twoim miejscu nie liczyłbym, że taki star będzie twoim sponsorem kiedyś ;)

kolejny, który kompletnie nie rozumie motywu :P ehh
to nie chamstwo, tylko dobra zabawa. Co złego w takim motywie jak zapieprzenie all mobów tak o na jakiś czas ?:P Zrobienie komuś "psikusa" tego typu raczej za wiele szkód nie narobi.

to jest wirtualna rzeczywistość a nie real life. Dobrze jest umieć oddzielić te 2 sfery. Chamstwo - nie dopuszczać i w pełni się zgadzam, ale to co robi Star raczej bym tego tak nie nazwał, bo gość zna granice i głupi nie jest, kulturę też ma.

poza tym, XII, jeżeli mob jest poza landem, to podatek nie działa. Podatek działa tylko i wyłącznie ma mobach w obszarze landu, czyli jeżeli wyprowadzą moba gdzieś hen poza land i ubiją, to podatek nie trafia do nikogo, ewentualnie do właściciela landa, na którego mob został zaprowadzony :) tak to działało przynajmniej kiedyś.
edit: Thx JC za sprostowanie, jeżeli tak serio jest, to tym bardziej wyprowadznie komuś moba poza land, niczego złego nie zrobi :)

Ja sam gorsze rzeczy robiłem...w dodatku niezgodne z EULA, jak np stworzenie ewentu na landzie na pare godzin tylko dla mnie, aby nikt nie wpieprzał mi sie w loot i respawn i to też jest kolejny pomysł, jak komuś w godzinach szczytu spieprzyć "dochód" z landa:P

Do JIIIS - dzięki za życzenia :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 12:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
zabawa, zabawÄ…, a gul im fika heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 17:04 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Gratulacje :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2010, 20:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
level podatek zawsze jest naliczony za moba który zrespamował się na danym LA nawet jeśli znajduje się za tym landem podczas ubijania - potwierdzone w 100% przez support ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 07:51 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Graty Shoti, podglądałem publiczną część procesu zbierania elementów DNA i jak widać po efekcie bardzo dobrze że się nie poddałeś w trudnym momencie. Brawo!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 10:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Level napisał(a):
ps. Star to facet...i to u niego normalna reakcja a nie wyzwiska :) kompletnie nie zczaiłeś, że ten gość ma fun z "wyzywania" ciebie, gadania iż dokopie na pvp + bojkot moba :wink: (...)

Ba...ja sie nawet nie zdziwię, jak dla fun zapieprzą ci all moby z landa gdzies hen poza teren :D i robią to tylko pod fun, nie z zawiści, bo to nie polacy panie shoti, tylko amerykanie :) zbyt poważnie chyba traktujesz jego reakcję 8)

A tobie chyba ta fascynacja amerykanami przeslania fakt, ze takie zachowanie motywowane bedzie wlasnie glownie zawiscia i zloscia :P A wyzywanie? przeciez to maksymalnie zalosne i niedojrzale zachowanie ;) Chyba, ze to sa jakies wyzwiska pisane pol zartem, pol serio i to widac - musialabym je zobaczyc :P
Ogolem to zgadzam sie z JC - chamstwo trzeba tepic,a nie sie nim fascynowac. A zanim sie zrobi jedna 'psote', pomyslec, jakbys sie czul, gdyby tobie ktos taka zrobil.

Shoti,gratuluje zebrania DNA i przede wszystkim 'pokazania' zarozumialcom! ;) Teraz tylko dobrze je wykorzystaj i mocno rozreklamuj land. Ja bym dawala nagrody za polowania grupowe, bo solo zdolni sa na proty polowac prawie tylko uberzy typu Star.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 10:35 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Graciochy shoti!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 10:56 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Elanor napisał(a):
Level napisał(a):
ps. Star to facet...i to u niego normalna reakcja a nie wyzwiska :) kompletnie nie zczaiłeś, że ten gość ma fun z "wyzywania" ciebie, gadania iż dokopie na pvp + bojkot moba :wink: (...)

A tobie chyba ta fascynacja amerykanami przeslania fakt, ze takie zachowanie motywowane bedzie wlasnie glownie zawiscia i zloscia :P A wyzywanie? przeciez to maksymalnie zalosne i niedojrzale zachowanie ;) Chyba, ze to sa jakies wyzwiska pisane pol zartem, pol serio i to widac - musialabym je zobaczyc :P
Ogolem to zgadzam sie z JC - chamstwo trzeba tepic,a nie sie nim fascynowac. A zanim sie zrobi jedna 'psote', pomyslec, jakbys sie czul, gdyby tobie ktos taka zrobil.

Shoti,gratuluje zebrania DNA i przede wszystkim 'pokazania' zarozumialcom! ;) Teraz tylko dobrze je wykorzystaj i mocno rozreklamuj land. Ja bym dawala nagrody za polowania grupowe, bo solo zdolni sa na proty polowac prawie tylko uberzy typu Star.

tak samo jak XII, kompletnie nie zrozumiałaś mojego posta. Mówię to co wiem o Star. Nie fascynuję się amerykanami swoją drogą. Więcej pisać nie będę, bo widzę, że nie dość, że nie warto, to na dodatek brak zrozumienia. Ela, nie znamy się dobrze i nie wiem na jakiej podstawie masz te wnioski.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 13:53 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Na EF dziecinada :P .
Star to cham, prostak i zazdrośnik, nie ma znaczenia czy to Amerykanin czy Polak.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:08 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Dokładnie, ten Star to zwykły zazdrosny burak. Nie wiem czy bogaty czy nie bardzo, ale burak.

Gratulacje za DNA, a największe za utarcie nosa tym wszyskim zasranym uberom !

Dobra robota ! Niech to będzie twój "moneymaker"

Pozdrawiam.

PS:

EF to maksymalne kółko wzajemnej adoracji, niedobrze się robi czytając. Niektórzy uważają, że ta gra dosłownie do nich należy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Czytalam przez jakies 2 godziny EF i z tego, co zdazylam wywnioskowac, Shoti podpadl paroma rzeczami, inni podpadli paroma, ponadto duzo bylo niezrozumienia i niecierpliwosci w tych trade'ach. A ponizszy tekst chyba najciekawiej podsumowuje wszystko :P
Cytuj:
I'm not gonna comment on shoti here, but the hilarious part in all of this is that all this bs started with jenna star mercury accusing HIM of being manipulative, lying and full of shit. It seems to me shoti has picked up a few of Jenna's tricks, and found out how to make good deals on the expenses of the people around him. Now the natural next step will be to make his own society full of rich lesser intelligent people that he can regularly exploit in similar deals and make a real life living from Entropia.

Slowem, nikt nie jest calkowicie bez winy - tak mi sie wydaje. Ale zagrywka mojo z tym edytowaniem aukcji, zadaniem calutkiej kasy w pare minut po aukcji i zerem prob porozumienia moze powodowac ''opad witek''..

@ Level
Cytuj:
robią to tylko pod fun, nie z zawiści, bo to nie polacy panie shoti, tylko amerykanie

To jest juz dla mnie oznaka fascynacji, a przynajmniej ogrooomnej sympatii (a to sprawia, ze latwiej tez interpretowac ich postepowanie zgodnie ze swoimi przekonaniami i ignorowac argumenty im przeczace). Uwazasz ich za jakichs nadludzi. Kazdy amerykanin jest juz wolny od niskich pobudek, za to Polak ich pelny? To juz przypomina twierdzenia 'kazdy Cygan to zlodziej'', ''kazdy Rosjanin to pijak'', ''kazdy x to y'. Ja w takie rzeczy po prostu nie wierze. Stanowczo zbyt czarno-bialy pkt widzenia.

Ostatnio edytowany przez Elanor, 05 Lip 2010, 15:51, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:50 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Elanor napisał(a):
@ Level
Cytuj:
robią to tylko pod fun, nie z zawiści, bo to nie polacy panie shoti, tylko amerykanie

To jest oznaka fascynacji. Uwazasz ich za jakichs nadludzi. Kazdy amerykanin jest juz wolny od niskich pobudek, za to Polak ich pelny? Stanowczo zbyt czarno-bialy pkt widzenia :P

To już sobie sama dorabiasz elanor, dopisując mi nieprawdziwe cechy, zupełnie nie mające oparcia o rzeczywistość i to co uważam.
Może dla ciebie oznaka fascynacji, lecz dla mnie tylko zwrócenie uwagi na pewien fakt, z resztą, swoimi dzisiejszymi atakami na mnie potwierdzasz moje słowa.
Przykro mi, patrząc na twoje nastawienie, gnijcie dalej na tym forum, without me :) Szkoda czasu na taki toksycyzm, durne analizy i wścibskość + zuchwałe i lekkomyślne opinie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Ale dlaczego to jest ''fakt''? Mam rozumiec, ze nigdy w zyciu nie spotkales zawistnego Amerykanina/zyczliwego Polaka, czy jak..? ;)

Poza tym rozwinelam swoj poprzedni post.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Level napisał(a):
gnijcie dalej na tym forum, without me :) Szkoda czasu na taki toksycyzm, durne analizy i wścibskość + zuchwałe i lekkomyślne opinie.

Stawiam kilogram ziemniaków, że najpóźniej za dwa tygodnie wrócisz - jesteś jak bumerang Lev :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:55 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Level zaraz tu odpisze, o jakich 2 tyg mówisz Sivy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 15:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Elanor napisał(a):
Ale dlaczego to jest ''fakt''? Mam rozumiec, ze nigdy w zyciu nie spotkales zawistnego Amerykanina/zyczliwego Polaka, czy jak..? ;)

Poza tym rozwinelam swoj poprzedni post.

nie mam czasu na flejm z tobÄ…, bo braknie mi zycia a i tak by siÄ™ to nie skonczylo.

rozwinelas posta i nie mam co wiecej odpisac, przeczytaj moj raz jeszcze i daj mi spokoj ze swoimi durnymi kompletnie nieprawdziwymi analizami, szytymi na wlasna miare.

Sivy napisał(a):
Level napisał(a):
gnijcie dalej na tym forum, without me :) Szkoda czasu na taki toksycyzm, durne analizy i wścibskość + zuchwałe i lekkomyślne opinie.

Stawiam kilogram ziemniaków, że najpóźniej za dwa tygodnie wrócisz - jesteś jak bumerang Lev :lol:

nie Sivy, nie wrócę, bo nie mam do czego ani do kogo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 16:12 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
CvX! napisał(a):
Level zaraz tu odpisze, o jakich 2 tyg mówisz Sivy :P

Punkt dla Ciebie :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 17:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Dla mnie to nie flame, ale nazywaj sobie jak chcesz :P Bo z mojej strony nie pojawilo sie zadne wyzwisko, pytam tylko, dlaczego amerykanie sa tacy super ;)

PS Skad ja wiedzialam,ze urwiesz temat od razu ;>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 18:27 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Elcia nie drąż tematu bo trolujesz, Nigdzie nie pisał o fascynacji której się tak zażarcie uchwyciłaś - naprawdę przeczytaj jego pierwszy post jeszcze jeden raz może dojrzysz o czym pisał.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 19:13 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 120
Nick w grze: Olga WITCH Aksolta
Gratulacje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 19:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ciekawe ile sztuk uda się zrobić

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 20:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
No dobra was, ale ja tylko chcialabym wiedziec, dlaczego amerykanie nie moga robic niczego z zawisci.
Chyba, ze chodzilo o pare konkretnych osob, ktore on dobrze zna. Ale text wskazuje ogolem na amerykanow

A poza tym z tego co wyczytalam to ten bojkot to wcale nie jest zabawa, tylko celowe 'psucie' terenu i to na dluzsza mete - wszystko dlatego, ze Star obrazil sie o pma 'you fail'' po utworzeniu DNA ;P I teraz chce pokazac, ze on nigdy nie fail :D

Swoja droga shoti, lepiej probuj to jakos zalagodzic - o ile sie da (ale mysle, ze cos sie da zrobic zawsze ;)), bo to jest duza czesc potencjalnych klientow, ktorzy w dodatku zastraszaja innych, zeby na twoje proty nie polowali. Chociaz ja bym - po grozbie Star, ze bedzie pkowal kazdego,kto to zrobi - specjalnie poszla na te proterony :P Zeby wlasnie nie myslal, ze moze mi rozkazywac. Ale na dluzsza mete lepiej dojsc z nimi do porozumienia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 21:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
powiem tylko tyle, że jak znam Star i ten typ "ludzi" (americans), shoti nie dojdzie z nim do porozumienia, chyba, że pokaże mu "kto jest lepszy". Tak więc ela...wsadź sobie te rady, one nie działają w przypadku wielu facetów 8) Shoti nie ma "stylu" tak jak neomaven i inni zachodni gracze. Jest szarym polakiem dla nich, który bez własnego cool stylu, "nie ma prawa" do sukcesu. Tak podchodzą w dużym skrócie, a jak raz wyrobią sobie opinię, to bardzo rzadko zmieniają.

pierwszej części nie skomentuję...bo dopiero teraz zaczęłaś dostrzegać meritum mojego posta. czyli:
"Chyba, ze chodzilo o pare konkretnych osob, ktore on dobrze zna."

widzę Star nieźle wkur... jest :P no to panie shoti...powodzenia, ja się ulatniam bo współczuję :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 22:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
jak ktos ma jeszcze watpliwosci jakim Star jest plastikowym k...em to przypomne taki mining event zorganizowany przez Star, malo popularny byl, wiec akurat zachowanie Star przeszlo prawie niezauwazone

chodzilo o zdobycie jak najwiecej claimow przez miesiac na jednym LA, nie wiem, czy to LA Star, czy M2S, to akurat nie wazne, event skonczyl sie 31-10-2009, a nagrody zostaly rozdane... dopiero za okolo miesiac, w miedzyczasie Star nie raczyl sie odzywac do uczestnikow, nie odpisywal na PM, a na hunt daspow mial czas, jezeli nawet pozyczal komus avka to ten ktos mogl odpisac kiedy zwyciezcy moga spodziewac sie nagrod, czy inaczej to rozwiazac, ale nie, po co, dodatkowo pisal tez na EF w innych watkach oprocz watku z konkursem, wiec raczej nikomu avka nie pozyczyl, pozniej oczywiscie krecil na forum, ze byl w podrozy, etc. etc., ze wysylal PM na forum, oczywiscie sciemnial, bo slyszalem od tych uczestnikow, ktorych znam, ze nic nie doszlo, a konkurs wygral... Polak :)

tu np. mozna zobaczyc jak sam sfrustrowany zwyciezca odwalil cala robote za Star i sam przygotowal wyniki konkursu
http://www.entropiaforum.com/forums/eve ... ost2175865

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 22:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
trudno, żeby chciało mu sie ruszac, jak widocznie widząc, że wygrał polak to na dodatek zebranie wyników trochę czasu by mu zajęło. po prostu odechciało mu się i tyle lub faktycznie nie mial czasu

i nie, nie bronie go. Po prostu co wiem to piszę, a tworzy się taka nagonka zamiast zostawić sprawę miedzy shotim a star, to ich sprawa, nie nasza. Liczę, że panowie trochę się ze sobą pobawią i dadzą spokój na dłuższą metę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 23:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level, jezeli ktos robi konkurs, z mysla, zeby na tym pewnie zarobic (tax z landa), to przepraszam, ale jak jest sie w porzadku co do uczestnikow gry to tak sie nie robi jak to zrobil Star :) nie wazne ile pozniej trzeba poswiecic czasu na domkniecie eventu i czy sie dobrze wyszlo na jego organizacji, ale do tego trzeba miec inna klase niz Star, taka jest moja opinia, tyle ode mnie, zeby nie ciagnac tego w nieskonczonosc ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2010, 23:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
luz. nie mówię przecież, że star to super facet i nie wiadomo kto,a jego postępowanie zasługuje na order. nic z tych rzeczy. Tylko po prostu nie dorabiajmy komuś większych rogów niż w rzeczywistości ma (a każdy z nas ma jakieś)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2010, 01:22 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
elka, wku.r.w.i.a.s.z mnie po malu, ale sukcesywnie.... Twoje -"widzimisie, wydaje mi sie, mysle, itd, ma sie nijak, do rzeczywsitosci, do realiow, do Levela, do huntu, miningu, itp"
odpuść, nie staraj sie byc w grze nie bedac w niej, pamietamy cie (w wiekszosci), ale kazdy kolejny post na temat gry budzi smiech, a osobiste "wycieczki" ocby w strone leva maja z gra tyle wspolnego, co krewetka z ostryga....
btw
shoti graty wielkie, sry za nie na temat :)
a innymi sie przejmowac nie nalezy, innym uj na grob, hoghw
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2010, 04:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Gratki, gratki!!!
Star pozostało jedynie odkryc DNA Dzdzownotrona :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2010, 07:52 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 91
Nick w grze: Marcin Huger Żmudzin
Hmm pare dni mnie nie bylo,a tu takie rewolucje :D .Graty i jeszcze raz graty Shoti :brawo:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2010, 00:42 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
a nie powinno byc teraz - Panie Shoti ? :P hyhyhy
uber to uber, czy to sprzet i skille, czy to land i mob.....
Shoti, dalaczyles do grona uberow jakis czas temu, protkiem tylko potwierdziles "stan posiadania", czapki z glow Panowie :) i wiesz, ze Mutas piszac o MA, bedzie pisal tez o Tobie od tej pory ? :mrgreen:
a tak powaznie, gratulacje szczere :)
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2010, 08:12 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
oj marta :D MA nie ma nic wspólnego z normalnymi graczami ;) więc jeśli będę pisał o MA to nie będzie to o graczach, tylko o MA :) ankoholiku jeden! mniej pij więcej myśl! :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 07:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
gz shoti :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 13:06 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Panowie i Panie, żaden ze mnie uber (150 hp + nemesis + unL Mina...lol ). Ja w sumie to z entropią już mialem koniec. wszytko sie bierze z tego ,że komuś zawsze trezba coś udowodnić.
I tak :
- jakieś dwa lata temy jak sie wyprzedawałem ze wszystkiego zostałem scamnięty na wsyztskie moje gratki. To pierwsza rzecz która spowodowała ,że tu jestem i udało sie pokazać "od zera do towera". Gdyby nie ten scam już bym dawno nie grał :), ale jak sie w człowieku po czymś takim zagotuje to ma pare :)

- potem konkurs filmowy (nagroda za rozbawienie jury, landu nie wygrałem ), ale tak czy siak go dorwałem, jak były niskie ceny podczas aukcji CP i cała zjednoczona kasa EU była tam kierowana. Mój zakup od MA przeszedł prawie niezaoważony. Land to Land, nie tak to inaczej...chciałem kamerą i wysiłkiem nie wyszło, musiałem kupić.

- proteron tez nie był na serio na poczatku. Zaczeło sie jako próba upłynnienia paru itemków (trade za DNA partsy, chciałem potem wszystko pchnąc komuś najbardziej zawansowanemu w tworzeniu). Ale w międzyczasie doznałem tyle chamstwa i nienawiści głownie od star i skippiego ,że od pewnego momentu to już sie zrobila sprawa honoru.

Co do protka jeszcze...mam za soba ok 150 tradeów z różnymi osobami. Tylko z DocEx Rayem, Mojorisin i Marijuaną miałem wałki wiec statystycznie to nie wygląda tak źle (2% całości) z handlu RL wiem ,że na 100 klientów zawsze sie trafi jeden "nawiedzony"

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 13:10 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Proszę się tutaj jeszcze wyspowiadać kiedy trafi protek na landa i będziemy mogli oficjalnie zakończyć gratulowanie połączone z dzikim spamem :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 13:12 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
czekam pare dni na zwolnienie slotów na DNA po exarosaurach. I jeszcze drobne konsultacje co do maturity, ale myśle że do końca tygodnia bedie postawiony.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 14:13 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Woooohooooo! Entropiauniverse.pl Opalo Hunt!

:lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 21:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ja myślę, że Star to Polak, który się ufarbował i udaje amerykańskiego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2010, 22:52 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
coover napisał(a):
ja myślę, że Star to Polak, który się ufarbował i udaje amerykańskiego

taaa... niby o kimś innym, ale mnie jakoś swędzi... duży palec u prawej nogi...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2010, 07:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
a ja myślę, że star to jakiś szczeniak :D albo stary koleś z mózgiem szczeniaka bo polakiem to on raczej nie jest, wydaje się mieć styl amerykański ;) polak jest bardziej ustabilizowany pod względem wyzwalania emocji... a poza tym po co poruszać tematy kretynów :) ?? Nie zniżajmy się do ich poziomu! :P

TY coov a TY przypadkiem nie masz faz nabijania licznika postów tak od czasu do czasu ? :) spamujesz i spamujesz... :D spamer jeden ! ...a ja miałem plan by Cię prześcignąć :P ale jak będziesz tak spamował to ja nie mam szans na to lol sfinia!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2010, 19:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Martre napisał(a):
a osobiste "wycieczki" ocby w strone leva maja z gra tyle wspolnego, co krewetka z ostryga....
Martre

Mylisz sie, nie mam nic do osoby levela. Najwyzej do niektorych jego stwierdzen.

Sorry level,ale to 'meritum postu'' sie kupy nie trzyma, bo skoro chodzilo o osoby, ktore dobrze znasz, to czemu uzasadnienie 'bo to amerykanie,a nie polacy''? Przeciez narodowosc nie ma nic do cech charakteru..prawda? A moze jednak ma?

Denerwuja mnie takie uwagi nt. Polakow, czy innych narodow, bo imho sa krzywdzace i niesprawiedliwe.

Co do tematu, to fajnie widziec taka 'solidarnosc''.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2010, 13:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
XII napisał(a):
a ja myślę, że star to jakiś szczeniak :D albo stary koleś z mózgiem szczeniaka bo polakiem to on raczej nie jest, wydaje się mieć styl amerykański ;) polak jest bardziej ustabilizowany pod względem wyzwalania emocji... a poza tym po co poruszać tematy kretynów :) ?? Nie zniżajmy się do ich poziomu! :P

TY coov a TY przypadkiem nie masz faz nabijania licznika postów tak od czasu do czasu ? :) spamujesz i spamujesz... :D spamer jeden ! ...a ja miałem plan by Cię prześcignąć :P ale jak będziesz tak spamował to ja nie mam szans na to lol sfinia!

taaaa zwłaszcza tą powściągliwością w wyrażaniu emocji mnie przekonałeś :P

"Polak" to przenośnia, może być każdy inny napływowy

ja? nabijać? nigdy w życiu :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2010, 09:13 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 106
Society: entropiaforum
Nick w grze: Gery
Chociaż już kilka dni minęło od czasu zdobycia DNA, to i ja chcę się przyłączyć do gratulacji :)

Graty Shoti :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lip 2010, 16:29 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Też chce pogratulować :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lip 2010, 18:39 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
Absolutnie graty się należą :)

Miło widzieć jak kolega Shoti namieszał amerykańcom

Samych tłustych protków na landzie życze!

Pozdro
Symu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 22:48 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
protek już na landzie...OLA #54 cords 212 456

Na razie same stalkery, ale maturity odlockowane wiec za 2-3 tygodnie powinny już same youngi biegać :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2010, 20:19 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
No to lux ;) musze opalo dalej cisnąć :D za rok bede gotowy do boju ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2010, 15:10 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Na Landzie juz same youngi i mature. Za Najlepszego Hofa do końca miesiaca płace 4K peds. Za drugiego najlepszego 1k peds. zapraszam!!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2010, 15:25 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
shoti napisał(a):
Na Landzie juz same youngi i mature. Za Najlepszego Hofa do końca miesiaca płace 4K peds. Za drugiego najlepszego 1k peds. zapraszam!!!

żyła złota, co ? :) fajno, że chociaż jeden polak sie ustawił i wyciąga miesięcznie +10k usd/miech z tej gry 8) mnie sie nie udało...za młody zaczynałem :( eh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2010, 19:27 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
nie no lev 10k USD/miech to dosadnie przesadziłeś ;) ...myślę, że w najgorszym przypadku średnio powinno dać 300 ped na dzień w najlepszym przypadku średnio 700 ped na dzień to wszystko, a licząc średnio ze średnich ;) co daje 500 ped dziennie x30dni = 15k ped = 1,5k dolców na czysto na miesiąc, nie jest to 10k USD o których pisałeś ;) ale i to bardzo dobre, wręcz genialne ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2010, 20:01 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
przeszacowałem widocznie :oops: dzięk za sprostowanie, ale i tak, super, biorąc pod uwagę, ze teraz prawie nie musi w to czasu pakować + stawka dolara i możliwość odkładania i reinwestycj, a gdyby jeszcze land był wart więcej albo tyle samo co koszt kupna + dna to huh, żyć nie umierać :shock: some day...I will join U land owners ! some day... 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2010, 20:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
myślę, że LA z protkiem na dzień dzisiejszy jest bezcenny ;) czyli kto ile da tyle jest wart :D spokojnie można wołać myślę 1M PED - jak będzie później? - się okaże.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2010, 08:47 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Level napisał(a):
przeszacowałem widocznie :oops: dzięk za sprostowanie, ale i tak, super, biorąc pod uwagę, ze teraz prawie nie musi w to czasu pakować + stawka dolara i możliwość odkładania i reinwestycj, a gdyby jeszcze land był wart więcej albo tyle samo co koszt kupna + dna to huh, żyć nie umierać :shock: some day...I will join U land owners ! some day... 8)

...po raz pierwszy od kiedy jestem na tym forum w ostatnim zdaniu levela zauważyłem OPTYMIZM!!! :shock:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2010, 19:24 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 91
Nick w grze: Marcin Huger Żmudzin
No coz Shoti,jak to mowia:Sky's fallin !!!! :crazy: :crazy:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2010, 00:58 
Inept
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 122
Society: ef.pl
Nick w grze: Azriel Angel Doe
Gratz Shoti!!!! :wink: Dobrze wiedzieć że starym znajomym się powodzi!!! :mrgreen:
Ja zalogowałem tydzień temu się pierwszy raz od VU 7.0... Wiem. kupa czasu :oops: ... Postanowiłem wpłacać, a nie sweatować jak kiedyś, zupełnie inna gra!!! :D Przez tydzień wymaksowałem breer m3a, i cały czas na lekkim plusie (około 20 ped TT na rundkę) na huncie, (codziennie 4 rundki po 100 ped ammo na kurczakach...) myślę co dalej... Może jakiś Soc mnie adoptuje :wink: ...
A wy jak myślicie?
Co dalej?
(Kiedyś byłem w Kingsajz, byłem w Socu na saaaaamym początku.... :mrgreen: Później licencjat, itd... :cry: Może mi wybaczą i przyjmą syna marnotrawnego... :lol: )
Mam zamiar przejść na minning, ale chcę wymaksować skile hunt żeby mnie byle argo nie przegonił w Pireneje...
Pozdrawiam!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2010, 11:10 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Azriel napisał(a):
(Kiedyś byłem w Kingsajz, byłem w Socu na saaaaamym początku.... :mrgreen: Później licencjat, itd... :cry: Może mi wybaczą i przyjmą syna marnotrawnego... :lol: )

wybacza ;)
wszyskim wybaczamy :mrgreen:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: