Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 18:14 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2007
HP: 93
Society: Painful Luck
Nick w grze: Czosnus
Tak jak w temacie chciałbym sie dowiedzieć od bardziej doświadczonych graczy niż ja co jest bardziej opłacalne:PZ góry dzięki :)

Ostatnio edytowany przez Lenda, 17 Gru 2007, 18:23, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 18:17 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Najbardziej opłacalny jest import lodu na grenladie.

Moze tak bardziej konkretne pytanie? ... handel jest oplacalny o reszcie decyduje zbyt duzo czynnikow.

Pozdrawiam.

Profil Offline
PostWysłany: 17 Gru 2007, 18:41 
towarzysz obywatel chciał zapytać...na czym mniej straci/więcej zyska

nie podam ciągu skillowania i uwag na ten temat...bo nikt tego nie chce
powiem tyle: nie ma różnicy...kwestia co lubisz, czy reload 1.5-2.0 czy reload 1.1-1.5, lwt czy blp

Level.

Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 18:45 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Polecam skillowac hg ze wzgledu na szerszy wybow broni L. Szczegolnie chodzi mi o laser hg bo tu juz na 15 lvlu mamy korssa, najbardziej ekonomiczna w tym momencie bron z przyzwoitym dmg/sec. Zreszta jedyna roznica miedzy riflami i handgunami to skille "rifle" i "handgun" wiec jesli w pewnym momencie decydujemy sie na zmiane klasy broni to jedynym skillem ktory musimy kupic jest wlasnie "rifle" lub "handgun". ( no w sumie jest jeszcze rozroznienie czy laser czy blp ale te skille sa tanie, szczegolnie lwt, wiec tez nie ma problemu).

Profil Offline
PostWysłany: 17 Gru 2007, 18:57 
kilka nieścisłości w wypowiedzi powyżej
LWT skill cenę ma 900-1000% czyli prawie za darmo
BLP skill cenę ma na dziś ponad 1800%

różnica spora...

a szczerze? każdy się doczepił KorssaH400 i poleca ten pistol bo w sumie od tego pistola zaczął się limited system i ludziom utrwaliło się w głowach: ooo skilluj do 15 lvl w handgun i będziesz fajny...
mnie to powoli zaczyna denerwować, forum się prosi o kolejny dłuuugi poradnik, który objaśni zagadnienia typu: dlaczego H400 i to wkurzające różne TT...skoro mogę za 125% mieć m4a o takim samym dmg, prawie takim samym eco, tylko reload 1.6sec...
dojdzie wam jeszcze GeoTrek H40 Brody tylko z dostępnością jest jak na razie ciężko
co dalej? AL15 za 140% czy Scrof za 150%...a może H41Mina za 145% ?

Level.

Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 20:17 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
Level:
1) prawie to jest różnica 0,06 peca razy ileś milionów strzałów to... lubisz liczyć sobie policz
2) damage na sekundę tu już nie ma prawie tu jest kosmos.
Nie wiem co ci jest a już któryś raz piszesz że korss jest do bani. Mam dla Ciebie rade zamiast pisać dziesiątki postów zacznij grać i posługiwać się korssem tak jak robi bardzo dużo ludzi, a bardzo prawdopodobne jest że twoje nastawienie do gry się zmieni.

pozdrawiam

Profil E-mail Offline
PostWysłany: 17 Gru 2007, 20:33 
Cytuj:
zacznij grać i posługiwać się korssem

może nie siedzę tyle co Wh1ist na korssie (nie zwariowałem i swoje życie też cenię na tyle, by nie spędzać dzień w dzień minimum 12h na strzelaniu w wirtualu...)...ale swoje przerobiłem i WIEM, że on jest ZA SŁABY na wiele mobów, tak więc z takim textem to ode mnie WARA panie kolego a wyniki nie dają dobrych profitów, na fefoidach po przerobieniu 60k ped ammo byłem na - 4k ped total...mimo lootowanych korsów, to przykład

Level.

Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 21:23 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
Bierz co lubisz. wybierasz korssa i po 3-4h strzelania odpada Ci reka, albo karabin i masz zabawy na nieco wiecej. Pistol mniejszy zasieg - czyli jak masz problemy ze wzrokiem to bedzie lepszy.

Swoja jednak droga - korss to rzeczywiscie tragedia nawet z a106. marne dmg/sec wiec najlepiej jak wskoczy Ci max do czegos lepszego to korssa szybko wywal :) (to oczywiscie przyjacielska rada - jesli nie chcesz tak jak wielu wielu polakow miec fajny skill i korssa w reku. bez zmiany na lepsza bron pozostanie Ci niestety tylko zludzenie o tym, ze w grze sa lepsze moby niz feffy czy argo)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 21:24 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
Nigdzie nie napisałem że jest to bron na WSZYSTKIE moby. Jeżeli korss jest za słaby to tym bardziej nie rozumiem polecania ludziom M4? Powtórzę raz jeszcze i nie jest to tylko moja opinia korss jest NAJLEPSZĄ bronią dla nisko i średnio wyskillowanych graczy, a zakres mobów jakie można samemu tępić tą bronią jest bardzo duży.

pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 21:50 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ostatnio chodzi mo po głowie przesiadka na ep40, skili 3.5k hg wiec gówniany ale mam to w dungu, wkurza mnie to płacenie 155% co chwile. Jakąś opinie i wyliczenie chętnie usłyszę przed dokonaniem decyzji.

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 21:54 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
korsem spoko mozna walic we 2 hoogsy i nawet sporo osób tak robi. imo ten gunik jest naprawde b. dobry, mimo jak niektórzy piszą o marnym dmg heh, coż z tego że są dostpępne guny po 80 dmg szczególnie blp jak mają taki decay że ho ho no i znacznie wiecej % trza za nie zapłacic. osobiście dla funa wale svempa x1 np ale zasadniczo na codziennym wyposażeniu k400 jest the best.

dla morta, o ile mnie pamięć nie myli przedstawię taką statystyke, k400+a105 kill trox guard o 6 shotów mniej niż ewe45 hunter+a105, ha ok 5.0. to mówi samo za siebie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 22:00 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
Mort - zdecydowanie słaby pomysł;)

a tu policz sobie na potwierdzenie: http://www.entropiatools.com/avgdmgpec.php

pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Gru 2007, 22:06 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2007
HP: 93
Society: Painful Luck
Nick w grze: Czosnus
Hehe dziękuje wszystkim za takie zainteresowanie i za dobre(mam nadzieje:P) porady:)

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości

Panel
Skocz do: