Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2007, 23:29 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Society: ChzF
Nick w grze: Jason aka Wild Rose
http://www.entropiaforum.com/forums/ser ... kam-2.html

Co można zrobić w eu mając tablecik ;p
Imo zajefajne :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2007, 23:38 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:07, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Gru 2007, 08:57 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Czekam na poradnik bo sam jestem ciekaw jak to działa i ile nas kosztuje taka głupotka :)
Taki make-up jest na stałe jeśli chcemy - czy się zużywa i znika po pewnym czasie ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Gru 2007, 09:06 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Świetny krok MindArk'u - nareszcie profesja nie bazująca na sztucznie nabitych skillach a na umiejętnościach gracza. Oby więcej takich.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Gru 2007, 09:46 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 120
Society: The Firm
ateush napisał(a):
Czekam na poradnik bo sam jestem ciekaw jak to działa i ile nas kosztuje taka głupotka :)
Taki make-up jest na stałe jeśli chcemy - czy się zużywa i znika po pewnym czasie ?

Z tego co wiem z entropiaforum to musisz kupić maskę (face mask 100, 135, 200 PED TT, chyba teraz ta najdroższa to po 500 PED jest sprzedawana przez kitten). Potem używając różnych beauty materiałów (szminki, tusze, podkłady itp.) tworzysz na masce wzorki (na twarzy swojej albo kogoś innego), jak już jesteś zadowolony to uploadujesz całą maskę (chyba za 5 pedów). Możesz ją wtedy założyć, ale maska się zużywa (nie wiem czy przy zakładaniu czy przy zdejmowaniu). Niestety condition limit jest aż 90%, czyli po kilku zdjęciach/założeniach makijażu masz do niczego nieprzydatną maskę o dużym TT (pewnie można do TT wrzucić :)) Ale jak założysz to możesz mieć dowolną ilość czasu na twarzy i się nie zużywa. Więcej na ten temat w linku z początku wątku.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości

Panel
Skocz do: