Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Paź 2007, 08:06 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Witam.

Interesują mnie dane dotyczące przyrostu skilla Riffle w zależności od wydanych pedów na ammo, decay ampa, decay riffla ze stanu zerowego lub prawie zerowego do ok 2,5k riffla.
Jeśli ktoś ma zanotowane tego typu dane to poproszę aby wysłać do mnie na PM.
Odrębną sprawą jest ta zależność na danym mobie dlatego dobrze jeśli jeszcze dostanę dane o mobach na których najwięcej ktoś huncił.

UWAGA: Jeśli jesteś NEWBIE i zamierzasz pójść drogą riffla to notuj ilośc przepalonego ammo (jest pewien kłopot w ocenie ilości przepalonego ammo ponieważ się je lootuje ale można sobie z tym poradzić sprawdzając co pewien czas inventory bo lootowane ammo "odkłada" się na oddzielny stosik), zużyty decay broni z podaniem typu, zużyty decay ampa z podaniem typu oraz stan początkowy skilli i po każdej rundzie.
Dane dotyczące skilli są wiarygodne jeśli nie będzie się używać innych broni ani profesji w trakcie poza rifflowaniem.

Skille do zanotowania:
Combat Reflex
Riffle
Weapon Handling
LWT
Courage
Dex
Perc
Inflict Range dmg
Anatomy (w tym przypadku lekko to jest zakłócone poprzez używanie fapa)

pozdrawiam

PS: Zachęcam nowych do przeprowadzenia takiej statystyki. Nawet mogę pomentorować na dobry początek i jakieś wyposażenie pożyczyć.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 183 gości

Panel
Skocz do: