Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 12:51 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 118
Society: Kingsajz
Nick w grze: Bulber Boo Zembula
przed pojsciem na polwanie postanowilem jak zwykle spradzic wartosc tt itemow. Sam nie wiem jak to sie stalo , ze wcislo mi sie accept i confirm nie rozpisujac sie nadmiernie wszystko poszlo w pi...dol :( do tt. za to mam okolo + 200ped na karcie lol
czuje sie jak... komletny duren. napisalem do supportu moze sie zlituja i zwroca mi to wszystko ponoc nadzieja jest matka glupich. no coz z ktorej strony na to nie patrzec jestem nim
oby ten moj wyczyn pozwolil pozostalym forumowiczom uniknac takiej sytuacji

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 12:59 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: Martre
szczerzze wspolczuje:/
sadze jednak, ze supp sie wypnie :evil:
pewnie beda mieli to gdzies :evil:
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 13:23 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
To zalezy :)

Jak wpłaciles grube tysiące $$ to nie bedzie probelmu ze zwrotem, ale jeżeli nie wpłaciles nic to za pewne "nic nie da sie zrobic" :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 13:44 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
jezeli sie ladnie poprosi to nie ma problemu ze zwrotem 1 itemu, wiecej mi sie nigdy nie tt`nelo, wiec nie wiem jak bedzie ze zwrotem calego inv ;p

edit: pojedyncze itemy typu armor, fap, bron powinni oddac z 0 ped tt, bo ich wartosc tt masz juz na karcie, ale woole, skory, ore itp to raczej juz przepadly.. obym sie mylil

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 14:16 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
tanich itemów raczej nie oddadzą (np a103), te droższe np ek2600 oddają

nie liczył bym zbytnio na pozytywny rozwój sytuacji, grzecznie poproś, raz czy dwa i czekaj... wiem na bank że inaczej traktują osoby które wpłacają (większa szansa że się zlitują nad toba) taka brutalna prawda...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 14:37 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HduchC napisał(a):
wiem na bank że inaczej traktują osoby które wpłacają (większa szansa że się zlitują nad toba) taka brutalna prawda...

Akurat tuz przed ta wpadka zlozylem depozyt (drugi) w niewielkiej wprawdzie kwocie ale jednak.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 14:48 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
Wspolczuje naprawde bo raz sam mialem prawie taki przypadek. liczac wartosc itemkow mialem jakie ~270ped i wcisnalem accept ale cudem sie w pore zorientowalem i nie wcisnalem confirm :) Strata bbylaby spora :) Niech MA ci pomoze i zwoca co maja do zwrocenia...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 19:22 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
auć... A nie prościej w pamięci policzyć? Albo jeśli już musisz mieć co do peca, to z kalkulatorem? No współczuję, mam nadzieję, że nie spuściłeś czegoś wartościowego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 19:48 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Rozmawiałem przy statku w PA z Emmą z MA. Powiedziała, że zwrócą :) . Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na na odpowiedź z supportu oraz zwrot itemków. Kurcze jeden nierozważny krok i tyle zachodu. Zamiast polować i walić globale rozsławiajac jedyny poprawny polityczne soc KINGSAJZ co chwila sprawdzam czy jest już odpowiedź :) Ciekawe ile to potrwa.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 136 gości

Panel
Skocz do: