Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 08:25 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Stryker się pochwalił ostatnio na EF, że wymaksował mod merca (teraz to chyba będzie tylko eventował lub fryzjerem zostanie ;)). Anyway, zobaczcie na screeen, w którym pojazuje staty na mod mercu:

http://www.entropiaforum.com/gallery/showimage.php?i=54459

Zwracam uwagę na zasięg 8)

Ciekawe czy maks. obrażenia też będzie można tak przebić?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 09:23 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
to nie bug... Stryker ma chyba najwyższe skille "range" w grze ... np LWT 20k+ a bronie hg/riffle ponad 10k

Starman ma 150 lvl na pistolecie :) widział z wask ktoś wyższy level w grze ? :P
(pewnie ma takie staty jak Stryker też)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 09:46 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
:shock: pieknie to wyglada :) nie powiem, miec unL pukawke ze statsami L... ale daje glowe ze mimo tego wszystkiego kolega uber traci wiecej niz przecietny n00b :) poza tym nawet gdyby byla mozliwosc wymaxowania zupelnie do maxa tz. zawsze max DMG ;) to i tak bylaby lipa z lootami ;) poprostu wraz ze wrostem skili (wiaze sie to ze zmniejszeniem kosztow) przesouwaja sie proporcje "skill (koszt) - loot" z postepowym zmniejszaniem luck'a dla danego avatara, "jednym slowem" jemu sie nie oplaca grac (huncic) na 100% ;) bo nie ma broni na ktorej moglby zarabiac, tj. z wiekszymi wymaganiami co do skila.

Pozdrawiam.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 15:16 
co do skilli strykera...chłopak nakupował chipów za kasę z profitów na impmk2...nothing special...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 15:51 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
lol a ja myślałem, że te wszystkie ubery maja wymaksowane bronie.
Osiągnięcie takich skilli dla zwykłego śmiertelnika jest praktycznie niemożliwe.

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 16:01 
nie wiem czy wielu uberów wymaxowało bronie, np Pham ma impmk2 na maxa, Proppen tez powinien mieć, Sklaman, Joda...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 19:08 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
coś śmierdzi, zasięg faktycznie jakiś kulawy.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 19:36 
nie wiem czy wiecie...ale scope albo laserek zwiększa zasięg...noobs:D, ewentualnie jakis bug albo co, nie wiem, chory jestem teraz to moge mieć różne zwidy

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 21:14 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
no chyba masz omamy, attach zwieksza owszem ale rzeczywiste jak i max jednocześnie, ufffffffffffffffffffff

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2006, 23:19 
to w takim razie jest ewidentny błąd w opisie broni, dzięki za uświadomienie, myślałem o tym ale się przekonałem teraz.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Gru 2006, 00:02 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
nice że uświadomiłem ale ampa chyba na opalo zakładałeś i rzecz jasne że automatycznie zwieksza real/max staty, nvm też mam podobne zaćmienia ;) mam tylko nadzieje że ewidentny błąd to nie wg. Twojego zdania sieczka MA tylko FAKE tej foty. pozdro.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 209 gości

Panel
Skocz do: