Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 17:26 
Weak
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 0
Z ciekawosci chcialem sie dowiedziec jak innym gracza sie ostatnio powodzi.
Co wieczor od miesiaca zabieralem na hunt 200 pedow ammo, na poczatku
wychodzilem srednio - 20% , ostatnio z dnia na dzien jednak ten minus zaczal
sie powiekszac, tak ze z ostatnich paru huntow wychodzilem na - 80%.

Podczas wszystkich polowan wylecial mi tylko kross 380 z kawalkiem tt , vigilante
gloves (M) , oprocz tego tylko pixi, gobliny, i inne smieci typu olejki, wool, kompletnie nic ciekawego. Zastanawiam sie czy i wam sypie takim co tu duzo pisac gownem... wczoraj juz mi sie to przejadlo bo granie zrobilo sie strasznie nudzace a wrecz meczace, ciagly co
najwyzej syf.... 1-2 lata temu pamietam ze gralo sie duzo duzo ciekawiej, na 800
ped przeznaczonych na hunt (oczywiscie to co zlotowalem dokladalem odrazu do puli) w miesiacu mialem kolo 10 esi, broni, chipow, fapow, zbroi. Teraz jak dla mnie jest jakas lipa, polowalem wiecej, na wiecej moobow, na wieksze mooby, i jestem tylko na wiekszy minus.

Pozdrawiam,
S.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 17:33 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
looty sa FANTASTYCZNE - tylko trzeba miec uklad z PE teraz EU ( jak niektorzy, nawet Polscy gracze )

ach jak masz jeszcze te vigilent gloves to kupie lub cos Ci dam innego , jezeli cos Ci sie przyda .

z powazanie JC

[ Dodano: Czw 07 Gru, 2006 17:34 ]
acha nie poluj kilka dni i zobacz sobie co sie dzieje

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 17:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Zrob sobie przerwe,tez mam ostatnio lipe ze ja nie moge :P na 1,5k ped przestrzelanych nawet globa rofl :P (rekord to 49,76 )
A co do ciekawych itemow.. nigdy za bardzo nie lecialy :D a to vu jeszcze za krotko trwa,zeby o nich mowic..chyba..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 18:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
A ja walnalem hofa, którego z radością teraz roztrwaniam :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 21:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
A ja powiem tak, wczoraj walnalem globa, ale potrzebowalem do tego okolo 500-600ped wystrzelanego ammo, dzisiaj poszliśmy z Beliarem pohuncic. I.... no wlasnie, zaliczylismy :twisted: umbro, troche faurcevixów, atroxy, Cornundacaudy, mocne berry, i nic, dosłownie, trafialismy jakies smieci raz na 8-9 zabitych mobów, Beliar nawet ubił w pojedynke atraxa guardiana- i nic, no loot. Z całego huntu uzbieralismy okolo 12 ped, kicha

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2006, 22:03 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
A ja dzisiaj miałem globala, 2 looty po ok. 45ped, i kilka serii lootów (nawet 10 pod rząd) ok. 5pedowych. Więc nie narzekam. 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 00:01 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Dark Brotherhood
Nick w grze: Basil Bas Soulstone
200 pedow to troche mało aby ocenia loot. Biorąc pod uwagę jak wygląda cały cykl lootowania proponuję wystrzlec/wyrąbac 50k pedów przez tydzień-dwa i wtedy podsumowac. Jak wiele razy powtarzano na niejednym forum - gra ma swoje cykle podobnie jak i każdy avatar, trzeba tylko troszkę pomyślec :-)

Powodzenia !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 01:25 
Weak
Dołączenie:
Październik 2006
Bas nie kazdy ma tyle czasu by z jakiegos gnata typu opalo przestrzelic 50K pedow w tydzien, pisalem o 200 ped co wieczor wiec suma w miesiacu nie mala wyszla. A chodzilo o to ze to jak przez pare godzin strzelania nie widzisz nic poza jakas tandeta to sie robi nudno.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 01:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Rzeczywiscie ostatnio cienko z lootami ;( Ale to roznie bywa, sa dołki i górki, jak komus nie idzie to polecam low-end hunt, podskillowanie melee czy czego tam macie mało. Jak zacznie dobrze isc to czym predzej przerzucac sie na zwykly hunt.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 08:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
jak to w PE, coś jest na górce (aktualnie mining) coś jest w dołku (hunt) a craft akurat pośrodku (codziennie mam hof/global ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 14:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
coover napisał(a):
jak to w PE, coś jest na górce (aktualnie mining) coś jest w dołku (hunt)

Not really a true ;) Jak moj avatar jest w dołku to ani minig ani hunt (sprawdzone wczoraj ;p) Natomiast jak mu dobrze idzie to wychodze na plus polując ze svempa40 czy fistami :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 14:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
miałem na myśli raczej ogólną zasadę, ze rózne profesje mają swoje dobre i gorsze okresy, indywidualne biorytmy avatarów to druga sprawa ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 14:37 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
apropo loota, ja mam takÄ… skale oceny ZWROTU zpolowania :

zwrot : poniżej 75% - lipa

zwrot : 75% - 85% - może być, tak mam na 75% przypadków jak poluję

zwrot : 100% - kilka ped +/- jest SUPER !!! skille są za darmo ;) chociaż...

zwrot : więcej niż 100% - rewelacja, czysty profit ;)

reasumując, jak jesteś trochę na minus to trudno - tak już jest, jeśli już się wychodzi na 0 po huncie to jest z czego się cieszyć :) a jak jeszcze masz + to jest super

bueeeeee :P masło maślane z odrobina maślanki ... ale chyba kumacie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 16:41 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
ja chcialbym miec takie cos w punkcie twoim czwartym duch - nawet punkt 3 mi odpowiada .

ale nie kazdy ma "chody" u admina gry .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 16:43 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Ja od jakichś czterech dni praktycznie codziennie mam jakiegoś małego globala (w granicach 50-60 ped). Jednak pozatym looty są..kiepskie i z reguły hunty na minus. :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 16:51 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2006
JAXPE napisał(a):
Bas nie kazdy ma tyle czasu by z jakiegos gnata typu opalo przestrzelic 50K pedow w tydzien, pisalem o 200 ped co wieczor wiec suma w miesiacu nie mala wyszla. A chodzilo o to ze to jak przez pare godzin strzelania nie widzisz nic poza jakas tandeta to sie robi nudno.

Może warto czasem zostawi opalo ki spróbowa złapa chwilę z czymś większym ? :-)
2-3k pedów zajmuje mi 6-8 godzin. Marzenie to 5k dziennie ale na to chyba pełen etat nie pozwoli lol

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 17:06 
z czego strzelasz? adjv1? mk5me? v2? imp m2870?:)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 18:06 
Weak
Dołączenie:
Październik 2006
Bas,

Szczerze to nie bardzo wiem o co ci chodzi, temat dotyczyl lootow, i tego co sie lootuje,
pewnie nie tylko ja sie ciesze ze stac cie dwu/tygodniowo na 50K pedow ( ok. 14 tys. zł ),
doprawdy imponujÄ…ce, ale jak chciales sie pochwalic bylo sobie zalozyc oddzielny temat, bo jak narazie to twoje wypowiedzi wnosza do dyskusji jedynie tyle ze masz duzo pedow,
prawidziwych albo wyimaginowanych...

S.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 19:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Więcej wniosło jego gadanie niż twoje wywydy :D (nie mówiąc o tym że przemawia przez ciebie zazdrość)

Wniosek był jeden: nie mów o lootach póki nie przewalisz tysięcy ped ;) Bo najczęściej ludzie wydają osądy po 5k ammo i kropka. Od dawna wiadomo że "kto gra ten ma". Ktoś wali dzień i noc to nie ma bata, żeby nie profitował. Jeśli nie lootami to wartością skili.

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 21:20 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
Typowa Polska zawiść, jak się patrzysz na profil Ducha i widzisz że ma 157HP to też Cię to boli?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 11:37 
Weak
Dołączenie:
Październik 2006
Re.

Mnie ani grzeje ani ziębi to kto ile ma bo sam niemam mało, a pytanie było proste czy innym lecą itemki, a jak mi ktos pisze że żeby coś leciało trzeba wyrzucać w gre po 14 tysięcy na tydzien/dwa to albo sie chwali albo sobie jaja poprostu robi. Dla mnie poprostu wielogodzinne siedzenie przed kompem nie może mieć miejsca, a jak u innych zwykłych graczy też tak smiesznie lootuje to poprostu żadna rozrywka dla mnie, płacic sporo pieniędzy za zwykłą gre o słabej jakości.

S.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Gru 2006, 14:39 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2006
JAXPE napisał(a):
Re.

Mnie ani grzeje ani ziębi to kto ile ma bo sam niemam mało, a pytanie było proste czy innym lecą itemki, a jak mi ktos pisze że żeby coś leciało trzeba wyrzucać w gre po 14 tysięcy na tydzien/dwa to albo sie chwali albo sobie jaja poprostu robi. Dla mnie poprostu wielogodzinne siedzenie przed kompem nie może mieć miejsca, a jak u innych zwykłych graczy też tak smiesznie lootuje to poprostu żadna rozrywka dla mnie, płacic sporo pieniędzy za zwykłą gre o słabej jakości.

S.

Właśnie dla takich chwil obawiałem się pojawic na polskim forum :-) Ale nie ma problemu. Postaram się dziś sklecic małą historyjkę na temat "właściwości" gry i jej właściwej utylizacji :-P
Uśmiechnijcie się!

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 172 gości

Panel
Skocz do: