Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Gru 2006, 21:00 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
--

Ostatnio edytowany przez Gucio, 14 Sty 2019, 16:53, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2006, 22:36 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Z ampem 103 na CND miałem za każdym razem glob gdy coś znalazłem ( no p-o może 95%). Używanie ampa przyczyniło się niestety do jeszcze wiekszy strat ;-)
Kup sobie i potestuj , znam osoby które czesto wychodzą na cnd na spory + z ampem 102.

Tylko Witku pamiętaj ze ampy są L i kosztują po %cie ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2006, 22:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Z ampem (103) jest MNIEJ zloz rotfl, nie wiem czemu,moze tylko ja tam mam :D
Jesli juz chcesz kopac ze swoim kapitalem z ampami..(a wiem ze nie jest za duzy..) to najwyzej 101.. Jeszcze niedawno jajcarz za tt+1 sprzedawal. Na nim wychodzilam bardzo podobnie jak bez ampow, tylko plus chyba ciut wiekszy :) Ale to niepotrzebne ryzyko,wiec najlepiej daj sobie spokoj z jakimikolwiek ampami. (az do zyskania DOSWIADCZENIA)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2006, 22:51 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Elanor napisał(a):
(az do zyskania DOSWIADCZENIA)

Lub paru zbędnych tysięcy pedów ;-) doświadczalnych ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2006, 23:51 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Elanor napisał(a):
Jesli juz chcesz kopac ze swoim kapitalem z ampami..(a wiem ze nie jest za duzy..) to najwyzej 101.. Jeszcze niedawno jajcarz za tt+1 sprzedawal. Na nim wychodzilam bardzo podobnie jak bez ampow, tylko plus chyba ciut wiekszy :) Ale to niepotrzebne ryzyko,wiec najlepiej daj sobie spokoj z jakimikolwiek ampami. (az do zyskania DOSWIADCZENIA)

Też o tym słyszałem, że jest mniej złóż z ampem. A co do doświadczenia, to z ampem szybciej się je zyskuje - na EF parę osób się przechwalało, że z odpowiednimi ampami można mentoring w ciągu 1-2 dni zrobić. Oczywiście, to rozwiązanie dla hardcorowców, którzy nie strzelą sobie w łeb po stracie paru tysięcy dolarów :), ewentualnie dla fuksiarzy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 01:06 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
No niestety z tymi ampami to jednak jest spory problem ;)

Ja bym polecał ampy osobom które maja swoje miejsca, w jakis tam sposob sprawdzaja im sie miejsca i zloza sie powtarzaja. Dla kogos bez doswiadczenia lub kogos kto nie ma swoich miejsc jest to loteria o jeszcze wieksza stawke niz z samymi bombami :)

Jezeli juz ktos chce bardzo korzystac to radziłbym na poczatku nie latać caly czas z ampem tylko podłączac go w sytuacji gdy nam dobrze idzie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 01:23 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Posse napisał(a):
Jezeli juz ktos chce bardzo korzystac to radziłbym na poczatku nie latać caly czas z ampem tylko podłączac go w sytuacji gdy nam dobrze idzie.

Ja mam na ogół tak, że jak podłączę ampa to gorzej mi idzie, jak odłączę albo mi siądzie to trafiam zaraz w dobre złoże :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2006, 15:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
misko napisał(a):
Elanor napisał(a):

Też o tym słyszałem, że jest mniej złóż z ampem. A co do doświadczenia, to z ampem szybciej się je zyskuje - na EF parę osób się przechwalało, że z odpowiednimi ampami można mentoring w ciągu 1-2 dni zrobić. Oczywiście, to rozwiązanie dla hardcorowców, którzy nie strzelą sobie w łeb po stracie paru tysięcy dolarów :), ewentualnie dla fuksiarzy.

Oczywiscie,ze nie chodzilo mi o DOSWIADCZENIE w takim znaczeniu... zreszta,czy to w ogole mozna nazwac doswiadczeniem???
Tez moge (jakbym tylko mogla :D) sobie wplacic 100 k i przebimbac w 2 tyogdnie,zdobywajac przy tym kilkanascie k skilli... ale nic nie zastapi mi wiedzy o grze zdobytej podczas kilku lat grania.
Tutaj wlasnie o ''wiedze'' mi chodzilo,w takim znaczeniu jak pisze Posse.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 143 gości

Panel
Skocz do: