Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 18:18 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jak w temacie :P MA to jednak chamy :D

Kopie sobie kopie, a tu strzałka ze za 150m jest space craft. No to lece, a tam czerwono od mobów. Troxów :/

Dobieglem postawiłem "statek" i mnie zabiło. Potem musiałem z 7 revivali zrobić i odciągać po trochu moby. Było tam chyba z 1k troxów.

To tylko jedna częśc mobów:
Image
Przypatrzcie się w tło i na radar :P A to była 1/10 mobów które tam były.

Po godzinie, i odciągnięciu większości, wreszcie dopadłem statku, z nadzieją na bekona, ale jak zwykle się rozczarowałem:
Image
Tylko "kaska".

Czemu napisałem ten temat? Bo to chamstwo ze strony MA. Z założenia statku powinno pilnować 2 drony, a nie kurde setki troxów :/
Gdybym nie był uparty, nie miał akurat czasu, to bym tego nie "wydobył".

Ech... cały czas kłody pod nogi :P No ale nie płacze już :D Przynajmniej coś wreszcie trafiłem.

Btw. Wy też mieliście złoża w takich miejsach, że nie da się ich wykopać?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 18:20 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
a co Ty myslisz sobie ze 50 pedow to za darmo dostaniesz , upawiasz w EU sporty extremalne

-przezyc bez kasy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 18:33 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Eol
To się ciesz Morti a nie narzekaj :), ja miałem statek z dwoma dronami, ale z zepsutym przyciskiem - nie lootowalny. Support po 11 dniach odpisał, że sprawdzi. Teraz to już drugi tydzień minął i nic.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 18:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Graty Mort i rozumiem w pelni, ja kiedys 500 ped melchi kopalam chyba z 10 godzin przez cornoanteriony :P Co 20 wykopanych ped death rotfl

Ma to mendy pod kilkoma wzgledami,taa..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 22:38 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Mort moge cie pocieszyć ? W śród tych troxów które podprowadziłeś do " działka" był ath ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 23:28 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
No tak ale sam zwroc uwage w co sie wkopales ;) To jest róg landu wiec wszystkie troxy własnie sie w nim zgromadziły, no a że trafiłes tam statek.. no coz ;) trzeba było nie zapuszczac bomby ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2006, 23:37 
czasami dobrze jest zdawać sobie sprawę, gdzie się zmierza, bo niekiedy można się niemile zaskoczyć, jako dobry player winieneś pamiętać o tym, że na landzie a w szczególności w tamtym miejscu, będą gromadziły się masy...więc kopanie tam jest wielce ryzykowne.
Tak miałem wiele sytuacji, gdy znalezione złoże było niemożliwe do eksploatacji, pamiętam raz przy wielkim grzybie miałem medium gold...wtedy chyba po 200% chodziło (to było 2 i pół roku temu).

Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 00:37 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
To tylko potwierdza teorie, że w cięzkich miejsach są dobre złoża ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 00:39 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Trzeba było kogoś poprosić. Ze screenu wynika że to są słabe troxy wiec ghost+tp chip (widze na mapie że blisko tp jest). Orientacyjne cordy podajesz i ktos ci zgarnia statek, a na dowód że nie było w środku beacona robi screena :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 08:52 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
heh, po prostu trafiles na plan filmowy;p
http://www.youtube.com/watch?v=oJfTCj64uRY - looknijcie ostatnie pol minuty filmu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 12:32 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
Mort myślę, że trzeba bylo kogos z ghostem zawołać :). Swoją drogą McCormic robi świetne filmy , szczegolnie reklama Buzza mi sie podobała:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 12:42 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 117
Nick w grze: Spo
no trafiają się miejsca z których ciężko wyciągnąć złoże, ale myślę, że to kwestią przypadku jest... jednak równie dobrze marudzić może noobek, który nie jest w stanie pokonać nawet dronów znajdujących się koło statku :).

ja osobiście raz zostałem pozbawiony bekona w czasach gdy ich ceny były naprawdę wysokie... ten kto mi go zwinął był łaskaw podarować mi resztę - pedy ze statku :(.

btw. ten filmik jest mega dobry...naprawdÄ™ jestem zachwycony hehe.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 12:57 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
Może i fajny ale teoretycznie nie powinien brać udziału w konkursie bo ma złą nazwę. No chyba że ją zmieni :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 13:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
eSGi napisał(a):
Swoją drogą McCormic robi świetne filmy , szczegolnie reklama Buzza mi sie podobała:)

Jeszcze polecam McBrick :)
Polminutowy,ale super jest :D
http://www.youtube.com/watch?v=yi5vlBb713A

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2006, 15:09 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
Ten gosciu jest świetny. On chyba juz kiedys wygral konkurs filmowy dla MA nie?? Coś czuje , że tym razem też wygra w 3 dni 16k odwiedzin ładny wynik.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 224 gości

Panel
Skocz do: