Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2006, 22:57 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Jak wiadomo, już kilka VU temu, MA wprowadziła pewne małe udogodnienie. Gdy serwer na którym znajduje się nasza postać jest w danej chwili niedostępny, możemy wybrać inny serwer, do którego nasz avatar zostanie przeniesiony.
Dzisiaj "pytanie o ekstradycję" pojawiło mi się na CND. IMO na 90% przeniosłoby mnie na Ametherę/Eudorię - za darmo. :) Nie skorzystałem z tej okazji, nie przeprowadziłem stosownego eksperymentu, gdyż na razie na Calypso nie mam zamiaru wracać. Ale mam nadzieję, że gdy CND już mi się znudzi, trafię na crash serwera. 8) To zawsze +-20ped do przodu. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2006, 23:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Oo,thx za info :D ..Fajnie jakby dzialalo tez w druga strone ^^

Btw, mam pytanie: czy to prawda,ze ktos kiedys otworzyl wormhole na CND i zostal zbanowany? (temp ban)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lis 2006, 08:25 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: CzF
niestety raczej nie przeniosłoby cie, przynajmniej w poprzednim vu nie przenosiło, ale MA lubi zaskakiwac wiec moze kiedys cos popsuja i bedzie mozna(ale to tylko przez chwile napewno, az do mini vu;p)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 217 gości

Panel
Skocz do: