Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 14:46 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
Właśnie przypadkiem trafiłem na wikipedi na info Spectre Armour
http://www.pe-wiki.info/Search.aspx?tex ... re&goto=Go
wow, wow
blueprinty 9 level
ghost i phantom majÄ… level 7 a ghoul ma level 8
czyli naprawdÄ™ mocna zbroja
ktos coś wie widział słyszał itd itp ?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 14:52 
niestety BP na Lich/Spectre/Necromancer/Reaper jeszcze nie wypadły. Na pe-wiki jest tylko wzmianka, że istnieje miejsce w książce na BP dla tych zbroi, to samo w Bob the Builder Candymana. Obecnie najwyższy odkryty BP na armor to Ghoul, po nim jest Liche (nie znaleziony)itd..

Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 15:38 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
heh Levelu jesteÅ› NIEZASTÄ„PIONY ! 8)
Dziękuję.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 19:41 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
TO dla tego nie ma ,ze sa lepsiejsze pewnie od angela , i pewnie podchodza pod shadow - a nie wszystkie zbroje jeszcze zostaly sprzedane przez "starszych" 8) graczy .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 22:00 
Poor
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: ZOMO
Nick w grze: Sean Speeder Raven
i znowu teoria spiskowa... to nie o to chodzi wg mnie - popatrz na to z tej strony że shadowy ZAWSZE będą w cenie - dlaczego pytasz? bo mają RENOMĘ... popatrz na neme i ghosta - to nie ważne że ghost jest lepszy skoro ludzie dalej kupują neme i wydaje im się że są kimś a w goście to wiesz - po prostu kolejny hunter...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 23:11 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
hehe neme na pvp jest lepsze i to ma imo znaczenie
na rig w neme na hunt w ghoscie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 09:18 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 93
Society: było PL RANGERS i Enclave
na rig to vigi + 5b ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 09:59 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Pamiętajcie że niektórym też chodzi o wygląd. Ghost jest poprostu brzydki na hunt. W neme prezentujesz się duzo lepiej ;)
No a po za tym ja nie wybrałbym ghosta bo mam uraz z przeszłości. Kiedyś decay crafconych zbroi i broni był ogromny ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 11:54 
jakbym miał nadal zawracać sobie głowe urazami podobnymi do urazy pana marciola...eh, szkoda gadać.
Ghost=pvm best cheap armor
Neme=pvm/boot good cheap armor
Ja wole ghosta, srał pies wygląd w pe i tak ostatnio nikt na mnie nie zwraca uwagi.
A te spectre/reaper to muszą być armory pokroju shadowa tylko bardziej uniwersalne (coś jak wszmocniony ghost) ewentualnie necromancer?? z 50 protectem an acid-to by było dobre

Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 12:07 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
e tam, rascal jest najlepszy;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 12:21 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Etam Boar jest dobry i na ring i hunt tylko platy wymieniać :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 12:35 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
nektórzy sexi nie kopiom ziemniakHOF na cnd i muszą w gołśice ganiać na hunty z poprzyczepianymi byle jak platami 2a :wink:
btw. mi się gołst b.podoba wygląda jakby był powleczony kością słoniową no a ten cold i electro prot tudzież impact czynią z niego mojego best frienda
i tu uwaga !
może cena gołsta zleci z tt+350 na tt+150 tak jak spadła z tt+550 jakoś te 200ped przeboleje ale po tym co widziałem z cenami armorów to raczej wysokich armorów nie nabędę żeby patrzeć jak trace pare K ped na spadku ich ceny :?
no chyba że tiger bo ta zbroja mnie powala swoim wyglądem
tajgeeer staaajl, noł łan fuk łiw wutang clan :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 16:43 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
alel ,ale mi sie dostalo - "teoria spiskowa"

a wiec powiem milo tak mam nemesisa od 3 lat .cena sie nie zmienial . moze jak mowi za wyglad , ani dobry ani zly taki sobie .pamietam jak NZR ale stara postac (nie dekel) chodzil czaly czas w nim i zadnego innego nie chcial , ubery sie z niego smialy tylko ze sie przestali smiac jak pokazal w 2003 roku ile mial HP :).

teraz mozna wybierac jak w sklepie z odzieza uzywana oraz sie "koksowac" platami .
W dawnych wiekach entropii przed "wasza era" nemesis to byl moich marzen na shodowa czy angela nie liczylem :(, i chyba dalej nie licze -eh. ale wielu crafterow to ma nawet nemesisa a hunta to widza od swieta .

JC

[ Dodano: Wto 22 Sie, 2006 17:45 ]
moim - powinno byc :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 21:09 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Ghost M zdecydowanie spadnie w cenie - o ile nie zabraknie komponentów do jego produkcji (a nie wiem z czego robiony i szukać teraz mi się nie chce). Ja bym szacował cenę ghosta M na poczatku przyszłego roku na około tt+220 i tyle bardzo chętnie za niego zapłacę.

Co do Nemka - te IMHO jedna z najładniejszych zbroi w klasie cenowej do tt+2k ped. Niestety do "trzymania" rigu (pvp ze broniami BLP) nie do końca się nadaje ze swoim 7,5 penetration (do tego w grupie lepsze są np. vigi - 14 penetration - ale w nich z kolei trudno raczej "czyścić" rig z atroxów przy ich impact=7.5)
Właściwie do rigu przydały by się 2 inaczej opancerzone oddziały - jeden do odpierania noobów (bo z uberami prawdziwymi to i tak trudno sobie poradzić) a drugi do deatroxyzacji, czyli wywalania nagminnie respawnujących troxów.

BTW... mam jeden szalony pomysł - ale niestety wymaga nieco kasy i kooperacji Żywy-płot zrobiony z tresowanych snabli zagradza drogę troxom na rig :) Wtedy można zapomnieć o decayach armoura i bezpiecznie walić do upadłego :) trochę SF, ale myślę, że w bardzo dobre zorganizowanej grupie do przeprowadzenia .

LOL :)

No ale takiej akcji z polakami to się raczej nie przeprowadzi, bo zaraz się ktoś pokłóci czy coś......

no ale to już spoilery.... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2006, 22:18 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
no że cena neme nie spadłą to się raczej nie zgodze chyba przez ostanie 6 miesięcy poeciał o jakieś 500ped

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 119 gości

Panel
Skocz do: