Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2013, 10:48 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2013
HP: 0
Witam :-). Jestem świeży w Entropii. Szukałem jakiejś ciekawej gry na jesienne/zimowe wieczory i tak trafiłem do was na forum. Mam doświadczenie z paroma tytułami MMO i wiem że na początku warto mieć kogoś kogo można zapytać o poradę który może zaowocować obopólnymi korzyściami w późniejszym czasie :-)

O mnie:
Mam na imię Dorian, mam 27 lat, angielski znam w stopniu podstawowym komunikatywnym (tak samokrytycznie:) ). Ambitnie podchodzę do tej gry choć zastanawiam się czy czasy świetności Entropii już nie mineły? Czas na grę mam wieczorami, jak już wykonam swój "plan rzeczy do zrobienia", oraz w weekendy jak pogoda jest kiepska. Mogę odpalić komunikator głosowy (mumble/ts'a/vent/ skype) ale raczej jako opcja niż podstawa. Na chwile obecną jestem na etapie 1/2 treningu. Poszukuje mentora a nie dzieciaka który chce sobie nabić tylko jakieś korzyści z tej funkcji (w sensie że oleje sprawe:P). Pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2013, 11:38 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2011
HP: 0
Nick w grze: Lukas Luczko Tada
Witaj,

jeśli poważnie podchodzisz do gry, to pisz do mnie na priv, jestem teraz w grze, nick: Lukas Luczko Tada i zobaczymy :)

Pozdrawiam

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości

Panel
Skocz do: