Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 15:30 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Szukam kogoś kto mi pokaże co i jak . Tylko nie chodzi mi o osobę, która chce nie wiadomo ile kasy. W jaki sposób mógł bym dać skoro sam nic nie mam ? :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 15:35 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
wplac

Profil Offline
PostPost został usunięty przez Martre 08 Sty 2010, 15:36.
Powód: dwa razy to samo
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 15:58 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
No tak, to wpłać :) Poświęcić jednej osobie godzinę czasu odpowiadając na banalne jak dla siebie pytania jest takie trudne ? No chyba tak, bo niektórzy chcą za to 30 złotych. Podczas przeglądania tej strony można raz na 10 minut spojrzeć np. na gadu-gadu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 15:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Mart vel "Wujek Dobra Rada" :lol:

@ Tuhaj - poczytaj poradniki bo od tego one sÄ…, od tego sÄ… one, od tego sÄ…! ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 15:59 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
rofl
i jeden wielki lol
to czego mozesz dowiedziec sie przez godzine zadajac pytania, znajdziesz na forum
a rafis i tak tanio liczy, ja biore 100 pln za pol godziny

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 16:16 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Poczytałem poradniki, ale one i tak nie odpowiedzą na wszystkie pytania. Może na allegro zacznijcie wystawiać "Sprzedam informacje jak grać w Entropia Universe". Wychodzi na to, że tylko kasa się liczy :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 16:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Tuhaj napisał(a):
Poczytałem poradniki, ale one i tak nie odpowiedzą na wszystkie pytania. Może na allegro zacznijcie wystawiać "Sprzedam informacje jak grać w Entropia Universe". Wychodzi na to, że tylko kasa się liczy :)

widzisz, bo to jest tak, takich nowych osob jak Ty przychodzi setki, kazda z nich chcialaby zeby jej poswiecic godzinke, ktora to godzinka przeobraza sie w kilka godzin, albo i wiecej, a kiedy my mamy sobie pograc? osobna kwestia jest to, ze 90% z tych graczy, ktorym pomozemy szybko nudzi sie gra, bo nie daja sobie rady w tych realiach, bo nie potrafia nic zrobic bez zadania pytania, wiec nasz czas idzie na marne, amen :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 16:21 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Tuhaj napisał(a):

Ot i odpowiedziałeś na wszystkie swoje pytania......
Wróć jak bedziesz miał kase, albo sam kombinuj :D

Powoli was zaczynam rozumieć drodzy veterani PE. Do tego co sie ma dochodzi się długo, a za nauke i bledy sie placi, a jak ktos chce tych bledow uniknac, .... to tez musi zaplacic ;]

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Tuhaj 08 Sty 2010, 16:26.
Powód: ..
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 16:26 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
na bardzo latwe pytania, ale tez te mniej latwe, odpowiedzi sa na forum

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 18:10 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Poszukaj soc'u który przyjmuje nowych - wtedy na soc chacie na pewno ktos bedzie i w grze szybko odpowie na pytania.
Niestety zawarty do niedawna w grze system mentoringu (ktory dawal jakas symboliczna najczesciej nagrode dla nauczyciela) nie zostal jeszcze przywrocony i ludziom sie po prostu nie chce...
Pamietaj tez, ze najwartościowsza wiedza to ta zdobyta samemu - a podstawy mozna samemu opanowac bez problemu.
O reszte pytaj (szukaj) na forum lub chocby na shoucie - tam tez przewaznie szybko ktos odpowie.
Powodzenia !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 18:38 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
ateush napisał(a):
.
O reszte pytaj (szukaj) (...) chocby na shoucie - tam tez przewaznie szybko ktos odpowie.

zalezy na kogo trafi :mrgreen:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Skocz do: