Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Paź 2015, 21:02 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2015
Witam,

ostatnio zacząłem trochę czytać i bardzo mnie ta gra zaintrygowała. Nie lubię prostych gier, a z tego co wiem ta do takich nie należy, dlatego chce rozpocząć tutaj swoją przygodę i zostać tu tak długo, póki społeczeństwo mnie nie wygoni :3
Chciałbym by ktoś pomógł mi się tutaj odnaleźć i będzie służyć dobrą radą. Jestem pilny i sumienny, mogę nawet pisać dyktanda a za dobrą ocenę podesłać piwko :D Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale zacząłem grać na Arkadii i mój avatar to Bartłomiej BElluu Komendarczuk (Oficjalnie nie ma co :D) . Jeżeli ktoś zajmie się mną jak małym szczeniaczkiem, to gwarantuję, że pozyskam do tej społeczności jeszcze kilka szczeniaczków :D

Pozdrawiam,
Bartek

@edit
Jest jeszcze jeden szkopuł. Zastanawiam się czy wybór Arkadii zamiast Calypso był dobrym pomysłem. Możecie mnie naprowadzić :)?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2015, 14:06 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
grasz jeszcze ? :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Gru 2015, 18:09 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2015
Tak, a właściwie nie to grałem nic, bo wypadło mi trochę rzeczy na głowę, ale chce zacząć w końcu grać. Mam 130 PED i czekam na osobę która zechce mi pokazać co i jak ;D

Saneh lub ktoś inny ma ochotę wprowadzić nowego zapalonego gracza, który nie odejdzie od gry po 2 dniach ? :)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Panel
Skocz do: