Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2015, 12:42 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2015
Witam,

Wczoraj natknąłem się przez przypadek na EU i przyznam, że z tego co wyczytałem, gra może być dla mnie ciekawa. Chciałbym dowiedzieć się wielu tajników od bardziej doświadczonych graczy. Jeśli ktoś miałby odrobinę chęci i cierpliwości, aby mnie wprowadzić to byłoby bardzo miło. Wiem, że to nie jest typowa gra MMO. Elementy ekonomii, które zawiera bardzo mi się podobają - zawsze lubiłem matematykę i kombinowanie. Zapewne uzyskam odpowiedź, żeby dołaczyć do soca, jednak nie bardzo wiem jak to zrobić. Wczoraj grę ściągnałem, troszkę pobiegałem, zrobiłem kilka misji, postrzelałem itp. W grze mam postać kobiecą (gdzies wyczytałem, że tańsze rzeczy dla female są - czy dobrze, nie wiem, najwyżej założę nowe konto ;) ).

Dodam, że jeśli gra mi się spodoba to będę nawet skłonny wpakować jakąś niewielką sumę na start. Od razu zaznaczam, że nie chciałbym ładować w grę regularnie kasę, ale takie powiedzmy 30-50zł miesięcznie żeby się pobawić (w końcu to gra) wydaje się spoko :)

Nick w grze: Vacik
Planeta: Calypso
Prawdziwe imiÄ™: Marcin

PS. Czytałem poradniki, jednak nie wszystko jest do końca jasne. Wolałbym z kims porozmawiać na TSie, Skypie itp :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2015, 09:14 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2015
Nieaktualne :) Mentor odnaleziony :)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości

Panel
Skocz do: