Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2012, 12:47 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2012
Witam,
poszukuję mentora w grze. Sam nie mam żadnego pojęcia co z czym się je.
Aktualnie nie zamierzam kupować pedów, chcę poznać tajniki gry zanim się zaangażuje na tyle by wydawać pieniądze.
Od mentora oczekuję pomocy w zapoznaniu się z grą, wyjaśnienia prostych i bardziej skomplikowanych rzeczy.
Aktualnie gram chyba na Calypso, zbieram pot na swamp.
PW

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2012, 17:48 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Na mentora się nie piszę ale gorąco polecam wybranie jakiegoś socka najlepiej polskiego ale jak nie masz kłopotów z ang. to i anglojęzycznego. Zachęcam do wstąapienia w szeregi "Outsiders PL" (aktualnie do niego należę) ale i też każdy inny z graczami online będzie dobry. U nas trochę weteranów wojennych, trochę opierda...czy i oczywiście kilku newbie więc będzie z kim i o czym pogadać.

pozdro

PS: wstąp do jakiegoś socka a mentora znajdziesz sobie potem. Różnica polega na tym, że mentor nie lubi się nagadywać co kliknąć aby wejść w opcje tylko zdradza tajniki "sztuk walki o przetrwanie w EU" natomiast na soc czacie pogadasz o wszystkim i o niczym a każde pytanie zostanie z "jakąś" odpowiedzią :) niekoniecznie dotyczącą pytania :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2012, 19:22 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
... :) mam kilku discipli KTÓRZY NIE GRAJĄ !!!!!!!!!!!! ...a tyle się do nich nagadałem nt. gry i w ogóle !!!! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2012, 20:12 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
... :) mam kilku discipli KTÓRZY NIE GRAJĄ !!!!!!!!!!!! ...a tyle się do nich nagadałem nt. gry i w ogóle !!!! :)

dlatego ja już zrezygnowałem z wychowywania nowych, a opisałem się nieraz jak głupi, szkoda nadgarstków... dlatego teraz odsyłam na forum, jak mam ochotę to odpiszę, a wtedy zawsze zostanie coś dla potomnych ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2012, 20:33 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

to "Kingsajz" jeszcze istnieje czy juz ..... . Szkoda nazwy , nie wolno tak pieknej nazwy wymazac z serwera gry .

ilosci "hurtowe " zawsze ida z jakoscia na bakier - moze Twoi uczniowie "12" doczytali sie z twoich postow na tym forum ze gra jest "do ..... " oraz ze MA to "zło....." i nie opłaca sie grac .

A powaznie to w sumie jak tak sie zastanowic to nie trzeba mentora , te poradniki co sa to wystarcza do osiagniecia min. skilli w huncie oraz minnigu , wg. mojej opinie nic sie nie zmienilo , najlatwiej byc pocztkujacym pozniej zaczyna sie mordega ,zreszta ja to wszystkim pisze i mowie ze powyzej 30 ranka to trzeba juz miec jakis plan lub nie i isc na "wariata" ( wariactwo tutaj akurat nie poplaca , duzo sie traci ,ale zawsze zdarza sie jakis wyjatek ) .

JC

edytuje , edytuje - "Kingsajz " zyje sprawdzilem , znaczy na "papierze" ( czyli w systemie ) jest , tylko nie wiem czy polmartwy czy polnieaktywny- ale wszystkie tak soce maja wiec coz , sa nawet takie jedno aktywne.

Ostatnio edytowany przez JC Krakow 16 Kwi 2012, 21:20, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2012, 20:40 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
mentoring tylko dla nagrody :) ...nowy czyli discipel może się dużo dowiedzieć PYTAJĄC! :) ..ja nie zniechęcałem swoich discipli... pisałem jak jest... pisałem też, że nowi przeważnie mają szczęście... ale sweatując idzie się garba dorobić :D ...w sumie nic takiego nie pisałem co miałby zaszkodzić LOL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2012, 00:44 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
JC Krakow napisał(a):
witam

to "Kingsajz" jeszcze istnieje czy juz ..... . Szkoda nazwy , nie wolno tak pieknej nazwy wymazac z serwera gry .

JC

edytuje , edytuje - "Kingsajz " zyje sprawdzilem , znaczy na "papierze" ( czyli w systemie ) jest , tylko nie wiem czy polmartwy czy polnieaktywny- ale wszystkie tak soce maja wiec coz , sa nawet takie jedno aktywne.

K$ istnieje, w zasadzie trudno powiedziec, ze ma sie dobrze ;) ale uradzilismy z norciakiem reaktywacje, czystke i nabor ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: