Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2012, 20:51 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2012
dzisiaj zainstalowalem ukonczylem tutorial, chcialbym poznac bardziej technike gry w co oplaca sie robic czego nie, poki co nie doladowywuje konta pisac na gg 7607131 albo w grze VGF

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2012, 21:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
hm, zamiast proszę mamy tryb rozkazujący :mrgreen: ale pewnie XII cię weźmie w swoje łapy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2012, 22:23 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2012
heh wszystko dlatego ze nie znam gry i sie wk..denerwuje zbieram ten smierdzacy pot i nic z tego nie mam ;d jutro rano sobie doladuje konto to chociaz postrzelam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2012, 07:51 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Hey,
Z przyjemnością Ci pomogę :) a discipli nigdy za wielu ;) Napisz tylko gdzie mogę Cię spotkać i o której.
Jeśli chodzi o mnie to po godz. 16 dziś będę w grze, może zaraz po 15...

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2012, 11:03 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2012
ja bede w poblizu Port Atlantis, mam tez pytanie bo doladowalem sobie ale tylko 124 PED wiec za duzo tego nie ma i w takim wypadku lepiec cwiczyc hunting czy mining.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2012, 15:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
mining, ponieważ 99% rzeczy z miningu o kazdej wartosci TT sprzedasz z jakims procentem u handlarzy (w Twin Peaks), z huntu 99% lecialoby prosto do TT, wystarczy tylko dowiedziec sie gdzie sa jakie zloza (jest do tego sporo map) i jakie zloza bedziesz trafial na poczatku i wybrac odpowiedni teren, ale to juz zostawie tobie do poszukania albo twojemu mentorowi ;)

PS. najlepiej byloby sprzedawac na aukcji, kasy nie ma od razu, ale najlepiej sie wychodzi, nawet male ilosci mozna sprzedac po takiej cenie, zeby sie oplacilo, ale tez trzeba wiedziec, ktore surowce i jak ;) mozna tez poszukac jakiegos craftera, ktory da nieco mniej niz aukcja, ale wiecej niz handlarz, z tymze raczej tez przydalby sie wiekszy budzet ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości

Panel
Skocz do: