Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 19:50 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Witam,poszukuję mentora który wprowadziłby mnie w świat Entropi.Przygode zaczynam od dzisiaj czyli 26.11.

Kontakt :

GG - 6634424

Email - royal3k@gmail.com [nie przeglądam skrzynki pocztowej lecz moge zrobić wyjątek]

Skype - szopekxd13

Zapraszam i pozdrawiam :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 21:50 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Witam moge poswiecic swoj czas , wiedze i 5 letnie doswiadczenie. 10 zl/1h w celu dokladniejszych informacji PM .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 22:00 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
RafiS napisał(a):
Witam moge poswiecic swoj czas , wiedze i 5 letnie doswiadczenie. 10 zl/1h w celu dokladniejszych informacji PM .

hehe rafis 10 na godzine, normalnie ta gra cie kiedys zniszczy moralnie (o ile juz tak sie nie stało);D

Pomógł bym ci drogi disciplu, ale ja tam nie mam pojęcia o tej grze, minimum wiedzy maximum farta i tyle ;]
Moja rada: dolacz do jakiegos polskiego socu, a na pewno znajdÄ… sie doradcy ;]

powodzenia ..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 22:01 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
nom, moze nawet taniej ;P za 9,5 powiedzmy ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 22:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Nie rozumiem z czego sie smiejecie ... Moze ktos pojdzie i poprosi kogos o darmowy kurs programowania czy cokolwiek co zajmie mase czasu , stos idiotycznych pytan, godziny przesiedziane na tlumaczeniu ... Dlaczego lekcje jezykow sa za darmo ? Kursy i inne rzeczy w ktorych wiedza zostaje przelana z jednego naczynia w drugie jest odplatna , czy moze sie myle ... ? Jesli tak chcialbym prosic kogos o darmowe szkolenie Inżynier Cisco (CCIE) z gory dziekuje .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 23:11 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
ej no przeciez za swoj trud dostaniesz uber item od MA :D

a poważnie poczekamy zobaczymy co nowy system mentoringu przyniesie to wtedy pogadamy ;]

Moim zdanioe przesadzasz troche mając dobry fach w dloni zrabiasz kase a w eu co bys nie robil to stracisz, chyba ze ci sie chce handlowac to pare pecow zarobisz (nie wem nigdy nie handlowałem).
Istnieją jeszcze inne czynniki typu noob luck, ktore pozwalają na dluższe granie bez wpłat, ale traktowanie entropii tak jak ty to robisz to moim zdaniem troche zboczone ....

Zapłace ci 10 zeta na godzine jezeli mi powiesz jak grac 4ever bez wpłacania .... pomijając handel, sweating i inne tego typu gowna

Ostatnio edytowany przez will, 26 Lis 2009, 23:20, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 23:17 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Jakiitem jaka nagrode ?? ?? !! Nie ma systemu mentoringu w grze i nei ma zadnych nagrod !! Pozatym wyszkolilem okolo 7 discipli i kazdemu oddalem item z kursu .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 23:32 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
to brak farta :D will pewnie jak by miał discipla to by mu wyskoczył doa ME albo jakies EWP mod ME a moze ml -45 . Ja tez gram dość długo i nerwica mnie bierze na luck hofa, ale MA wie co robi musi ich jakoś zatrzymać :) dostali te 10 K hofu ale co z tego jak ani skili ani nic i to stracą szybciej niż dostali. :) Też jestem za braniem kasy za tłumaczenie disc. bo teraz w EU nie ma nic za darmo, a co do Will'a :D FUKKKKKKSSSSSS im mniej sie wie o grze tym lepiej wiecej hofów sie dostaje

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 23:42 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Miałem discipla i dostałem to :

http://entropedia.info/Info.aspx?chart=Weapon&name=A%26P_Series_Brave_Mentor_Edition,

a jesli chodzi o noob hofa to pirwszy tower na 18 lvl prospectora a ostatni na 27, takze pare bombek trzeba wywalic aby taki lvl zrobic, czyli nie tak do konca noob hof.

Ha i z zatrzymywaniem mnie MA nie miało problemów regularne wpłaty były i nie wierzyłem ze cos trafie, po prostu skakałem z radosci z kazdego abundanta i tyle ;]

i cytat na koniec:
"Your account was created 20.03.2006"

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2009, 23:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
A my tu myslisz will ze co, 10 bombek rzucilismy przez caly okres gry? Walilo sie tego od groma, ja mam aktualnie 15lvl prospa, tylko ze 2 razy do zera sellowalem skille z miningu, jakbym nie sprzedawal to teraz pewnie kolo 35-40 lvl bym byl i co, max 1k z miningu mialem.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 00:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
widze, ze sie przebijamy w dol :mrgreen: Iceman, ja mam blisko 21 lvl i w prospie i w survie, i co? max. 378 PED molekul :mrgreen: kto da mniej? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 00:12 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Spoko po prostu pecha miałes i tyle, a mi przyfarciło i dobrze mi z tym.
tylko początki były naprawde ciezkie bywało, ze miesiąc nawet zwyklego globalka nie malem ( a minowałem codziennie po kilka godzin) i gralem dalej. A jak pedkow brakowało to depozyt i nie plakalem ze nic nie trafiam, ze dupa i nic wiecej, po prostu grałem i cieszyłem sie z tego.

Jakby mi do dzis nic nie wpadło to pewnie bym juz nie grał, bo aktualnie nie stac mnie na wpłaty bo dokonałem pare inwestycji w realu, ktore zrzeraja teraz sporo gotówki, co eliminuje opcje Deposit.

Grając w to nastawiłem sie na wpłaty, ale ze los inaczej chcial to fajnie;]

p.s. offtop jak cholera :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 00:22 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
JIIIS napisał(a):
widze, ze sie przebijamy w dol :mrgreen: Iceman, ja mam blisko 21 lvl i w prospie i w survie, i co? max. 378 PED molekul :mrgreen: kto da mniej? ;)

ja mam mniej ;P kolo 50 lev w laser i co ? max hof to jakies 3xx, globa mialem kurfa wiekszego z minera lol :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 08:52 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
A pamietam czasy jak wprowadzili mentoring i czesc forumowiczow mocno sie burzyla czemuz to mentor dostaje nagrode zamiast ucznia - bo przeciez mentor nic nie robi a nowy musi ciezko skillować i ukonczyc kurs :P

Wracajac jeszcze bardziej do tematu:
szopa133 - mentoring w grze jest nadal wylaczony wiec bedzie ciezko znalezc osobe ktora poswieci swoj czas na uczenie nowicjusza.
Najlepszy sposob w tej chwili to dolaczenie do jakiegos society - jesli przyjma to na pewno pomoga. Z drugiej strony - mozna tez dochodzic do wszystkiego samemu wspierajac sie zawartoscia forum (tu juz bylo chyba kazde pytanie zadane). Wiec bez mentora da sie zyc i gry nauczyc.

Mam nadzieje, ze jak juz wroci system mentoringu to bedzie on na tyle odmieniony, ze bedzie sie chcialo wszystkim w tym uczestniczyc.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 10:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Martre napisał(a):
JIIIS napisał(a):

ja mam mniej ;P kolo 50 lev w laser i co ? max hof to jakies 3xx, globa mialem kurfa wiekszego z minera lol :mrgreen:

To ja wcale nie wychodzę tak źle:

40lvl swordsman - max 3,6k z Atroxa
30lvl prosp/miner - max 3,6k gazz

:wink:

Liczy siÄ™ tylko (95%) fart.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 10:21 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
ateush napisał(a):
A pamietam czasy jak wprowadzili mentoring i czesc forumowiczow mocno sie burzyla czemuz to mentor dostaje nagrode zamiast ucznia - bo przeciez mentor nic nie robi a nowy musi ciezko skillować i ukonczyc kurs :P

Wracajac jeszcze bardziej do tematu:
szopa133 - mentoring w grze jest nadal wylaczony wiec bedzie ciezko znalezc osobe ktora poswieci swoj czas na uczenie nowicjusza.
Najlepszy sposob w tej chwili to dolaczenie do jakiegos society - jesli przyjma to na pewno pomoga. Z drugiej strony - mozna tez dochodzic do wszystkiego samemu wspierajac sie zawartoscia forum (tu juz bylo chyba kazde pytanie zadane). Wiec bez mentora da sie zyc i gry nauczyc.

Mam nadzieje, ze jak juz wroci system mentoringu to bedzie on na tyle odmieniony, ze bedzie sie chcialo wszystkim w tym uczestniczyc.

I czekam teraz na post Martre "Jak ja zaczynałem to nie było żadnego mentoringu ani poradników i jakoś sobie trzeba było radzić!"

:lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 11:30 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Sivy napisał(a):

I czekam teraz na post Martre "Jak ja zaczynałem to nie było żadnego mentoringu ani poradników i jakoś sobie trzeba było radzić!"

:lol:

jak zaczynalem nie bylo zadnego mentoringu i trzeba bylo sobie jakos radzic... :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 12:46 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2009
dlaczego mam wrażenie że szopa133 to również właściciel kont koksu1132, Adrian1132?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2009, 12:51 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Green napisał(a):
dlaczego mam wrażenie że szopa133 to również właściciel kont koksu1132, Adrian1132?

Wg mojej wiedzy masz błędne wrażenie.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: