Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2008, 20:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Na czas nieokreślony soc Mlode Wilki zostaje zahibernowany. Mozliwe ze po jakims czasie zostanie usunięty. Lub powróci jak nadejdą lepsze czasy.

Dziękuje wszystkim byłym klanowiczom za wspólną zabawę. Spędziliśmy kawał czasu, sporo osób poznało sie w IRL, więc klan spełnił swoje założenia. Niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy.

Powód zamknięcia klanu: brak aktywności graczy, a ci co byli aktywni wybyli do innych klanów. Zgon naturalny. Nastąpiło to po mojej błędnej (jak widać) dezycji o zwiększeniu progu rekrutacji do 120hp.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na calypso.

// Przechodze do DASKu :)

EDIT:
JAK SIE UDA TO W 3 ROCZNICE KLANU (02.02.2009) CHCIALBYM ZORGANIZOWAC WSPOLNY HUNCIK NA DUZEGO ZWIERZA. Korsy, CP i lejemy. Zaproszeni są wszyscy byli członkowie socu jak i osoby "zaprzyjaźnione".

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2008, 21:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Najwazniejsze to rozstac sie w przyjazni :)

Graty tak dlugiego istnienia socu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2008, 22:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
Mort zawsze bede wspominal MW jako zajebisty sklad. Tam sie wychowalem. Tam swoje 1 kroki stawialem :) Bylo bardzo milo, szacuneczek dla kazdego z czlownkow mialem,mam i bede mial. To ze czasem ktos zrobi nie po naszej mysli to jedynie przywilej ktorego my nie posiadamy :) Nie mam za zle i nie bije urazem :) Jak to Ela pisze: najwazniejsze rozstac sie w przyjani :)
Pozdro dla ekipy z mojego czasu gdy bylem MW. Samego dobrego nie w grze bo to najmniej wazne xD
Sidy,wolfy,motry,virki wy przebrzydle gadziny :D 3m cie sie i niech Wam dobrze bedzie :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Skocz do: