Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 11:29 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
New Features

Dynamic Content Distribution Release Step 1

The Entropia Universe content is continually increasing due to the expansion of Entropia Universe. This makes it necessary to make the download process smoother.

In this release, we have implemented the Dynamic Content Distribution, step 1. The overall download process has been optimized to achieve faster download speed of a new release as well as faster download speed of the full client compared to previous behavior. The optimization mainly consists of new technology that enables accelerated download and the introduction of dynamic download.

In the Client Loader tools (click the Tools button in the bottom right corner, next to the Launch button), there is a new tab, called Folders. Here you can choose the folder to where the Entropia Universe content will be dynamically downloaded. The default folder setting is designed to work well with Windows Vista and Windows 7 UAC as well as with Windows XP.

Note: If you have Windows Vista or Windows 7 and have installed Entropia Universe to Program Files - as default, all game content will be moved to your local public folder (i.e. "c:\users\public\Entropia Universe"). If you want to keep your client in Program Files, perform the following instructions:

1. Click the Tools button in the Client Loader (next to the Launch button).
2. Select the Folders tab.
3. Select desired Content Folder (type path or use Browse).
4. Click Ok. The download will start over.

There will be a Dynamic Content Distribution step 2, that will improve the download process further. For example, there will be support for content download while logged in; you can log in to one planet while downloading other planets' content.
Fixed Issues

* Proteron DNA functioning again.

Known Issues

* The grip on most two-handed tools is visually faulty, but they still function correctly.

Źródło: entropiauniverse.com


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 16:57 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
lul ale poj....li... i po co to ? :D
ehhh od nowa leci mi cała instalka lol mam bigos w folderze z EU - ja pier...e ale ciekawe co będzie jak już wszystko pościąga w sumie.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 17:23 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

mnie dwa razy juz sciaga .

edit :
5 raz , code error 12029 , code 0 , code 0
edit:
wszedlem i wylecialem po kilku minutach z blue screenem ,zrestartowało mi komputer , czy to teraz bedzie norma ?
Edit :
wszedlem , pochodzilem, juz dluzej pobylem w grze , terazz wyswietlił mi sie jakis problem z karta graficzna i bach znow jestem na forum


JC


Ostatnio edytowany przez JC Krakow 17 Lis 2010, 18:21, edytowano w sumie 5 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 17:32 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
JC mnie tak samo, raz sie zdownloadowalo i teraz idzie drugi raz. Piszą na czacie na pcf ze mase bugow i problemow w grze. Ze nie ma tekstur, Armor miga na różne kolory a oprocz tego syf i brdl sie zrobil :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 17:42 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
powinni "poprawić" tak by już nigdy więcej nie odpalił się ten bajzel lol


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 18:04 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
To ma byc dynamic.ne sciaganie?!
Wielokroć wolniej mi ciągnie :o


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 18:22 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Posty: 270
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
XII napisał(a):
powinni "poprawić" tak by już nigdy więcej nie odpalił się ten bajzel lol


Hahaha :D

Zawsze mi sie twe posty podobaly, a ten to po prostu mnie rozwalił ! .. brzuch boli ;]

Ale by jaja wtedy były..wyobrazam sobie te posty na EF :D

P.S. Wlasnie sciagam dynamic content zobaczymy co mnie za niespodzianki czekaja ... :zamkniety: ...


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 18:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
woot, widze że kolejny update znow :>

błędy jakieś powyskakiwały coś się porobiło gra się nie odpala - bajzel :D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 18:56 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
mi tam jakoś się pobrało już lol
powiem, że nieźle to teraz chodzi :P

1034


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 19:10 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2010
Posty: 20
HP: 0
Society: Brak
Nick w grze: Lotarius
Czy to jest szubka predkość pobierania to ja by msie kłucił :D Pewnie bede miał błędy, akurat dzis pierwszy raz mam kase zeby zamienic na PED:/


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 20:39 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Posty: 53
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
witam
mam problem ze ściągnięciem aktualizacji

1035

jak mam obejść taki problem
pozdrawiam


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 21:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
mi tez nie idzie, choc mam inny error

a teraz definicja dynamicznej zawartosci (wziete z EF):

Its called Dynamic Content, like loot: Sometimes you get , sometimes you get not, sometimes you get , sometimes you get not... :lol:

http://www.planetcalypsoforum.com/forum ... nyone-else


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 21:47 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 141
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
U mnie też rozwaliło całą instalkę. Tak jak u kolegi 2 posty wcześniej.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 22:17 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
ja wywaliłem całą instalację do kosza bo nie podobało mi się porozmieszczanie folderów po nowemu :D tzn. coś zwalili i program porobił kopie starych plików - miałem instalację w instalacji :D total ~10GB na dysko kiedy całość powinna zajmować nie więcej niż 5GB, a że nie chciało mi się myśleć co wywalić co zostawić wywaliłem wszystko...

btw. MA doposażył grę o nowe rozwiązanie które umożliwia w dość skuteczny sposób :D robienie większej ilości kasy dla nich samych :D mowa o udoskonaleniu eventu :D a dokładniej stalowego ptaka :D przed VU podczas gwałtownych ruchów ptaka spowodowanych strzelaniem do niego DMG wchodziło w ptaka bez problemu :D mimo, że celownik podczas gdy ptak wykonywał "reakcję" na shota wychodził poza moba (dla czepliwych: gdy ptak wylatywał po za celownik :D) :D po tym magicznym VU strzelając z automatu lub strzał za strzałem możemy zaobserwować, że któryś strzał z kolei wypada w trakcie manewru ptaka (gdy wyleci on poza celownik) co powoduje, że nie mamy go na celowniku a oddajemy strzał :D który nie daje nam zupełnie nic, ani miss ani dmg. Jednym słowem zmniejszyli tak zwany "object box". Mimo, że na moba wypada 2-5 takich strzałów Panu Bogu w okno - ktoś powie, że nie wiele - pomnożyć to przez grających ;) = ja taką sumką bym nie pogardził, a co tu dużo gadać skoro wprowadzili decay na ubrania :D których "prawie" nikt już nie zmienia :D samo za siebie świadczy czy to dobry interes czy zły. Grosz do grosza... dla mnie to kolejne chamskie posunięcie z ich strony.

Czy ktoś też to już wyczaił ? :) ...a może na innych mobach również ? Ja testowałem tylko stalowe ptaki.


Po za powyższym miałem 2 dziwne przypadki oba identyczne... mianowicie podczas ubijania żelaznego ptaka dostałem ctd, co dziwne to wtedy kiedy oddawałem ostatni strzał do niego (czyli miał ok 1 pixela hp do końca), przy próbie ponownego zalogowania problemy - tak jakby nie chciało wpuścić do gry - za ok 4-5 razem wpuszczało ale ptaka już nie było, ani jego zwłok ani nadgryzionego - w pobliżu nie było nikogo w jednym przypadku w drugim ktoś był. Przypadek? Miał ktoś coś takiego?

drugi przypadek, screen (zwróćcie uwagę na prawy górny róg - ile ramu zajęte, zainstalowane mam 4GB, Win7 64bit - w pierwszym przypadku nie było komunikatu o ramie)
1036

...czyżby nie chciało dać loota? :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 22:52 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Posty: 565
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
z tym zabitym mobem i wywalką tez tak miałem z 4x w 1h na troxach, po próbie logowania komunikat znany pewnie wszystkim your avatar loogged on. ale po średnio 2-4 próbach udawało się lognąć, mob leżał z 50-100m z boku, udawało się lognąć ale lot mierny :)))) problem sam zdechł po kolejnym super mini update


ps dla robiących misje, mam dotychczas zabitych troxów 7281/10000 czyli zatłukłem z 14k jak dobrze liczę i max lot ok 250 ped, co o tym sądzicie?


Ostatnio edytowany przez Chudy, 17 Lis 2010, 22:57, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 22:56 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
w moim przypadku moba nie znalazłem biegałem w różne strony :D w drugim przypadku ten koleś co niedaleko huncił napisał mi, że mob znikł razem ze mną :D wyglądało to tak jakbym zlootował i się wylogował... co prawdą być nie mogło...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 22:57 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
Jedyne co mogę potwierdzic to to ze nie wpuszcalo do gry, minowalem na pvp4 i tu nagle wylaczylo sie eu normalnie(nigdy wczesniej tak nie mialem) odpalam szybko znow gre(bylem na pvp4) i nie chce wpuscic, zresetowalem kompa i to samo, po 30 min sie zalogowalem - zlootowany


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 22:58 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Posty: 565
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
może się jednak mylisz, zlotowałes "no loot" hehe a napis zniknał i tyle wow ale wytłumaczenie


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 23:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 626
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Mnie pobrało jakiś mini_setup a później coś przenosiło między folderami
a teraz znowu coś pobiera na razie mam 8 minut do końca. Mam nadzieje że
nie bedzie pobierało całości bo nie mam w tej chwili czasu czekać chciałem
iść spać :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 23:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
btw. MA doposażył grę o nowe rozwiązanie które umożliwia w dość skuteczny sposób :D robienie większej ilości kasy dla nich samych :D mowa o udoskonaleniu eventu :D a dokładniej stalowego ptaka :D przed VU podczas gwałtownych ruchów ptaka spowodowanych strzelaniem do niego DMG wchodziło w ptaka bez problemu :D mimo, że celownik podczas gdy ptak wykonywał "reakcję" na shota wychodził poza moba (dla czepliwych: gdy ptak wylatywał po za celownik :D) :D po tym magicznym VU strzelając z automatu lub strzał za strzałem możemy zaobserwować, że któryś strzał z kolei wypada w trakcie manewru ptaka (gdy wyleci on poza celownik) co powoduje, że nie mamy go na celowniku a oddajemy strzał :D który nie daje nam zupełnie nic, ani miss ani dmg. Jednym słowem zmniejszyli tak zwany "object box". Mimo, że na moba wypada 2-5 takich strzałów Panu Bogu w okno - ktoś powie, że nie wiele - pomnożyć to przez grających ;) = ja taką sumką bym nie pogardził, a co tu dużo gadać skoro wprowadzili decay na ubrania :D których "prawie" nikt już nie zmienia :D samo za siebie świadczy czy to dobry interes czy zły. Grosz do grosza... dla mnie to kolejne chamskie posunięcie z ich strony.

Czy ktoś też to już wyczaił ? :) ...a może na innych mobach również ? Ja testowałem tylko stalowe ptaki.


tak, zauwazylem, i bardzo mi sie to nie podoba, Mutak, nawet 2 strzaly celne mniej to nie jest malo

inna sprawa, nie wiem jak jest z innymi mobami, ale kto mi wytlumaczy fakt, ze celuje w sam srodeczek ptaka z wyrzutni rakiet, a moja rakieta leci w p... ;) chyba ze ja nie umiem z niej strzelac, w VU9 nie bylo problemu z wyrzutniami, celowalo sie w moba i leciala rakieta prosto (nie wazne czy w widoku z pierwszej osoby, czy z tylu), a teraz trzeba sie przelaczyc w widok z pierwszej osoby i celowac tuz nad mobem

problemow z DC przy zabijaniu ptakow i ich znikaniu nie zauwazylem, choc zdarzylo sie tak, ze 1-2x bylo cos jakby reset spawnu, wywalalo wszystkich z gry, akurat w tym czasie nie mialem napoczetego mobka

@Chudy: norma, mam 5k/10k i max tez chyba nie wiecej niz 300, na EF gosc tez napisal, ze zrobil 10k feff w iron i 10k feff w bronze i max tez cos kolo 300, wiec nie jest kolorowo :lol:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 23:57 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

nie mialem problemow , bo wiem ze jak jest update to sie nie gra , mozna ryzykowac ,ale sie nie gra zaraz po , ale kazdy to wie :P .
co do strzelania tez mailem ten sam problem z celowaniem ,ale dzieki XII sie nauczylem na nowo celowac - nie zabijam Steelbirds ,ale reszta poszla mi gladko , i dzieki info XII ( cos wreszcie napisal uzytecznego od xx lat )jest nawet znosnie . Nie mam 100 % pewnosci jak bedzie z celowanie , cos znow poprawia i znow musze sie uczyc od nowa ale narazie ujdzie. AUTO strzelania nie probowalem .

oftop
u mnie misje
16 600 daikiby- 3 globale :P 180 ,100, 60 ped ,16 600 merp -nic , 16 600 foul chyba 2-3 globale do 70 ped max.

JC


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 03:02 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 128
HP: 105
Society: KingSajz
Nick w grze: Lola Farfala Bobek
Uf. Wreszcie. Jakbym hoggla rodził. :x


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 08:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
:( :( ale mi pojechałeś JC - dupa wołowa z Ciebie :P - bez urazy!
od xx lat lol :( ;( smutno takie rzeczy czytać...
Ja proponuję żebyś poczytał jeszcze raz to co opisywałem Twoim zdaniem bezużytecznego...
Jeśli nie w tej chwili to co piszę jest dla Ciebie bezużyteczne to na 100% przyszłości będzie użyteczne.
Do tego co ja opisywałem zawsze trzeba samemu dojść bo strzelając tylko "snable" tego się nie zobaczy tak szybko i czy nawet w ogóle. By niektóre aspekty zrozumieć i samemu doświadczyć trzeba spędzić tyle czasu co ja, tyle wpłacić co ja i wreszcie tyle przepalić co ja - ręczę każdemu, że mało ludzi wytrzyma... ;) i być może do takich wniosków sam nie dojdzie :) boi szybciej zrezygnuje.
..ja osobiście nie uważam JC, że od xx lat nie napisałem nic konkretnego ponieważ zawsze opisywałem swoje odczucia po wprowadzeniu "zmian" do gry w ten sam sposób co wczoraj :)
..może lepiej napisz, że dla Ciebie pisałem zawsze nic przydatnego z powodów głównie z Twojej strony co niby Cię to nie dotyczy bo tego nie robisz albo zupełnie z innych powodów :D


Zdrów!


PS. Obraziłem się na Ciebie ! :P


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 08:35 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 783
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
U mnie z kolei zacina się latanie po otwarciu mapy w trakcie kiedy lecę sleipem. Wygląda to tak jakby otwarcie mapy zastopowało moje cordy a avek poleciał sobie o kilka metróe a dalej to już prr wioo prrr wioo prrr wioo. Wystarczy zatrzymać pojazd na chwilę i dalej można lecieć normalnie.

Z wielkim mozołem i trudem experymentalnie ustawiłęm sobie różne parametry grafiki na różnych poziomach a po zalogowaniu mówią mi że ich to nie obchodzi i bach wszystko na medium ... brrrrr.....

pozdro


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 12:17 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

zawsze moje "snable" daja podstawe i sam wiesz ,ze wystrzelenie milionow ammo daje efekt w postaci doswiadczenia oraz "ustawienia" sie na polowanie ,za kazdym razem ja osobiscie to musze zmieniac idac na rozne moby. Kazdy mob jest inaczej "skonfigurowany" ,ale wszystkie maja ta sama podstawe ("object box") ,ktora opisales w swoim poscie i ta czesc byla najwazniejsza dla mnie i to bylo najwazniejsze w Twoim poscie dla mnie . Wiem ze 'dupa wołowa " ze mnie -jak to kiedys level powiedzial gram zeby przetrwać,wrecz "czolgam sie " (mniej wiecej ale nie dosłownie tak powiedział). dzieki temu tyle gram , gram o male stawki bo dzieki temu wiem ze przegrywam malo lub wygrywam na dalsza walke i jeszcze jedno Okta ma zlota mysl -nie jest wazne ze cos sie rozwiazało ale samo dochodzenie do rozwiazan jest satysfakcja ( cos takiego ,ale pewnie znow cos pokrecilem :P). Z "wrogiem " trzeba walczyć na różne sposoby - wszystkie chwyty dozwolone ,ale nie dać sie jemu zastraszyc bo przegrasz ( najgorzej jak "przegrywasz" swoja psychike), nie dać wciągnąć sie w jego sposob walki bo przegrasz i lepiej podać się i odejść . Najlepsi żolnierze to żołnierze odporni psychicznie a nie fizycznie.

Ja zawsze obrażam ludzi wszyscy to na forum wiedza i mam pusty "FL" w grze .

JC


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 13:20 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 128
HP: 105
Society: KingSajz
Nick w grze: Lola Farfala Bobek
A ja wszystkie moby "walę w jajca". W większości przypadków działa :mrgreen:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 13:58 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 552
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
co to jest nie jaki dynamic contect ? u brata na lapku gówno to zajmuje a umnie na cliencie chce to pobierać 1dzień :shock: po skopiowaniu z jednego kompa do drugiego nic nie pomaga i chce to sciagac dalej wtf ?


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 14:43 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2008
Posty: 63
HP: 100
Nick w grze: Twirly Twinkle Twirl
A ja mam dwa clienty i nie widzę nie widzę podłoża w grze... Mogę poruszać się jedynie po Twin :S


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 14:50 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
Posty: 161
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
Chudy napisał(a):
ps dla robiących misje, mam dotychczas zabitych troxów 7281/10000 czyli zatłukłem z 14k jak dobrze liczę i max lot ok 250 ped, co o tym sądzicie?


norma :) ja skonczylem misje z miesiac temu, max 334


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 15:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
lepiej nie kombinuj z instalka tylko sciagaj normalnie, i tak sporo osob ma problem z normalnym updatem bez kombinowania, 5godz. wczoraj :(


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 18:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
http://www.entropiaforum.com/forum/caly ... -help.html Ma ktos rade na ten problem ? dodam ze podczas dc postac była w samolocie


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 21:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
czy tylko ja mam wrazenie, ze MA po tym "fantastycznym" VU sypnelo kasa ludziom? :mrgreen:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 21:12 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 141
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Tylko Ty.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 21:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Leon napisał(a):
Tylko Ty.


nie mialem na mysli moich lootow ;) ale np. 25k, 48k, 76k


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 23:10 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 141
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Wiem, taki żarcik. Ładnie ludziom posypało, fakt :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lis 2010, 23:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Leon napisał(a):
Wiem, taki żarcik. Ładnie ludziom posypało, fakt :)


:D to jeszcze 38k z ... ptasiora gen. 01, damn, ominelo mnie ;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lis 2010, 16:35 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 552
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Gucio napisał(a):
http://www.entropiaforum.com/forum/calypso-general-discussion/198359-big-problem-help.html Ma ktos rade na ten problem ? dodam ze podczas dc postac była w samolocie


prawdopodobnie masz urwanie terenu i nie zalogujesz się w nim, napisz do MA żeby przeniosło ci avatar w inne miejsce jeśli to nie pomoże to nie mam pojęcia oco może chodzić.
Ja sam nie mogę graćw EU teraz bo mi chce ściągać jeb..ny contec 1dn17h :/ mimo że go mam skopiowanego z innego kompa na którym EU śmiga :(. Wiecznie muszą coś spie...olić


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lis 2010, 16:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 283
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
Też tak właśnie uważam. Zalogował się znajomy na moim kompuiterze na jego avka - Wszystko śmigało a więc usunąłem folder dynamic content ( tak jak radzili :D) i zasysa mi teraz od poczatku jescze 3 godziny i bedzie. Jak to nie pomoze będę pisał do suppa.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lis 2010, 17:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
XII napisał(a):
lul ale poj....li... i po co to ? :D


po to żebyś grał, a nie ciągle ściągał updaty kiedy już będziemy mieli dziesięć planet i każda będzie wrzucała coś nowego


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso