Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2010, 11:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Image

W ciągu najbliższych dni pojawi się pierwsza aktualizacja Planety ROCKtropia: 1.01.
Wśród zmian znajdzie się:

* redukcja Motion Blur
* strefy PVP usunięte z Motorhead Stadium, Evil Cathedral, i Central Park Zomhattan
* utworzenie Wet Wolf Creek Outpost
* wieżyczki z działkami dodane do bezpiecznych stref
* zmiana kolorów pory dnia
* dodatki i ulepszenie w systemie planetarnej teleportacji
* poprawiona tekstura Lone Wolf
* poprawki liczebności, stopnia trudności i miejsc występowania mobów na całej planecie
* ulepszenia tekstur podłoża
* wnętrze Club NEVERDIE przebudowane i poprawione cienie
* Vicar Market i Village zmienia nazwÄ™ na Skull Market i Skull Village
* Evil Cathedral zmienia nazwÄ™ na VampireFreaks Cathedral
* poprawione i dodane obszary zainteresowania dla graczy (miejsca na hunting/mining, widoki, rozwój zabudowań w strefach miejskich itp.)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2010, 17:13 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
No to poleciał z poprawkami :)
Nikt mu tam nie będzie latał, jeśli moby będą dawać itemki pokroju opalo blp, a gdzie armory, fapy? Wystarczy zrobić tekstury i dać statsy podobne do istniejących itemów. Wiem, że to bardzo delikatna sprawa, ale MA i planet partnerzy muszą to dobrze zrobić inaczej wszystkie planety będą wyglądały jak teraz RT. Planety będzie też dusić koszt transportu, albo cena lotu o połowę w dół, albo zrezygnować z opłaty za transport z aukcji (jedna aukcja dla wszystkich planet).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2010, 02:30 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Kolejna poprawka i kolejne wku.. . Ponownie nie wyskakuje mi okno do wpisywania log i pass, z tym że teraz nie moge tego naprawić poprzez narzędzia ;/ Jeśli miał ktoś podobny problem i udało mu się to poprawić to proszę o wskazówki ( u mnie najprawdopodobniej coś z plikiem ijl15.dll z foldery bin32, ten własnie wyskakuje mi w repair tools). Do supa nie pisze, bo spodziewam sie odp typu zasysaj klienta od nowa, a to odpada

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 107 gości

Panel
Skocz do: