Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2010, 22:55 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Informacje o obrażeniach na chacie

Pojawiające się wiadomości dotyczące obrażeń innych graczy zostaną naprawione w aktualizacji 10.9.2.

Transport międzyplanetarny

Niedługo pojawią się nowe planety. Od dawna zadawano sobie pytanie "jak się tam dostaniemy?". Z początku będzie trzeba się tam teleportować za opłatą. Podobnie jak w chwili obecnej teleportacje na CND i CP - opłaty będą dzielone pomiędzy właścicieli hangarów.

Daty kolejnych aktualizacji

W związku z planowaną dużą aktualizacją platformy Entropia Universe przez MindArk do wersji 11.0, następna aktualizacja FPC (zawierająca min. nowe questy) zostanie przesunięta o ok. 2 tygodnie do połowy kwietnia.

Nowy dyrektor do spraw jakości

W poniedziałek rozpoczął pracę w FPC nowy dyrektor do spraw jakości, doświadczony "level designer" który pracował poprzednio min. nad Terminator: Salvation.

Aukcja

Aukcja została ostatnio solidnie przebudowana. Jednak docierają do nas sygnały, że brakuje Wam strony "last calls". W chwili obecnej pierwsza strona aukcji jest sortowana wg "daty utworzenia" zamiast "pozostałego czasu". MindArk wie o tym problemie i zostanie to przywrócone w wersji 10.9.2.
Do tego czasu wystarczy dwukrotnie kliknąć kolumnę "Time left" aby uzyskać takie sortowanie.

System reklam

Niektóre reklamy nadal są wyświetlane odwrotnie. Poprawka pojawi się wraz z aktualizacją FPC w połowie kwietnia.

Źródło: entropiagateway.com

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2010, 23:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
oo nowe planeciaki...ciekawe które jako pierwsze zaimplementują.

z jednej strony dobrze..że zdecydowali się na teleport, z drugiej...ile kosztuje TP na CND teraz ? obawiam się, że międzyplanetarna teleportacja w jedną stronę może kosztować nawet 50ped jak nie więcej.

aż się skuszę w te dni o ile czas pozwoli :)

-rep dla MA za brak podania chociażby daty opublikowania listy rzeczy/skilli jakie będziemy mogli używać na pozostałych planetach, jak i również listy samych planet.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2010, 07:19 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
hmmm czyli wychodzi na to, że VU11 w najbliższych dniach - najprawdopodobniej po niedzieli... nowe planety itd. :) zadziwiające :)
Pierwszą nową planetą być może będzie projekt naukowy dla ESA przedstawiony wczoraj :) ale olera wie...

aaaaa i mnie ciągle irytuje to dzielenie opłat za TP na CP i CND pomiędzy właścicielami hangarów :D dlaczego ja nie mam hangaru?! fck :D no cóż trudno... ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2010, 10:28 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Hmm... myślę, że trzeba będzie się pofatygować na te nowe planety. Bo jak nas EU już niejednokrotnie nauczyło - kto pierwszy ten lepszy :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2010, 10:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Stawiam na NextIsland jako pierwszÄ… planetÄ™. Ewentualnie Rocktropia.
To dla ESA to jedynie demonstracja możliwości i nic konkretnego na razie.

A co do hangarów - ciekawe ile w tej chwili wyciągają - ale swoją drogą piękna sprawa.
Zupełnie nic nie muszą robić, nawet do gry się logować a forsa płynie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2010, 17:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Ja stawiam na Rocktropie bo jest pierwsza w Planet Roster. Ja bym wolał pojazdy na Calypso
nie nie jakieÅ› kolejne tereny na innych planetach.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości

Panel
Skocz do: