Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 16 Mar 2011, 22:15 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Mortifer napisał(a):
Jak to ręcznie... J3S.... bądź poważny. Ręcznie w tych czasach robi się jedynie jedno. Drapie po dupie :D


nikt nie kaze edytowac, mozna skasowac stare dane :P btw za automatyczne sie placi, reczne czasem jest za free :mrgreen:


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Mar 2011, 23:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 626
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
JIIIS napisał(a):
Symu napisał(a):
u mnie nie robi ani ładnych ani brzydkich screenów :/ (a kiedyś zrobiło przed wersja 1.4)
i nie liczy No Lootów nie wiedzieć czemu a inne rzeczy zlicza


widocznie zle skonfigurowales cos, bo wszystkim robi screeny ;) FRAPS dziala w tle?



Mnie też nie robi pod Win7, ale to chyba FRAPS coś żle działa bo naciśnięcie F12 (ustawiłem wcześniej oczywiście)
też nie daje screena. Najciekawsze że raz mi zrobił a pózniej znowu odmówił współpracy.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Mar 2011, 00:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Garwen napisał(a):
JIIIS napisał(a):

widocznie zle skonfigurowales cos, bo wszystkim robi screeny ;) FRAPS dziala w tle?



Mnie też nie robi pod Win7, ale to chyba FRAPS coś żle działa bo naciśnięcie F12 (ustawiłem wcześniej oczywiście)
też nie daje screena. Najciekawsze że raz mi zrobił a pózniej znowu odmówił współpracy.


to sprobujcie poszukac innych programow, ktore moznaby podpiac pod jakis klawisz, ja z EU probowalem tylko FRAPSa, czasem uzywalem jeszcze na potrzeby szybkiego robienia screenow w windowsie: DuckCapture, LightScreen i Lightshot, z tymze nie wiem czy one zadzialaja z EU


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Mar 2011, 20:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 626
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Musze poszukać, w ogóle oni coś zmienili bo do tej pory robiłem screena za pomocą Prt Scr
i Painta. Po VU10 tez to działało, ale ostatnio dostałem tylko czarny ekran. Nie wiem czy to DirectX
czy silnik.
Dlatego właśnie szukam innych sposobów.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Mar 2011, 23:07 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Garwen napisał(a):
Musze poszukać, w ogóle oni coś zmienili bo do tej pory robiłem screena za pomocą Prt Scr
i Painta. Po VU10 tez to działało, ale ostatnio dostałem tylko czarny ekran. Nie wiem czy to DirectX
czy silnik.
Dlatego właśnie szukam innych sposobów.


w WinXP SP2 dziala prt scr (sprawdzilem w trybie okienkowym), z tego co pamietam to inni ktorzy probowali sami robic print screeny we wlasnych aplikacjach (np. w ESG) to pisali o wylaczaniu wczesniej Windows Aero, pewnie to nie to, ale tak mi sie przypomnialo


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Mar 2011, 00:21 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 626
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Naprowadziłeś mnie na rozwiązanie :) We FRAPS trzeba WŁĄCZYĆ opcje Monitor Aero dekstop i teraz działa :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Mar 2011, 08:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Posty: 2773
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Garwen napisał(a):
Naprowadziłeś mnie na rozwiązanie :) We FRAPS trzeba WŁĄCZYĆ opcje Monitor Aero dekstop i teraz działa :)


no prosze ;) to super


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso