Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 16:51 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Hanne Gulbrandsen (lepiej znana z gry jako Silicon Skam Chip) została nowym przedstawicielem FPC do kontaktów ze społecznością.
Od dziś będzie ona osobą odpowiedzialną za przepływ informacji pomiędzy FPC a nami - graczami. Zarówno w grze jak i na forach będzie występowała pod nowym oficjalnym avatarem.

Źródło: www.planetcalypso.com

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 16:59 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
No no, bardzo przyjemna osobka , Norweżka ( kobieta w realu ) , mila i nawet dobrze zorganizowana, mialem przyjemnosc sie z Nia spotakac i poznac .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 17:21 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
fail nad faile.

odkąd dowiedziałem się, że Skam jest ze Stokiow w związku, czułem, że da dupy mindarkowi i dadzą jej posadkę....wcześniej by nie dostała. Po prostu fail, chociaż, jednocześnie gratuluje fajnego faceta :wink:

ps...nie cierpiÄ™ Skam, nienawidzÄ™, nie obchodzi mnie jaka jest irl...czujÄ™ odrazÄ™ :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2010, 17:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Z tych wszystkich bardziej znanych osob na Ef najbardziej ja chyba lubilam ;) Inteligentna i na poziomie. Mysle,ze nadaje sie do tego.

Level napisał(a):
ps...nie cierpiÄ™ Skam, nienawidzÄ™, nie obchodzi mnie jaka jest irl...czujÄ™ odrazÄ™ :P

A czemu?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Mar 2010, 20:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
http://www.entropiaforum.com/forums/hun ... ost2334573

ten post i cały temat, jest przykładem, dlaczego Skam nie powinna być zatrudniona.

Podejście MA i FPC = zero profesjonalizmu.

wklejam dla tych, co kiedyś nie załapali moje poirytowanie :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości

Panel
Skocz do: