Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2009, 22:28 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Wszystkie przedmioty zagubione przez Helios Shipping (szczegóły w tym temacie) zostały odnalezione.
O godz. 17:00 naszego czasu w piątek 4 grudnia przewodnicy Simon i Emma dokonają zamiany przedmiotów na nagrody w Cape Corinth.
Jeśli masz nagrodę do odebrania a nie możesz wziąć udziału w ceremonii - skontaktuj się z supportem tuż po.

Źródło: www.planetcalypso.com

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2009, 23:26 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
maja poczucie czasu, akurat sie na kopanie przerzucilem :P wiedzialem ze MA mnie nie lubi :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Gru 2009, 10:13 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Turek napisał(a):
maja poczucie czasu, akurat sie na kopanie przerzucilem :P wiedzialem ze MA mnie nie lubi :P

Nic by Ci to nie dało - ja kopałem non stop od rozpoczęcia eventu i nic nie wpadło (a w tym czasie dostałem 5 out of ordinary), solidne 4-5h dziennie prawie bez wyjątków... Ogólnie całego SGA praktycznie nie odczułem, żadnego itemu SGA nie złapałem choć na snaplach, daiki, combi i exo (liczyłem na low itemy np. opalo czy pixie) przehunciłem dziesiątki godzin...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2009, 00:18 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
HP: 178
Society: Ex Cons
Nick w grze: shogomad shoti 1st
u mnie też nic.... kolejne ooo podczas górniczego eventu i jak zwykle hansidian :(

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości

Panel
Skocz do: