Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 14:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Następna większa aktualizacja VU 10.1 została podzielona na dwa etapy aby przyspieszyć proces wprowadzenia teleportacji za pomocą MindForce. Pierwsza część będzie już zawierała ten element, a data planowanego wprowadzenia to 6 października.

Źródło: entropiagateway.com

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 15:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
troche niejasno napisali, 6 pazdziernika 1sza czesc vu10.1 z mindforce, a dokladniej tylko z teleportacja, a czesc 2ga ze sweatem i cala obiecana reszta nie wiadomo kiedy? :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 15:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
JIIIS napisał(a):
troche niejasno napisali, 6 pazdziernika 1sza czesc vu10.1 z mindforce, a dokladniej tylko z teleportacja, a czesc 2ga ze sweatem i cala obiecana reszta nie wiadomo kiedy? :D

Dokladnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 15:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Tak właśnie napisali. :P To ich "tuż po vu 10" trochę się wydłużyło. ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 17:47 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 139
Smieszni sa i tyle. Jak znam zycie to mozliwosc polowania w teamie wprowadza w styczniu czyli juz po zakonczeniu SGA tak aby "srednie" avatarki nie mogly sobie polowac w teamie na mocne moby z ktorych to moze poleciec cos wartosciowego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 18:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Polować w teamie można, tyle, że bez nazwy, a jedyna dostępna opcja podziału lootów to "Most damage takes all". ;) Ale da się!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2009, 22:56 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
montypythonowskie poczucie humoru :)

a tak poważnie przyklepie co ktoś napisał, słabe moby słabe new item, mocne moby mocne new item. kto wali mocne moby? mocni ludzie/team słabych grajków. kto ma szanse w obecnym vu na nowe itemy?
10 ped za prawidłową odpowiedź.

ps. żartowałem :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2009, 08:42 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2008
Nick w grze: Kielon Palacz Zielonowski
Chudy napisał(a):
słabe moby słabe new item, mocne moby mocne new item. kto wali mocne moby? mocni ludzie/team słabych grajków. kto ma szanse w obecnym vu na nowe itemy?

no co ty ja wierze ze mod fap wypadnie z daikiby albo exa moze combi? zeby dac nowym graczom szanse wyzucenia go do tt i sie cieszyc ile to pedow zarobili ^^ przynajmniej MA nie bedzie musialo wyplacac komus 20k US $ jak trafi sie komus kto wie ocb

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2009, 09:04 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
pewnie mindforce wprowadza w 10.1 a sweat 1 10.1.+/-4 coby przesycony ME rynek troche wysuszyc ;) Jak wzrosnie popyt, to moze i ceny noobki podniosa, przez co zarobia wiecej na starcie - tak przynajmniej ja bym zrobil na miejscu MA :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2009, 10:44 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Turek napisał(a):
pewnie mindforce wprowadza w 10.1 a sweat 1 10.1.+/-4 coby przesycony ME rynek troche wysuszyc ;) Jak wzrosnie popyt, to moze i ceny noobki podniosa, przez co zarobia wiecej na starcie - tak przynajmniej ja bym zrobil na miejscu MA :)

No nie wiem czy to taki wysuszony rynek ja sam mam w storage prawie 100k nexa i sweatu tez zostało kilka tysięcy butelek, a sam to ja nie jeste, pewnie wielu zgormadziło tego typu zapasy, bo kto sprzeda teraz nexa za marne grosze teraz... I jak kazdy wrzuci na rynek ME to na pewno nie bedzie droższe niż było przed VU10 ( no moze przez kilka pierwszych dni bedą proby sprzedazy za niebotyczne sumy ale wątpie zeby duzo klientow sie znalazło)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2009, 20:28 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
A mnie ciekawi jeszcze jedno, 10.1 - teleportacja, 10.2 - teamy, a kiedy zamierzają wprowadzić wyciąganie skilli? Była gdzieś o tym mowa, jest jakieś oficjalne info? Dla wielu graczy to podstawa egzystencji, roboty to jest pewnie dla jednego programisty na dzień + prosta animacja, bez której pewnie by się obeszło, dlaczego więc totalnie to olali - czyżby bali się masowego wyciągania? :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2009, 20:39 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Northberg napisał(a):
A mnie ciekawi jeszcze jedno, 10.1 - teleportacja, 10.2 - teamy, a kiedy zamierzają wprowadzić wyciąganie skilli?

Obstawiam 10.1 - ale w tym drugim etapie. Czyli np. 10.1.5... to takie przypuszczenie tylko - bo wydaje mi się, że wraz z 10.1 powinien być przywrócony pełny mindforce (w tym wyciąganie skilli).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2009, 21:27 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
No można to różnie zrozumieć:

CvX! napisał(a):
Przyszłe Aktualizacje
Nowe aktualizacje nastąpią wkrótce po wydaniu VU10.0.

Wersja 10.1 będzie zawierała zarządzanie landami, teleportacje za pomocą mindforce, apartamenty, windy (televatory), oraz owoce, dung i kamienie.

Wersja 10.2 wprowadzi zespołowe polowania (teamy), [usprawnione] sterowanie awatarem z perspektywy trzeciej osoby oraz modyfikacje w sferze dźwięku.

Aktualizacje następujące po VU 10.2 będą wprowadzały nowe systemy razem z poprawkami już istniejących.

ateush napisał(a):
Następna większa aktualizacja VU 10.1 została podzielona na dwa etapy aby przyspieszyć proces wprowadzenia teleportacji za pomocą MindForce. Pierwsza część będzie już zawierała ten element, a data planowanego wprowadzenia to 6 października.

Te informacje można równie dobrze odczytać tak, że w 10.1 wprowadzą teleportację + sweat, resztę po VU 10.2 jako "poprawka już istniejących systemów". Pożyjemy zobaczymy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Wrz 2009, 15:09 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
Tyle bajerów taka grafa podwójny skill a mój kompa nie wystarcza :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2009, 19:35 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Dalsze informacje na temat najbliższych VU:

- 10.1 bez zmian - 6 październik. Na pewno będzie teleportacja (chipy będą działały tymczasowo bez inserterów) jednak nie będzie innych elementów mindforce. Co ciekawe - sweatowania nadal nie będzie więc główkują czy nie wprowadzić tymczasowo sweatu tak jak dung i kamienie,

- apartamenty w drugiej części - czyli ok. 2 tygodnie później,

- VU 10.2 pod koniec października,

- pracują nad kilkoma zupełnie nowymi systemami - jednym z pierwszych ma być system questów który na Planet Calypso będzie raczej nazywał się "misjami".

Profil Offline
PostPost został usunięty przez ateush 01 Paź 2009, 20:29.
Powód: wyjasniles - dzieki - usuwam aby w blad nie wprowadzac
PostPost został usunięty przez ateush 01 Paź 2009, 20:30.
Powód: a juz nie wazne
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2009, 20:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
dziwi mnie tylko, ze pracuja nad nowymi systemami, a nie moga sie pozbierac z wlaczeniem starych, podejrzane :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Paź 2009, 20:25 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
bo kiedy wyjdzie quest-system i misje, to ludzie się czymś zajmą na jakiś czas, a że to nowe...to na dłużej ich to pochłonie:D na 100% będą to punkty i jakieś idiotyczne nagrody za punkty, a całość da nieznacznie więcej $/h niż sweating:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Paź 2009, 10:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Dodam jeszcze:
- system misji/questów będzie wprowadzany etapami i ma wysoki priorytet,
- stacja kosmiczna Crystal Palace przechodzi gruntowną przebudowę i wstępny termin przywrócenia jej do funkcjonalności to listopad.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Paź 2009, 11:41 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 170
Society: EntropiaForum
Nick w grze: eryk erykgr erykxp
ateush napisał(a):
- stacja kosmiczna Crystal Palace przechodzi gruntowną przebudowę i wstępny termin przywrócenia jej do funkcjonalności to listopad.

osobiście nie mogę się doczekać , spędzałem wiele godzin na CP, tłukąc Aurli i Kreltin wiszą mi sporo ped :D czas się odegrać

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Paź 2009, 18:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Kolejne informacje:
- system wyjmowanie/wkładania skilli (zmieniony) będzie również w VU 10.1 (6 października),
- polowanie w teamach zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami dopiero w VU 10.2

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Paź 2009, 19:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
ateush napisał(a):
Kolejne informacje:
- system wyjmowanie/wkładania skilli (zmieniony) będzie również w VU 10.1 (6 października)

hm, bedzie sie tracic 10%, 20% przy wyjmowaniu? :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Paź 2009, 19:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ateush napisał(a):
Kolejne informacje:
- system wyjmowanie/wkładania skilli (zmieniony) będzie również w VU 10.1 (6 października),

mam tylko nadzieję, że ten zmieniony system przyczyni się do dowartościowania skili, a nie jak mieliśmy po zmianie pierwowzoru do obniżenia ich wartości niemalże do minimum - przypomnijmy, że niektóre skile sprzedawane były po cenie niemalże pustego ESI - paranoja! W sumie ciągle jestem za przywróceniem pierwowzoru, kiedy to max TT ESI = 0.99 PED (dzisiejszy odpowiednik starego 0.99 to 12.5 PED TT przy max TT 1250 PED), a jego cena była zawsze taka sama. regulowana rynkiem... cóż tu więcej komentować....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2009, 08:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
No ładnie widzę niezłe zmiany może wartało by wznowić grę :P a jak looty z huntu? ustabilizowało się coś czy dalej jest lipa ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2009, 09:00 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Raddim napisał(a):
No ładnie widzę niezłe zmiany może wartało by wznowić grę :P a jak looty z huntu? ustabilizowało się coś czy dalej jest lipa ?

Lypa jak... zabrakło mi jakiegoś zgrabnego synonimu do "tak beznadziejnie, że gorzej już być nie może" :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2009, 10:19 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
Sivy napisał(a):
Raddim napisał(a):

Lypa jak... zabrakło mi jakiegoś zgrabnego synonimu do "tak beznadziejnie, że gorzej już być nie może" :wink:

lypa jak ..uj ? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2009, 19:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Looty sie ustabilizowały :D hehehe

na poziomie zera :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 08:25 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
to poczekam do świąt na prezenty :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 89 gości

Panel
Skocz do: