Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2009, 19:04 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
W związku z otwarciem Genesis Star Tower mining i crafting będzie miał 2x skill bonus od dnia 13go do 23go marca. Crafterzy będa mogli w tym czasie zlootować blueprinty do eMine PG armora.

Cytuj:
There will be a double skill bonus on mining and crafting activities, from Friday March 13th 12:00 UTC until Monday 23rd 12:00 UTC. Blueprints for the new eMINE PG armor pieces will be released to crafters. Miners can collect certain items in order to get a full set of eMINE PG Unlimited armor.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2009, 19:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
Super. Ale sie cieszymy kolejnym 2x skillem ! Masakra.. prosp jeszcze spotka 3 takie "premium" i bedzie chodzil jak lwt :(
Pozdro dla tych losiuf :P

Edit/ NIe kopie napewno w tym czacie bo zapewne powtorzy sie sytuacja z eventu na botach. Zwrot poza tym juz jest ogrmny :)
Ale ogolnie event fajny bo pieknie skill rosnie.. wizualnie sprzyja..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2009, 20:21 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
dla tych co śledzą, to lekko skillgain został obniżony tuż po pierwszym 3x skillbonus albo i tuż przed, tak więc wkrótce, cały ten 2x skillbonus to będzie równy skillgainowi z roku 2008...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2009, 23:02 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
no nie wiem czy dobrze czy zle. Ja i tak kopie i kopal bede wiec jak 2x skill to spoko skozystam na tym pewnie, a zwrot ... no coz raz lepiej raz gorzej...No i moze cos ceny enmatow podskocza jak crafterzy beda chcieli z exp bonusa skozystac ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2009, 08:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
to wszystko pic na wodę, coś obniżają w jakimś czasie a potem oficjalnie podwyższają i robią super event a gupi ludzie się cieszą z czegoś co mieli kiedyś :D po za tym w taki sposób skill stanieje... lvl dobrze gada.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2009, 10:31 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
mnie tam otwarcie jakiegos molocha i nowy armor dla minerow zwisa i powiewa, caly event tez mam daleko gdzies. Chodze sobie wlasnymi sciezkami i robie to co robie a jak przy tym bede szybciej expowal to dlaczego mam narzekac?

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: