Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 18:28 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
EBB: Raport z kraju mutantów.

Tu Shelly Nakajima, nadaje z wewnątrz krainy mutantów. Zostałam schwytana przez mutanty, razem z moim kamerzystą Jason'em Ferguson'em. Nie zabili nas, pozwolili mi zdać raport z tego co tu widzę.

Widzę wielką strefę, w której mutanty walczą ze sobą i pojmanymi kolonistami. Atmosfera przepełniona jest rządzą krwi, zewsząd słychać krzyki, jęki i doping. Walki odbywają na śmierć i życie, są prymitywne i brutalne, używają maczug, batów, toporów.

Ja...Ja myślę, że zostaniemy wysłani na arenę. I...przebaczcie mi brak profesjonalizmu...ale obawiam się, że już czas. Nie sądzę, abym mogła przeżyć 5 sekund na arenie. Będę nadawać tak długo jak to możliwe, ale...przyszłość wygląda ponuro dla mnie i Jasona.

Dla... EBN News, Shelly Nakajima.

UU....mindark planuje nowe strefy, mutant heaven ? ich zachowanie przypomina mi orków z warhammera, których jedynym zajęciem i rozrywką jest walka między sobą i innymi rasami hmm. Mi tez wybaczcie brak profesjonalizmu w tłumaczeniu, tak na szybko, admin/mod poprawi styl i język.

Cytuj:
EBN: Report from mutant country
26 Jan 2009

This is Shelly Nakajima, reporting from inside mutant territory. I have been captured by the mutants, alongside my cameraman Jason Ferguson. They haven't killed us, and I have been allowed to report what I'm seeing here. At least they are not protesting.

What we see is a big arena, where mutants fight each other and captive colonists. The crowd is mad from bloodlust and there is a lot of yelling and cheering. The fights are always to the death, and... it's primitive and brutal, with clubs, whips and axes.

I... I think we will be put in the arena eventually. And... forgive me for being a bit unprofessional, but I'm afraid this is it. I dont think I'll survive five seconds in there. I'll be reporting for as long as I can, but... well, the future looks bleak for me and Jason.

For... for EBN News, this is Shelly Nakajima.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 18:43 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Fajnie...
Inwazja robotów, która do gry nic nie wniosła.
Teraz parÄ™ dni super fabularnych wstawek, kolejny super duper event i co? I po paru dniach wszystko wraca do normy ? :D

Pozostaje mieć nadzieję, że jak wejdzie nowy silnik, to faktycznie dodadzą coś nowego i wysilą się bardziej niż "bijcie teraz takie moby, bo skille szybciej lecą". Hehe, może być i mutant heaven albo robot hell, do którego można sobie polecieć na imprezkę :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 18:52 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2008
Moim zdaniem MA powino zrobic teretorium mutantow i robotow i zeby wojna byla caly czas a tak to entropia sie nudzi zero fabuly ciagle to samo by mogli zrobic jakie ogromne bitwy na pvp inwazje na CP CND wtedy EU moglo by byc bardziej interesujace niz teraz.

w sumie to w EU teraz jest tak rano kupujesz ammo atroxy wieczorem ammo atroxy nastepny dzien rano ..... wieczorem .... i tak w kolko

Flaki z olejem

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości

Panel
Skocz do: