Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:12 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 44
HP: 0
Society: Outsiders PL
Nick w grze: CronZero
Taka akcja a ja akurat trawe kosiem :cry: :cry: :cry:


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:13 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 141
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Z drugiej strony, ja bym się mocno wściekł, jakbym trafił takiego HOFa a oni by cofnęli ... Niech płacą za swoje błędy. Ale jak życie znam to odbije się na lootach przez jaki czas, rollbacka nie będzie.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Ale zwalili, lol. :o

Mortifer napisał(a):
eee czy mi sie zdaje czy na ikonce na pulpicie jest Project Entropia... wtf? wrócili do starej nazwy czy znowu komus sie powaliło? moze mi sie juz miesza i w cale nie było zmiany nazwy na entropia universe...

wyjasnij ktos :D

Morti, nazwa skrótu sama Ci się nie zmieni. Nawet po VU.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Posty: 284
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
cheh mogą nie cofać im tych hofow ale zeby tez mogli by nie cofac częstotliwości z jaką padają


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:23 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Posty: 100
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Jason "Jamal" Travellian
:(
A mnie nie chciało zalogować.... chlip


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
...raczej nikomu nie zabiora tych zloz... na locie moze sie odbic albo i nie... moze poraz pierwszy MA wliczy sobie to w koszta :) w co w sumie watpie... troche lipnie to wygladalo.. takie uber hofy jeden po drugim ... hmmmmmmmmmmm :) a moze to tak ma byc ;) teraz :D haha


Profil Offline
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:26 
macie problem...poprostu spadnie loot tak jak to miało miejsce nieraz po big hofach


Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:27 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 141
HP: 161
Society: Kingsajz
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
haha, to jutro byłby dzień w którym MA ogłasza upadłość, i nawet chińczycy by im nie pomogli :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:28 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 44
HP: 0
Society: Outsiders PL
Nick w grze: CronZero
Tez mi sie wydaje ze tego nie cofna, ale ktos niezle za to po tyłku dostanie :)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 18:36 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 325
HP: 121
Society: Kingsajz
Sprzedam 23k ped ^^. Buahahahaha :D


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 19:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 172
HP: 0
Nick w grze: Kuchash
Ładną MA reklame sobie zrobiło. Myślicie że to był jakiś Mini VU bug :) ? Bo ja w to szczerze wątpię :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 20:03 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
HP: 0
Society: FoFW
Tak to jest - znowu chcieli coś w lotach grzebać żeby nam dowalić a tu proszę - taki psikus - następnym razem naprawdę mocno sie zastanowią i przygotują zanim zaczną grzebać w lootsystemie :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 20:34 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2007
Posty: 12
HP: 0
GetoX napisał(a):
hmm jesli się nie myle to u nas jest UTC+1h (Czas środkowoeuropejski)

wiec o 11 powinny serwery powstać na nogi...

Tak w ogóle czy wy się nie znacie nic? Przecież w czasie letnim jesteśmy na UTC + 2 ! Czas letni mamy 8)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 21:44 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 828
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
a ja widze to inaczej - doy, tych hofow co poszly jeden za drugim
pisaliscie ze zminiono system w crafcie - mozna uzyskac bluprint 1 + max . Ma dalo gornikom troche zrobic a crafterzy to oddadza do systemu spowrotem :).
kolko sie obraca , crafterzy sie rzuca , mineraly pojda w craft , minerzy znowpoleca zeby kopac - nie dostana tyle co przedtem a nawet mniej i moze tez oddadza MA po 10 K pedow zpowrotem . ;)


Profil Offline
PostWysłany: 05 Cze 2007, 21:55 
JC najlepsze jest to, że ten kto ma kase i szczęście na crafcie teraz zrobi fortune...bo robiąc jestery albo chodziaż m2a można dostać BP lvl nawet 11 :D czyli a: szanse na wiecej anaboliców, b:wiecej limited broni które są rzadkie teraz (np melee...cięzko dostać poniektóre) no i c: wiecej Gausów :)

a i ja licze na spadek ceny m4a...bo ta broń po 120-130% jest cool.


Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 22:50 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Posty: 565
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
no i chyba o to chodziło co napisał lvl. ostatnimi czasu właściwie crafterzy walili tylko attachy. teraz jadąc d1 czy manny (looknijcie z czego je sie robi, z aukcji powoli wymiata to co zalegało, lysty i inne belki ironki) mają szansę na niezłe BP, próba kosztuje dużo mniej tak więc statystycznie padnie wiecej bpków co obnizy koszty lepszych elek ( np m4 czy geotreki).

a co cofnięcia hofów? OMG, ten pomysł mógł wyjść tylko od tych których pogrążą coraz większa flustracja lol


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Cze 2007, 23:49 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 222
HP: 0
Society: CzF
Level napisał(a):
JC najlepsze jest to, że ten kto ma kase i szczęście na crafcie teraz zrobi fortune...bo robiąc jestery albo chodziaż m2a można dostać BP lvl nawet 11 :D czyli a: szanse na wiecej anaboliców, b:wiecej limited broni które są rzadkie teraz (np melee...cięzko dostać poniektóre) no i c: wiecej Gausów :)

a i ja licze na spadek ceny m4a...bo ta broń po 120-130% jest cool.


kolejna szansa dla noobkow na wybicie sie, lootniecie ladnego bp crafcac manna czy jestera ;) Zobaczymy ilu ja wykorzysta a ilu bedzie dalej plakac jak im zle i jak wszystko robione jest pod uberow ;)

a o cenie m4a decyduja minerzy a nie hunterzy czy crafterzy ;p


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Cze 2007, 08:00 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 526
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
eee a co to za mobek? widzial go juz ktos? (nie mowie o feffie :P tylko o tym co jest na czacie)
Image
albo to - 1 bombka ma 1 pec tt
Image


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Cze 2007, 08:11 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Mob z chatu to robot występujący na południowy wschód od głównego TP na TI.

A bombki - heh, będzie zabawa! :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Cze 2007, 13:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
Level napisał(a):
coover napisał(a):
to chyba poprawią, bez sensu jeśli tak ma być....

wlasnie nie bez sensu...to daje możliwości tym co tracą masę ped bo nie mają skilla....eh, tylko utrudniać byś chciał...jak już dali limited i zmniejszyli looty to czemu mieliby nie zrobić tak jak jest teraz z tymi bp...
to tak samo jak w huncie noob albo w miningu ma szanse na ubera...w crafcie też winien miec na bp...



może i racja, spojrzałem na to od strony popsucia zasady, że do high lvl dochodzi się stopniowo, oczywiście można kupić na aukcji i przeskoczyć wszystkie szczebelki, ale bez skilla oznacza to wtopienie sporych pieniędzy


Profil Offline
PostWysłany: 06 Cze 2007, 18:44 
To Explosive Projectiles to chyba leci z każdego moba...z dikiby dostalem 8 (licząc cene 188000% mam 150.4ped z tego) eh, lipa:(


Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 14:28 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 1842
HP: 222
...no i mamy przerwe ~1h :) VU 8.12.2 :)

znajac MA to pewnie zajmie im to wiecej czasu :)
...ciekawe co nowego daja... moze banki ? :)


Ostatnio edytowany przez XII 07 Cze 2007, 14:39, edytowano w sumie 3 razy

Profil Offline
PostWysłany: 07 Cze 2007, 14:35 
--edit--


A co do nowych broni, bo ich sporo dali...prawie wszystkie sa na wiki, co do fapów adjusted/adapted...leczą wiecej i syzbciej...tyle.


Ostatnio edytowany przez Level, 09 Cze 2007, 21:48, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 15:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
spory plus jaki zauważyłem to powiększenie pojemności storage :D

nie wiem o ile, może do 1000 items, ale zawsze byłem na styk, a dzisiaj wpakowałem ze 100 nowych items i miejsce ciagle jest :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 18:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 325
HP: 121
Society: Kingsajz
Dobra, juz sie nie gryźcie. Granatnik został lootniety przed chwilą.

Image


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 19:12 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
Posty: 565
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
pierwszy model dość ubogi, hmmm, spodziewałem sie jednak czegoś znacznie mocniejszego.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 19:15 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
HP: 0
Society: FoFW
Granatnik :recomended level 2 wiec nie ma co płakac - bedą lepsze!

A z ciekawostek:
Cytuj:
EBN: Urgent, The Infiltrators
7 June 2007

The EBN space station in Calypso's orbit has just a moment ago intercepted of a sub-space signal directed at robot forces on Calypso. Although largely undecipherable, the message seems to contain some code and sets of coordinates on Calypso's surface:

.....::1:st:e/a:1808318406=(EudOpen)::....::2:nd:e/a:97273010=(AmeOpen)::.....

The entire message has been passed on to officials at RDI for any assistance they may be able to offer. With recent discoveries of enormous Mining Bots in northern Amethera, we're not quite ready what to expect, but it's sure to be dangerous.

In the mean time EBN are putting a team together to investigate possible sites and hope to be supported by some of Calypso's toughest warriors.


Koordy to PVP3 na Eudorii oraz PVP4 na Amie. Znowu event nie dla rzesz...
Edit: - dodatkowo działają tam "żolnierze MindArc'u"
KLIK


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 19:48 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 75
HP: 169
Society: ef.pl
Nick w grze: Wh1ST
Z avatarów MA rakietnice lecą;)

DA zlootowal to:

Image


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 19:53 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
HP: 0
Society: FoFW
Szkoda tylko ze avatary MA zabijają kolonistów ORAZ lotują ich!!!
Niezły sposób na odrobienie strat po ostatnich szybkich uberhofach :)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 21:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 2201
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
A jka silne sa te avatarki?
Mozna by na jakiegos ''w teamie'' zapolowac ;P he he ;P


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 21:56 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 75
HP: 169
Society: ef.pl
Nick w grze: Wh1ST
Cytuj:
A jka silne sa te avatarki?
Mozna by na jakiegos ''w teamie'' zapolowac ;P he he ;P


ich armor.....
Image

ich skille...
Image
:P


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 22:06 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 46
HP: 0
Nick w grze: An AnZabo Zabo
Iceman napisał(a):
Dobra, juz sie nie gryźcie. Granatnik został lootniety przed chwilą.

[url=http://img161.imageshack.us/img161/5218/vumpoorj4bp3.th.jpg]Obrazek[/URL]


Ortografia Off (jesli nie lubisz bledow nie czytaj)

nie wiem czy zuwazylisce ale jest wzmianka ze to daje dmg takze "wrogom" ktorzy sa blisko moze juz ktos wie w jakiej srednicy daje dmg?, i na moje oko eco tego ~3.7 przy zalozeniu ze esplosive bedze po TT :)

Ortografia On


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Cze 2007, 22:15 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 706
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Jeszcze takie cudeńka mieli ludzie w Twin

Image


Profil Offline
PostWysłany: 07 Cze 2007, 22:37 
Image

staty


PostWysłany: 07 Cze 2007, 23:57 
zrobilem krótki film jak działają te canony...(sorry ale nada nie wiem czemu mi dźwięku nie nagrywa:( )


oto link na sendspace:

http://www.sendspace.com/file/c7zi6m

gun z jakiego walił:
Image

widząc jakie dmg dostawałem...myśle...że ten sharpnel to jest dzielony na cele:( beznadzieja


Nie podano
PostWysłany: 08 Cze 2007, 20:31 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Posty: 269
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Moze zbierzemy sie w kupe z mieczami z tt i pojdziemy tluc avka MA ? :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Cze 2007, 21:21 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 425
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Naturek napisał(a):
Moze zbierzemy sie w kupe z mieczami z tt i pojdziemy tluc avka MA ? :D


Kurcze , wpadlem na genialny event z raczkami :> z 2 teamy z pf i idziemy na takiego leszcza :>? robimy sobie taki wypad jutro :>?


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Cze 2007, 21:30 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Posty: 269
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Maja duzo obrony na impact, lepiej z nozami :> Zaszlachtujmy te swinie ;D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Cze 2007, 15:12 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Posty: 1318
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Mysle ze maja dosc dobrego fapa i duzo hp ;P Ale grupka uberow bedzie miala sporo zabawy


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Cze 2007, 19:24 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 1485
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale poinformuję (wg info z EF) :

-prawdopodobnie MA w tym VU wprowadziło kolejny "nerf" (zmianę na niedobre dla nas) ze skillami a dokłaniej z GENERALS i DEFENSE - skill gainów jest o wiele mniej, skille z tych grup wolniej (o wieeele wolniej) przyrastają

reasumując - mniej hp i słabsza obrona przed mobami


Ostatnio edytowany przez HduchC, 10 Cze 2007, 20:08, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 14:13 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Posty: 425
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Wiele ciekawych rzeczy pojawiło się w tym VU niestety pojawiły się też nowe bugi które dotkliwie przeszkadzają :
- W okienku trade'u mimo iż obie osoby klikają accept okienko sie zamyka lecz przedmioty nie zmieniają wlasciciela ( nawet nie slychac tej muzyczki po udanym dealu) . Pomaga na szczescie relog obu osob.
- Dziwnego rodzaju bug polegajacy na tym ze np nie mozesz sterowac postacia , mimo iz obok ciebie wszystko normalnie fukcjonuje (ludzie chodza , strzelaja) mozesz natomiast pisac na chacie ... i zdarza sie na odwrót ..na szczescie po minucie to przechodzi..
- Po zakupie ammo pojawia sie podwojone , naprawiony amp jest nadal pusty itp - relog pomaga
- Gdy chcemy przegladac aukcje pojawia sie komunikat jeszcze w starym okienku ze aukcja jest wylaczona z powodu wprowadzania zmian ... relog nie pomaga ale wystarczy podejsc do auctionera w innym miescie i po problemie .. jest to o tyle denerwujace ze pojawialo mi sie juz w trakcie bidowania ;/

Pozdrawiam Loss_AdKos :wink:


Profil Offline
PostWysłany: 10 Cze 2007, 14:39 
mnie sie za to bardzo podobają rocket launchery...dalem link do filmiku Da Bashera na shoutbox (mam nadzieje ze to nie kradzież...dam go jeszcze tu: http://zbryne.com/movi3.avi

zajefajne:)


Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 14:53 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Posty: 100
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Jason "Jamal" Travellian
Pewnie już o tym pisał ktoś wcześniej (w moim wieku można mieć sklerozę), ale wygląda na to, że szybciej lecą skille powiązane z walką i górnictwem.... przynajmniej ja tak mam.

Co do bugów, to widzę jeden, dość wkurzający bug. Kiedy rafinuję wydobyte surowce, albo kiedy rafinuje się rzeczy do krawiectwa, czasem rafiner się zawiesza. Przedtem nigdy mi się to nie przytrafiało, teraz co drugi, trzeci raz podczas rafinowania muszę relogować postać.... hympf.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 15:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 1880
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
lvl fajny film, dzieki za link ;)

pytanko mam, gdzies chyba pisało ze nie bedzie złóż unknown... dupa nadal takowe sa


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 15:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 2201
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Skanerin napisał(a):
Sry DUCHu, ale już taki ze mnie purysta językowy ;]

Tiaa, witaj w klubie ;]

tak btw :> Prosze o pisanie ''wykorzystac'', i tym podobnych slow przez ''RZ''..(To akurat chyba nie do ducha ale tez do innych). Bo ja jakos nie moge na to patrzec..

Loss_AdKos napisał(a):
W okienku trade'u mimo iż obie osoby klikają accept okienko sie zamyka lecz przedmioty nie zmieniają wlasciciela ( nawet nie slychac tej muzyczki po udanym dealu) .
I jeszcze na dole pojawia sie napis, ze ''error has occured''.Jak widzisz taki napis to juz wiesz ze sie nie udalo ;p

Loss_AdKos napisał(a):
Pomaga na szczescie relog obu osob.

Tak? O,to dobrze wiedziec, ostatnio musielismy kombinowac z wyrzucaniem i podnoszeniem ;)
Mortifer napisał(a):
pytanko mam, gdzies chyba pisało ze nie bedzie złóż unknown... dupa nadal takowe sa

Nigdzie tak nie bylo napisane, Naturek zle przetlumaczyl.. chodzilo o to ze w infie po wygasnieciu zloza bedzie dodatkowe info (o rodzaju) :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 18:24 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Posty: 1318
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Oj tak sa takie 2 bugi które naprawde zachodza za skóre, juz zreszta zostaly wymienione

- brak mozliwosci poruszania postacią, strasznie wkurzajace bo oczywiscie dzieje sie podczas polowania, UWAGA: mi pomaga naciśniecie środkowego przyciusku myszy - nie wiem czy to nie przypadek, wyprobujcie

- zawieszanie sie refinatora grrr tylko relog co jest mega wkrzujace


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 18:39 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 205
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Mortifer, a co za różnica, czy są unknown czy nie? Przecież i tak możesz zawsze sprawdzić, co znalazłeś, nawet jeśli to unknown... Mylę się?
Ale bug z refinerami mnie wkurza strasznie. Relog pomaga i bug na szczęscie nie zawsze się zdarza, ale mogliby to usunąć...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Cze 2007, 18:54 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
Nuadu napisał(a):
Mortifer, a co za różnica, czy są unknown czy nie? Przecież i tak możesz zawsze sprawdzić, co znalazłeś, nawet jeśli to unknown... Mylę się?


eee wlasnie sam sobie wyjaśniłeś
Po co są unknown jeśli są known :)
A tak wogule to bardzo wkurzajace patrzec za kazdym razem we wlasciwosci unknown deeda zeby sprawdzic wielkosc zloza...


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Cze 2007, 09:55 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 19
HP: 0
problem z refinerem tez mam ale łatwo mu zapobiec wystarczy sie nie spieszyc z przetwarzaniem tyko poczekac az na rafinerze pojawi sie napis ze mozna wlozyc złoże i dopiero wtedy klikac na nastepny resors i przeciagnac. z praktki wychodzi mi to szybciej niz relog ;p


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Cze 2007, 10:38 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 325
HP: 121
Society: Kingsajz
Posse napisał(a):
Oj tak sa takie 2 bugi które naprawde zachodza za skóre, juz zreszta zostaly wymienione

- brak mozliwosci poruszania postacią, strasznie wkurzajace bo oczywiscie dzieje sie podczas polowania, UWAGA: mi pomaga naciśniecie środkowego przyciusku myszy - nie wiem czy to nie przypadek, wyprobujcie



A macie otwarte wtedy okienka chatu z ludzi z waszej FL?
Mnie się też tak zdarzało dość często, zauważyłem że jakimś cudownym sposobem gra traktuje okienko PM jako nadrzędne. Ja mam broń na klawiszu Tab i zauważyłem że jak nie moge chodzic, także strzelać to po nacisnieciu taba widać jak podświetlenie przeskakuje po 3 ikonkach okna PM( ignoruj, minimalizuj i zamknij)


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Cze 2007, 15:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
z serii co "naprawili": support padł lol

teraz już nic nie będą musieli poprawiać i już nie będzie nic jak mawia niedoszły kolejny wódz narodu


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Cze 2007, 17:49 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 205
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Widziałem dzisiaj w Nea's przy revie avka stojącego na głowie innej postaci :D


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Cze 2007, 18:03 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 99
HP: 122
Society: Poltropia
Nuadu napisał(a):
Widziałem dzisiaj w Nea's przy revie avka stojącego na głowie innej postaci :D


zapewne po czesci stał na revival terminalu dlatego tak go widzialaś :wink:


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Cze 2007, 18:20 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 1485
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
pisałem do SUPA w sprawie nowego moba TskTsk - otóż nie da sie go trafić z noża (shortblade) zasięg noża 3 metry, Tsk podlatuje i spokojnie konsa a noże nic mu nie robią

sup odpisał : jest to celowe i nie da sie trafić TskTsk nożem, mob lata wyżej....

chyba pierwszy mob który wymaga "zasięgu" 3m+ by go trafić, dodam że Kingfiszery latają niżej i można je bić nożem czy powerfistem

dodam że mieczami itp (zasięg 5m) spokojnie można go walić, broń range jak najbardziej też trafia


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Cze 2007, 12:58 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
HP: 0
Society: FoFW
Cytuj:
Fixed Issues 8.12.3
20 June 2007

1. The 'ignore request' feature now applies to all kinds of requests. If you chose to ignore a request from another avatar, this will apply for the rest of your session, meaning that the ignored avatar cannot send any further requests until the next time you login.
2. Team members now appear in the correct color on the radar.
3. Crash issues related to Event Participant?s list and Team Member panel have been fixed.
4. Based on participant feedback, the Condition Limit for Trade Terminal items has been reduced to 3 percent again.
5. Estate deeds offered for sale via a shopkeeper now display retail price.

na szybko:
1. na każde rządanie (handel, czat itd) jeśli damy ignora to obowiązuje on tego ava do końca sesji- nastepnego logowania (więc tak jak dotąd podczas czatu)
2. Czlonkowie teamu wyświetlani będą już w odpowiednich kolorach na radarze
3. Sprawdzanie listy uczestników eventu podczas jego trwania już nie będzie wywalało
4. Fanty z tt wracaja do łask - koniec blokady 50% trwałości
5. akty własnosci u shopkeepera bedą pokazywały cenę detaliczną
edit - poprawka - dzieki coover :)


Ostatnio edytowany przez wasooth, 20 Cze 2007, 16:07, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Cze 2007, 15:58 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
retail = sprzedaż detaliczna ;)


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Cze 2007, 17:53 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 286
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
wasooth napisał(a):
Cytuj:
Fixed Issues 8.12.3
20 June 2007

1. The 'ignore request' feature now applies to all kinds of requests. If you chose to ignore a request from another avatar, this will apply for the rest of your session, meaning that the ignored avatar cannot send any further requests until the next time you login.
2. Team members now appear in the correct color on the radar.
3. Crash issues related to Event Participant?s list and Team Member panel have been fixed.
4. Based on participant feedback, the Condition Limit for Trade Terminal items has been reduced to 3 percent again.
5. Estate deeds offered for sale via a shopkeeper now display retail price.

na szybko:
1. na każde rządanie (handel, czat itd) jeśli damy ignora to obowiązuje on tego ava do końca sesji- nastepnego logowania (więc tak jak dotąd podczas czatu)
2. Czlonkowie teamu wyświetlani będą już w odpowiednich kolorach na radarze
3. Sprawdzanie listy uczestników eventu podczas jego trwania już nie będzie wywalało
4. Fanty z tt wracaja do łask - koniec blokady 50% trwałości
5. akty własnosci u shopkeepera bedą pokazywały cenę detaliczną
edit - poprawka - dzieki coover :)


wszystko pięknie tyle że teraz po zalogowaniu wywala mnie po 10 secundach i tak odkad właczyli serwery heh nie kumam ich idne naprawiaja a drugie pie....lol


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Cze 2007, 18:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 286
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
Panowie i Panie!!!: niech ktoś mi skrobnie po angielsku zdanie że mnie wywala ciągle po zalogowaniu i niech naprawia ale już bo jak nie to: SZLAG ICH TRAFI KREW NAGłA ZALEJE


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso