Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2011, 09:55 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Image

Pojawiła się nowa wersja strony http://www.entropiauniverse.com a w niej między innymi:
- nowa galeria
- biuletyn z zapowiedziami i nowościami

Podróże kosmiczne i loty międzyplanetarne będą odbywały się dużymi statkami - matkami, mniejszymi mogącymi dokować w hangarach tych większych ale również za pomocą obecnych już w grze VTOL (samolotów pionowego startu) po zainstalowaniu specjalnych dodatków.
Kosmos ma być miejscem nie tylko do podroży ale również miejscem bitew, piractwa, zaopatrzenia oraz wiele, wiele więcej.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2011, 10:39 
Ha! Wiedziałem że w tą stronę to pójdzie, więc jednak będzie zagospodarowana przestrzeń między planetami :D w dobrą stronę idzie gameplay :)

Czy te dodatki są już dostępne ?

Czy będą instalowane automatycznie ?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2011, 10:59 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Brakuje jeszcze tylko z 50mln użyszkodników tych co zasilają konto MA i będzie gites :twisted:

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2011, 12:38 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Ja tylko mam nadzieję, że statki będą w przystępnej cenie, tak jak to jest z vtolami. :)

Mechy=win.

Raczej nie robiliby tak dużego systemu dla garstki wybrańców, więc śmiem twierdzić, iż statki po pewnym czasie będą ogólnodostępne, w przystępnej cenie.

Ale i tak... gdzie bekony ?!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2011, 22:57 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Czyli właściciele hangarów mogą się pocałować w .... 4 litery :D ????? Statki matki :) dobre... ciekawe po ile zaczną wystawiać hangary...

W zasadzie mnie to nie dotyczy jak i większości których znam... Mi się podoba... ale nadziei z tym i tak nie wiążę - MA zawsze obiecywał, a nic nie robił. Jedyne co im dobrze idzie to golenie graczy :twisted: :)

Zdrów!

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2011, 23:05 
Poczekamy zobaczymy, nadzieja umiera zawsze ostatnia...:D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2011, 09:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
A J3 nawet się wypowie tylko od razu poleciał VTOLe crafcić, a to lisek chytrusek! :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2011, 10:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
A J3 nawet się wypowie tylko od razu poleciał VTOLe crafcić, a to lisek chytrusek! :lol:

:mrgreen: niestety nie mam BP :P ale myslalem o czyms innym, jeszcze sie zastanowie, czy pyli sie zaryzykowac ;)

poza tym co sie bede przedwczesnie podniecac ;) otworza kosmos to zobaczym, choc pvp i lootowanko (pewnie, w niektorych strefach kosmosu) brzmi ciekawie

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości

Panel
Skocz do: