Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 08:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Entropia Universe 11.9.5 Release Notes
Reimplemented Feature

Makeup Masks are Back:

It is again possible for you to equip makeup masks from the pre-VU 10 era.
Note: However, the interface to paint new masks is still absent.

Improvements and Fixed Issues
Miscellaneous

Added cancellation button to LoginUI when the avatar's server is currently offline.
Collision and movement sounds added to a variety of different materials.
Some issues with the Global Event List have been corrected.

Updated Mobs

The Exarosaur, Argonaut, Mourner, Plumatergus and Snarg have received a graphical overhaul.

Known Issues

The make-up mask textures you created pre-VU 10 will be added in an upcoming patch release.
Do not scan a non-human creature with the scanner! If you do that the software client will crash and you will receive the "out of memory" message. This will also be solve in an upcoming patch release.
Make up mask on avatar won't show in items info when scanning avatar.
Collision sounds have wrong volume.
In the Global Events List UI, the "View map location for event area" does not work if you select All Event Areas on the Events tab to the left and then select an event in the list.

PLANET CALYPSO CONTENT RELEASE 2011.2.1
2011-05-03

***PLEASE READ THIS DOCUMENT IF YOU FIND SOMETHING OUT OF THE ORDINARY IN PLANET CALYPSO! IT MIGHT PROVIDE THE INFO YOU NEED BEFORE CONTACTING THE SUPPORT DEPARTMENT!***
FIXED ISSUES
Mission issues

Added an alternate method of gaining Sandor’s trust if you made Cat angry in the mission "password.enter();".
Fixed issue with timer messages in Jezebel’s Challenge.
Jezebel’s Challenge now counts Exarosaur kills, not just Snablesnots and Exarosaur Elite.

Creature issues

Fixed Berycled skinning issues
Fixed Caudatergus skinning issues.
Wild Daikiba are now extinct.

Hangar issues

Added some details to the hangars.
Fixed issue with Cape Corinth hangar names.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 11:55 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
nie powiem co oznacza brak poprawy stabilnosci klienta ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 12:29 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
hmmm nigdzie nie widze zeby napisali o zmianie wygladu Argonautow, dostaly calkowicie nowe zgodne z c2 nowoczesne tekstury , shadery i wg mnie sa stworzone od zera. Najlepszy wg mnie mob w tej chwili w EU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 12:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
ateush napisał(a):
Updated Mobs

The Exarosaur, Argonaut, Mourner, Plumatergus and Snarg have received a graphical overhaul.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 12:53 
No super gruntowna przebudowa tego na co poluje :) oby ambu mi nie zmienili uwielbiam te kreatury :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 15:14 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
glupotami sie zajmuja, zamiast krytyczne bledy poprawic :P zgubili vigi arms'y F sga pare update'ow temu, no i nadal ich nie poprawili.... dobrze ze przynajmniej czerwony X mi zostal na pamiatke :-) przynajmniej wiem ze ich nie ukradli do konca

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 16:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Turek napisał(a):
glupotami sie zajmuja, zamiast krytyczne bledy poprawic :P zgubili vigi arms'y F sga pare update'ow temu, no i nadal ich nie poprawili.... dobrze ze przynajmniej czerwony X mi zostal na pamiatke :-) przynajmniej wiem ze ich nie ukradli do konca

wiecej osob poluje na argo i bedzie zadowolonych niz tych co ma vigi f sga z krzyzykiem ;) a moze to specjalnie ten krzyzyk, taka zbroja dla Czerwonego Krzyza :mrgreen: to ja poprosze jeszcze taka zbroje z czarnym krzyzem na plecach i kaptur, i moze jeszcze jakis klasztor, zeby skarby chowac :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 16:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
a ja sie pytam kiedy wróci beacon :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 17:11 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
JIIIS napisał(a):
Turek napisał(a):

wiecej osob poluje na argo i bedzie zadowolonych niz tych co ma vigi f sga z krzyzykiem ;) a moze to specjalnie ten krzyzyk, taka zbroja dla Czerwonego Krzyza :mrgreen: to ja poprosze jeszcze taka zbroje z czarnym krzyzem na plecach i kaptur, i moze jeszcze jakis klasztor, zeby skarby chowac :D

nie chodzi tu o wyglad (zreszta, robociki ladniej swieca niz dopicowane argo), tylko funkcjonalnosc ;) jak by pixie nie dzialaly, to pewnie by gracze pikiete w Goeteborgu zrobili ;)

Dobrze ze przynajmniej naprawili liste eventow.

PS. vigi arms akurat naleza do tych "popularnych" - sporo ludzi je ma

PPS. moze czekaja z beaconami na hangary? :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 17:45 
Jak już EU notuje tak piękne powroty itd... to niech cena sweatu wróci z przed lat to już by było pięknie

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 18:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
olac cene sweatu, niech wroci piekna cena na metal res. ;) musze napisac do MA, zeby wprowadzila cos bardzo potrzebnego i reso-zernego ;) o, np. zeby statki lataly na odpadkach, by bylo :D

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2011, 22:55 
Właśnie poluje na Argo no wszystko by było ok gdyby nie ta ich głowa nie pasująca zupełnie do niczego strasznie to wygląda buuu :( Normalnie głowa ryby okuta w pancernika co to takie jakieś nie ładne raz jeszcze buuu

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 109 gości

Panel
Skocz do: